Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Люспи

Люспи
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Gold

Голд Флейкс е пълноценна храна за златни рибки. Тя е под формата на люспи и съдържа : рибно брашно, зърнени храни, растителни протеинови концентрати, ..

1.20лв.

Dajana Pet Colour

Dajana Pet Colour е храна, която засилва естествената окраска на всички видове аквариумни риби. Съдържание : рибно и пшенично брашно, лецитин, концент..

1.30лв.

Dajana Pet Legend Tropical Flakes

Продуктът съдържа брашно от ларви на насекоми и херинга, както и астаксантин. Формулата му поддържа имунната и храносмилателната система и оцветяванет..

1.30лв.

Dajana Pet Tropica Basic

Това е основна храна на люспи, която е подходяща за всички видове декоративни риби. Хранене : можете да храните няколко пъти на ден. Използвайте колич..

1.30лв.

Dajana Pet Guppy Gourmet

Това е храна за гупи, която е под формата на люспи. Тя съдържа висок процент на чесън, протеини, витамини и минерали, които насърчават растежа и здрав..

1.40лв.

Храна на люспи за Бети Dajana Pet Betta

Това е пълноценна храна за бойна бета и други лабиринтни риби, като целуващите гоурами и райската риба. Тя съдържа малки люспи и лиофилизирани бе..

1.80лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Tropical

Тази храна е подходяща за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя спомага за ефективното увеличаване на теглото и осигурява важни витамини, м..

1.90лв.

Многокомпонентна храна на люспи Tropical Ichtio-vit

Продуктът представлява многокомпонентна храна, под формата на люспи, която е с множество внимателно подбрани растителни и животински съставки. Подходя..

1.90лв.

Основна растителна храна на люспи Tropical Bio-vit

Това е растителна храна, под формата на люспи. Подходяща е като основна за ежедневно хранене на растителноядни и като допълнителна за повечето всеядни..

1.90лв.

Храна на люспи Tropical Ovo-vit

Това е храна, под формата на люспи, която съдържа множество съставки, включително яйчен жълтък. Препоръчва се като допълнителна за повечето видове акв..

1.90лв.

Храна на люспи за златни рибки и кои Tropical Goldfish Color

Това е основа храна, под формата на люспи, която служи за подсилване на цветовете на златните рибки и младите кои в аквариуми и градински езерца. Бога..

1.90лв.

Основна храна на люспи + подобрител за аквариумната вода Tropical DUOPACK 2in1 Supervit 12 gr. Esklarin 10 ml. 12 gr.

Tropical Supervit Flakes е висококачествена основна храна на люспи с бета-глюкан. Тя е подходяща за ежедневно хранене на всеядни аквариумни рибки. Съд..

2.00лв.

Храна на люспи за всеядни риби Tropical Supervit

Това е основна храна на люспи, която е подходяща за ежедневно хранене на всеядни аквариумни риби. Съдържа осем различни вида люспи, които са източник ..

2.00лв.

Tropical Hobby Mix 12 gr.

Tropical Hobby Mix е основна храна на люспи за дребни рибки. Балансираното съдържание на естествени хранителни влакна, витамини, минерали, протеини и ..

2.10лв.

Храна под формата люспи, богата на водорасли Tropical 3-Algae Flakes

3-Algae Flakes е богата на водорасли храна, която е под формата на фини люспи. Предназначена е за ежедневно хранене на сладководни и морски расти..

2.50лв.

Dajana Pet Cichlid

Dajana Pet Cichlid (цихлид) пакет е комплексна храна на люспи за цихлиди. Съдържание : риба и рибни продукти, зърнени храни, растителни протеинови кон..

2.80лв.

Многосъставна храна на люспи за цихлиди Tropical Malawi

Това е многосъставна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на растителни съставки (спанак, коприва, спирулина, пшеничен зародиш и д..

2.80лв.
Dajana Pet ISF Coldwater Flakes 100ml Нов

Dajana Pet ISF Coldwater Flakes 100ml

Продуктът представлява пълноценна храна за всички видове студеноводни риби с мултибиотичен ефект. Новата GAFF FORMULA е с уникален състав, без рибно..

3.00лв.

Храна под формата на люспи за дискуси Tropical D-50 Plus

Тази храна, под формата на люспи, подсилва естествената окраска. Тя е с високо съдържание на протеини (50%) и служи за ежедневно хранене на дискуси и ..

3.20лв.
Dajana Pet ISF Tropical Flakes 100ml Нов

Dajana Pet ISF Tropical Flakes 100ml

Това е пълноценна храна, която е подходяща за всички видове тропически аквариумни риби с мултибиотичен ефект. Тя е с уникален състав и мултибиотичен е..

3.50лв.

Растителна храна на люспи Tropical Super Spirulina Forte 36 %

Това е растителна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на спирулина – 36%. Подходяща е за африкански цихлиди и други видове ..

3.70лв.

Dajana Pet Spirulina & Chlorella

Това е храна на люспи за всички видове риби. Съдържа 25% спирулина и хлорела, което е оптималното смилаемо количество. Хранене : можете да х..

3.80лв.

Храна на люспи за дискуси Tropical Astacolor

Astacolor е многосъставна храна на люспи, засилваща естественото оцветяване на червените видове дискуси и други риби, чиито цветове искаме да подсилим..

4.50лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Vitality&Color

Продуктът представлява високопротеинова храна, под формата на люспи, която служи за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя подсилва естестве..

5.30лв.