Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Храна за езерни риби

Храна за езерни риби
Показване:
Подреждане по:

Храна под формата на плуващи пръчици Tropical Pond sticks mixed

Това е пълноценна храна, под формата на плуващи пръчици, която е подходяща за кои, златни и други видове декоративни шаранови рибки в градински езера...

2.40 лв.

Храна под формата на плуващи пръчици Tropical Koi & Goldfish Wheat Germ & Garlic Sticks

Koi & Goldfish Wheat Germ & Garlic Sticks е храна под формата на плуващи пръчици, която поддържа имунитета. Добавянето на чесън и пшеничен зар..

2.40 лв.

Храна под формата на плуващи пръчици Tropical Koi & Goldfish Colour Sticks

Tropical Koi & Goldfish Color Sticks е храна под формата плуващи пръчици, която е подходяща за всички цветни кои, златни рибки и други цветни деко..

2.40 лв.

Пълноценна храна под формата на потъващи пръчици Tropical Koi Goldfish Spirulina Sticks

Tropical Koi & Goldfish Spirulina Sticks е храна под формата на плаващи пръчици, която е с висок процент растителни съставки и добавка на спи..

2.40 лв.

Hikari Lionhead S

Специално формулираните съставки на тази храна насърчават растежa и естествената форма на “лъвската глава”, която преди това не е била възможна, без х..

11.40 лв.

Dajana Pet Pond KOI PELLETS Extra

Продуктът представлява храна, под формата на гранули, която е подходяща за кои, златни риби и други шаранови и езерни видове. Няма ограничение за възр..

4.30 лв.

Храна за езерни риби под формата на гранули Hikari Friend Medium

Hikari Friend съдържа всички необходими хранителни вещества, за да бъдат вашите рибки здрави и да се развиват правилно. Тя е ежедневна храна с уникале..

59.00 лв.

Храна под формата на плуващи пръчици Tropical Pond Sticks Light

Tropical Pond Sticks Light е многосъставна храна под формата на плуващи пръчици, която е предназначена за кои и други видове езерни риби. Тя е направе..

2.20 лв.

Hikari Staple M

Hikari® Staple™ е лабораторно разработена храна, предназначена за всички видове кои и езерни риби, отглеждани при по-високи температури. Формулата ѝ с..

45.00 лв.

Храна за кои и златни рибки под формата на пръчици Tropical Koi&Goldfish Basic Sticks 5 л

Koi&Goldfish Basic Sticks е храна, под формата на плуващи пръчици, която е предназначена за ежедневно хранене на кои, златни и други декоративни е..

14.80 лв.
Храна под формата на пелети Tropical Pond Pellet mix size M Изчерпан

Храна под формата на пелети Tropical Pond Pellet mix size M

Това е пълноценна храна, под формата на пелети, която е подходяща за риби кои, златни и други видове декоративни шаранови рибки в градински езерца Тя ..

19.40 лв.
Храна за езерни риби JBL Pro Pond All Seasons M Изчерпан

Храна за езерни риби JBL Pro Pond All Seasons M

Продуктът представлява ежедневна храна за езерни риби. Подходяща е за целогодишно хранене, при температури 10-25°C. Тя е със съотношение 3:1 (прот..

67.90 лв.