Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Храна за сладководни риби

Храна за сладководни риби
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Daphnia

Продуктът представлява храна за всички видове аквариумни рибки. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленов..

1.20лв.

Dajana Pet Gold

Голд Флейкс е пълноценна храна за златни рибки. Тя е под формата на люспи и съдържа : рибно брашно, зърнени храни, растителни протеинови концентрати, ..

1.20лв.

Dajana Pet Colour

Dajana Pet Colour е храна, която засилва естествената окраска на всички видове аквариумни риби. Съдържание : рибно и пшенично брашно, лецитин, концент..

1.30лв.

Dajana Pet Legend Tropical Flakes

Продуктът съдържа брашно от ларви на насекоми и херинга, както и астаксантин. Формулата му поддържа имунната и храносмилателната система и оцветяванет..

1.30лв.

Dajana Pet Tropica Basic

Това е основна храна на люспи, която е подходяща за всички видове декоративни риби. Хранене : можете да храните няколко пъти на ден. Използвайте колич..

1.30лв.

Dajana Pet Guppy Gourmet

Това е храна за гупи, която е под формата на люспи. Тя съдържа висок процент на чесън, протеини, витамини и минерали, които насърчават растежа и здрав..

1.40лв.

Гранулирана храна за всеядни риби Tropical Supervit Granulat

Tropical Supervit Granulat е висококачествена храна, под формата на потъващи гранули, която е подходяща за ежедневна употреба при всеядни аквариумни р..

1.40лв.

Многосъставна храна на гранули Tropical Supervit Mini Granulat

Supervit Mini Granulat е многосъставна храна, под формата на бавно потъващи и фини гранули, която е подходяща за ежедневно хранене на всички видове&nb..

1.40лв.

Dajana Pet Spirulina Wafers

Това е потъваща храна, под формата на таблетки, която е подходяща за всички растителноядни и дънни риби. Тя съдържа спирулина, водорасли, спанак, широ..

1.80лв.

Dajana Pet Wafer Disc Mix

Това е комплексна храна за всички дънни риби и безгръбначни, която е във вид на потъващи дискчета. Съдържание : риба и рибни продукти, зърнени храни, ..

1.80лв.

Храна на люспи за Бети Dajana Pet Betta

Това е пълноценна храна за бойна бета и други лабиринтни риби, като целуващите гоурами и райската риба. Тя съдържа малки люспи и лиофилизирани бе..

1.80лв.

Dajana Pet Tropi Gran Mix

Тропи Гран Микс е комплексна храна, под формата на гранули, която е подходяща за всички видове риби. Съдържание : рибно брашно, зърнени храни, растите..

1.90лв.

Храна на люспи за златни рибки и кои Tropical Goldfish Color

Това е основа храна, под формата на люспи, която служи за подсилване на цветовете на златните рибки и младите кои в аквариуми и градински езерца. Бога..

1.90лв.

Храна на люспи за всеядни риби Tropical Supervit

Това е основна храна на люспи, която е подходяща за ежедневно хранене на всеядни аквариумни риби. Съдържа осем различни вида люспи, които са източник ..

2.00лв.

Tropical Hobby Mix 12 gr.

Tropical Hobby Mix е основна храна на люспи за дребни рибки. Балансираното съдържание на естествени хранителни влакна, витамини, минерали, протеини и ..

2.10лв.

Dajana Pet Gammarus 10гр.

Това е допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки и едри риби, която е обработена по подходящ начин. Съдържание : гамарус. Анализ :..

2.20лв.

Храна за костенурки Tropical Gammarus

Гамарус (Gammarus pulex) са малки ракообразни (около 2-3 см.) от род Amphipoda. Гамарус е основен елемент, който участва в диетата на рибите в естеств..

2.20лв.

Dajana Pet Cichlid

Dajana Pet Cichlid (цихлид) пакет е комплексна храна на люспи за цихлиди. Съдържание : риба и рибни продукти, зърнени храни, растителни протеинови кон..

2.80лв.

Dajana Pet Shrimp

Моделът представлява допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки, терариумни животни, морски и сладководни аквариумни риби. Обработе..

2.90лв.

Dajana Pet ISF Coldwater Flakes 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е с уникален състав, без рибно..

3.00лв.

Hikari Goldfish Staple

В природата златните рибки се хранят основно с растителна храна. Hikari® Goldfish Staple™ е специално разработена, за да удовлетвори храните..

3.20лв.

Dajana Pet ISF Tropical Flakes 100ml

Това е пълноценна храна, която е подходяща за всички видове тропически аквариумни риби с мултибиотичен ефект. Тя е с уникален състав и мултибиотичен е..

3.50лв.

Dajana Pet Vegetable Flakes 100ml

Това е пълноценна храна за всички видове всеядни и тревопасни тропически риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е без зърнени и рибни ядки, р..

3.50лв.

Замразена Храна Ruto Vegetarian Diet 100 g

Продуктът представлява изцяло растителна храна, която е богата на протеини и витамини. Тя предоставя всичко необходимо, за да осигури ярки цветове и о..

3.50лв.