Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Лепила и силикон

Лепила и силикон
Показване:
Подреждане по:

Лепило за фон

Лепило за фон на аквариум. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аквариуми Разфасовка ..

3.50 лв.

JBL FIXOL-лепило за фон на акварим

С Fixol залепването на декоративно фолио е наистина ефективно. Лепилото може да бъде отстранено по всяко време без следи. Комплектът включва специална..

13.80 лв.

Seachem Flourish Glue

Flourish Glue е изключителен цианоакрилатен гел, който служи за закрепване на мъхове и растения към скали, дървета и грунд. Особено полезен е при заса..

18.30 лв.

Лепило за корали SeaChem Reef Glue

Seachem Reef Glue е превъзходен цианоакрилен гел за залепване и монтаж на корали и колонии на рифови камъни. Той втвърдява в рамките на секунди и има ..

23.50 лв.

Спрей смазка EHEIM

Спреят е предназначен за смазване на всички подвижни части и филтри, които се намират под вода, тъй като след време те започват да се свиват и кл..

32.60 лв.

Епоксидно лепило Fluval

Това лепило осигурява невероятна здравина и е перфектното решение при залепянето на камъни, корали и определени видове растения. То може да се използв..

21.30 лв.

Силикон Marina - Черен

Продуктът е силикон за лепене на стъклени и керамични повърхности, който запазва еластичността си, дори след дълъг период от време. Подходящ е за ремо..

13.30 лв.

Силикон Marina - Прозрачен

Продуктът е силикон за лепене на стъклени и керамични повърхности, който запазва еластичността си, дори след дълъг период от време. Подходящ е за ремо..

15.40 лв.

Прозрачен силикон JBL Aquasil

Това е прозрачен силикон за поправка и залепване на аквариуми. Изключително здрав и устойчив е и може да се използва при създаване на каменни конструк..

16.90 лв.

Лепило Marina Underwater Glue 290 мл - Черен

Черното лепило Marina 290 мл. е подходящо за използване в аквариуми и езера. Идеално е за залепване на декоративни елементи и фонове. Може да се изпол..

33.20 лв.

Лепило за фон AQUAVIEW

Лепилото Аquaview на производителя AMTRA CROCI e за фон на аквариум. Обхваща площ от 120 х 60 см. Технически характеристики : Подход..

18.80 лв.

Лепило за корали Seachem Coral Crete

Seachem CoralCrete™ е епоксидно лепило от две части, което може да се използва за закрепване на корали към скали или за обединяване на скали за п..

14.80 лв.
Seaview - лепило за фон на аквариум -61% Изчерпан

Seaview - лепило за фон на аквариум

Лепилото Seaview на производителя Juwel e за фон на аквариум. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

18.60 лв. 7.20 лв.
JBL Haru 80ml black Изчерпан

JBL Haru 80ml black

Продуктът залепва всичко (освен полипропилен и полиетилен). Предназначен е за директна употреба в аквариума, без да се налага той да се изпразва. Лесн..

29.90 лв.
Лепило JBL Pro Haru Rapid Изчерпан

Лепило JBL Pro Haru Rapid

Моделът е лепило за растения, корали и малки декорации. Може да се използва за фиксиране на мъхове, растения и коралови парчета. Втвърдява се моментал..

31.90 лв.
Черен силикон JBL Aquasil Изчерпан

Черен силикон JBL Aquasil

Това е черен силикон за поправка и залепване на аквариуми. Изключително здрав и устойчив е и може да се използва при създаване на каменни конструкции ..

16.90 лв.