Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Лепила и силикон

Лепила и силикон
Показване:
Подреждане по:

JBL FIXOL-лепило за фон на акварим

С Fixol залепването на декоративно фолио е наистина ефективно. Лепилото може да бъде отстранено по всяко време без следи. Комплектът включва специална..

12.90 лв.

Лепило за фон

Лепило за фон на аквариум. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Разфасовка ..

3.50 лв.

Seachem Flourish Glue

Flourish Glue е изключителен цианоакрилатен гел, който служи за закрепване на мъхове и растения към скали, дървета и грунд. Особено полезен е при заса..

18.30 лв.

Лепило за корали SeaChem Reef Glue

Seachem Reef Glue е превъзходен цианоакрилен гел за залепване и монтаж на корали и колонии на рифови камъни. Той втвърдява в рамките на секунди и има ..

23.50 лв.

JBL Haru 80ml black

Продуктът залепва всичко (освен полипропилен и полиетилен). Предназначен е за директна употреба в аквариума, без да се налага той да се изпразва. Лесн..

27.00 лв.

Силикон Marina - Черен

Продуктът е силикон за лепене на стъклени и керамични повърхности, който запазва еластичността си, дори след дълъг период от време. Подходящ е за ремо..

13.30 лв.

Спрей смазка EHEIM

Спреят е предназначен за смазване на всички подвижни части и филтри, които се намират под вода, тъй като след време те започват да се свиват и кл..

32.60 лв.

Епоксидно лепило Fluval

Това лепило осигурява невероятна здравина и е перфектното решение при залепянето на камъни, корали и определени видове растения. То може да се използв..

21.30 лв.

Лепило JBL Pro Haru Rapid

Моделът е лепило за растения, корали и малки декорации. Може да се използва за фиксиране на мъхове, растения и коралови парчета. Втвърдява се моментал..

31.90 лв.

Прозрачен силикон JBL Aquasil

Това е прозрачен силикон за поправка и залепване на аквариуми. Изключително здрав и устойчив е и може да се използва при създаване на каменни конструк..

16.90 лв.

Силикон Marina - Прозрачен

Продуктът е силикон за лепене на стъклени и керамични повърхности, който запазва еластичността си, дори след дълъг период от време. Подходящ е за ремо..

15.40 лв.

Лепило Marina Underwater Glue 290 мл - Черен

Черното лепило Marina 290 мл. е подходящо за използване в аквариуми и езера. Идеално е за залепване на декоративни елементи и фонове. Може да се изпол..

33.20 лв.

Лепило за корали Seachem Coral Crete

Seachem CoralCrete™ е епоксидно лепило от две части, което може да се използва за закрепване на корали към скали или за обединяване на скали за п..

14.80 лв.

Лепило за фон AQUAVIEW

Лепилото Аquaview на производителя AMTRA CROCI e за фон на аквариум. Обхваща площ от 120 х 60 см. Технически характеристики : Подход..

18.70 лв.
Seaview - лепило за фон на аквариум -61% Изчерпан

Seaview - лепило за фон на аквариум

Лепилото Seaview на производителя Juwel e за фон на аквариум. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

18.60 лв. 7.20 лв.
Черен силикон JBL Aquasil Изчерпан

Черен силикон JBL Aquasil

Това е черен силикон за поправка и залепване на аквариуми. Изключително здрав и устойчив е и може да се използва при създаване на каменни конструкции ..

16.90 лв.