Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Храна за езерни риби

Храна за езерни риби
Показване:
Подреждане по:

Храна под формата на плуващи пръчици Tropical Pond sticks mixed

Това е пълноценна храна, под формата на плуващи пръчици, която е подходяща за кои, златни и други видове декоративни шаранови рибки в градински езера...

2.40 лв.

Храна под формата на плуващи пръчици Tropical Koi & Goldfish Wheat Germ & Garlic Sticks

Koi & Goldfish Wheat Germ & Garlic Sticks е храна под формата на плуващи пръчици, която поддържа имунитета. Добавянето на чесън и пшеничен зар..

2.40 лв.

Храна под формата на плуващи пръчици Tropical Koi & Goldfish Colour Sticks

Tropical Koi & Goldfish Color Sticks е храна под формата плуващи пръчици, която е подходяща за всички цветни кои, златни рибки и други цветни деко..

2.40 лв.

Храна под формата на плуващи пръчици Tropical Pond Sticks Light

Tropical Pond Sticks Light е многосъставна храна под формата на плуващи пръчици, която е предназначена за кои и други видове езерни риби. Тя е направе..

2.20 лв.

Храна за езерни риби под формата на гранули Hikari Friend Medium

Hikari Friend съдържа всички необходими хранителни вещества, за да бъдат вашите рибки здрави и да се развиват правилно. Тя е ежедневна храна с уникале..

68.90 лв.

Пълноценна храна под формата на потъващи пръчици Tropical Koi Goldfish Spirulina Sticks

Tropical Koi & Goldfish Spirulina Sticks е храна под формата на плаващи пръчици, която е с висок процент растителни съставки и добавка на спи..

2.40 лв.

Dajana Pet Pond KOI PELLETS Extra

Продуктът представлява храна, под формата на гранули, която е подходяща за кои, златни риби и други шаранови и езерни видове. Няма ограничение за възр..

4.30 лв.

Hikari Lionhead S

Специално формулираните съставки на тази храна насърчават растежa и естествената форма на “лъвската глава”, която преди това не е била възможна, без х..

13.10 лв.

Hikari Staple M

Hikari® Staple™ е лабораторно разработена храна, предназначена за всички видове кои и езерни риби, отглеждани при по-високи температури. Формулата ѝ с..

52.00 лв.
Храна под формата на пелети Tropical Pond Pellet mix size M Изчерпан

Храна под формата на пелети Tropical Pond Pellet mix size M

Това е пълноценна храна, под формата на пелети, която е подходяща за риби кои, златни и други видове декоративни шаранови рибки в градински езерца Тя ..

19.40 лв.
Храна за кои и златни рибки под формата на пръчици Tropical  Koi&Goldfish Basic Sticks 5 л Изчерпан

Храна за кои и златни рибки под формата на пръчици Tropical Koi&Goldfish Basic Sticks 5 л

Koi&Goldfish Basic Sticks е храна, под формата на плуващи пръчици, която е предназначена за ежедневно хранене на кои, златни и други декоративни е..

14.80 лв.
Храна за езерни риби JBL Pro Pond All Seasons M Изчерпан

Храна за езерни риби JBL Pro Pond All Seasons M

Продуктът представлява ежедневна храна за езерни риби. Подходяща е за целогодишно хранене, при температури 10-25°C. Тя е със съотношение 3:1 (прот..

67.90 лв.