Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Лепила и силикон

Лепила и силикон
Показване:
Подреждане по:

Силикон Marina - Черен

Силикон за лепене на стъклени и керамични повърхности. Запазва еластичността си дори след дълъг период от време. Подходящ за ремонтни дейности и де..

12.40лв.

JBL FIXOL-лепило за фон на акварим

С Fixol залепването на декоративно фолио е наистина ефективно. Лепилото може да бъде отстранено по всяко време БЕЗ СЛЕДИ. Включва специална шпатула..

12.90лв.

Лепило за корали Seachem Coral Crete

Seachem CoralCrete™ е епоксидно лепило от две части, което може да се използва за закрепване на корали към скали или за обединяване на скали за по-ста..

14.80лв.

Прозрачен силикон JBL Aquasil

Прозрачен силикон за поправки и залепване на аквариуми. Изключително здрав и устойчив. Може да се използва при създаване на каменни конструкции в аква..

16.90лв.

Черен силикон JBL Aquasil

Черен силикон за поправки и залепване на аквариуми. Изключително здрав и устойчив. Може да се използва при създаване на каменни конструкции в аквариум..

16.90лв.

Епоксидно лепило Fluval

Осигурява невероятна здравина. Перфектното репение при залепянето на камъни, корали и определени видове растения. Може да се изпозлва както в сладково..

19.90лв.

Лепило за корали SeaChem Reef Glue

Seachem Reef Glue е превъзходен цианоакрилен гел за залепване и монтаж на корали и колонии на рифови камъни. Той залепва в рамките на секунди и има от..

23.50лв.

JBL Haru 80ml black

Залепва всичко за всичко (освен полипропилен и полиетилен). Предназначено за директна употреба в аквариума, без да се налага да изпразвате аквариум..

27.00лв.

Спрей смазка EHEIM

Спреят е предназначен за смазване на всички подвижни части и филтри, които се намират под вода, тъй като след време те започват да се свиват и клеясва..

29.00лв.

Лепило Marina Underwater Glue 290 мл - Черен

Черно нетоксично лепило Marina 290 мл, подходящо за използване в аквариуми и езера. Идеално за залепване на декоративни елементи и фонове. Може да се ..

31.00лв.

Лепило JBL Pro Haru Rapid

Лепило за растения, корали и малки декорации. Може да се използва за фиксиране на мъхове, растения и коралови парчета. Втвърдява се моментално и е про..

31.90лв.