Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Люспи

Люспи
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Guppy Gourmet

Това е храна за гупи, която е под формата на люспи. Тя съдържа висок процент на чесън, протеини, витамини и минерали, които насърчават растежа и здрав..

1.50 лв.

Dajana Pet Colour

Dajana Pet Colour е храна, която засилва естествената окраска на всички видове аквариумни риби. Съдържание : рибно и пшенично брашно, лецитин, концент..

1.50 лв.

Dajana Pet Tropica Basic

Това е основна храна на люспи, която е подходяща за всички видове декоративни риби. Хранене : можете да храните няколко пъти на ден. Използвайте колич..

1.50 лв.

Основна храна на люспи + подобрител за аквариумната вода Tropical DUOPACK 2in1 Supervit 12 gr. Esklarin 10 ml. 12 gr.

Tropical Supervit Flakes е висококачествена основна храна на люспи с бета-глюкан. Тя е подходяща за ежедневно хранене на всеядни аквариумни рибки. Съд..

2.40 лв.

Храна на люспи за всеядни риби Tropical Supervit

Това е основна храна на люспи, която е подходяща за ежедневно хранене на всеядни аквариумни риби. Съдържа осем различни вида люспи, които са източник ..

2.40 лв.

Dajana Pet Gold

Голд Флейкс е пълноценна храна за златни рибки. Тя е под формата на люспи и съдържа : рибно брашно, зърнени храни, растителни протеинови концентрати, ..

1.40 лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Vitality&Color

Продуктът представлява високопротеинова храна, под формата на люспи, която служи за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя подсилва естестве..

2.60 лв.

Храна на люспи за златни рибки и кои Tropical Goldfish Color

Това е основа храна, под формата на люспи, която служи за подсилване на цветовете на златните рибки и младите кои в аквариуми и градински езерца. Бога..

2.40 лв.

Многокомпонентна храна на люспи Tropical Ichtio-vit

Продуктът представлява многокомпонентна храна, под формата на люспи, която е с множество внимателно подбрани растителни и животински съставки. Подходя..

2.20 лв.

Храна на люспи за Бети Dajana Pet Betta

Това е пълноценна храна за бойна бета и други лабиринтни риби, като целуващите гоурами и райската риба. Тя съдържа малки люспи и лиофилизирани бе..

2.00 лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Tropical

Тази храна е подходяща за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя спомага за ефективното увеличаване на теглото и осигурява важни витамини, м..

2.20 лв.

Основна многосъставна храна на люспи Tropical Guppy 100мл. / 20гр.

Това е основна многосъставна храна, под формата на люспи, предназначена за ежедневно хранене на гупи, молинезии и други живораждащи рибки. Тя е обогат..

7.80 лв.

Tropical Hobby Mix 12 gr.

Tropical Hobby Mix е основна храна на люспи за дребни рибки. Балансираното съдържание на естествени хранителни влакна, витамини, минерали, протеини и ..

2.50 лв.

Многосъставна храна на люспи за цихлиди Tropical Malawi

Това е многосъставна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на растителни съставки (спанак, коприва, спирулина, пшеничен зародиш и д..

2.80 лв.

Dajana Pet Spirulina & Chlorella

Това е храна на люспи за всички видове риби. Съдържа 25% спирулина и хлорела, което е оптималното смилаемо количество. Хранене : можете да х..

3.50 лв.

Dennerle Complete Gourmet Flakes

Това е основна храна, която е създадена за обитателите на класическите общи аквариуми. Люспите съдържат 30 различни съставки, които са лесно усвоими о..

8.70 лв.

Растителна храна на люспи Tropical Super Spirulina Forte 36%

Това е растителна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на спирулина – 36%. Подходяща е за африкански цихлиди и други видове риби, ..

4.40 лв.

Основна растителна храна на люспи Tropical Bio-vit

Това е растителна храна, под формата на люспи. Подходяща е като основна за ежедневно хранене на растителноядни и като допълнителна за повечето всеядни..

2.20 лв.

Храна под формата люспи, богата на водорасли Tropical 3-Algae Flakes

3-Algae Flakes е богата на водорасли храна, която е под формата на фини люспи. Предназначена е за ежедневно хранене на сладководни и морски расти..

2.90 лв.

Растителна храна на люспи Tropical Spirulina Flakes

Продуктът е растителна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis algae - 6%). Подходяща е з..

7.90 лв.

Храна на люспи Tropical Ovo-vit

Това е храна, под формата на люспи, която съдържа множество съставки, включително яйчен жълтък. Препоръчва се като допълнителна за повечето видове акв..

2.20 лв.

Храна под формата на люспи за дискуси Tropical D-50 Plus

Тази храна, под формата на люспи, подсилва естествената окраска. Тя е с високо съдържание на протеини (50%) и служи за ежедневно хранене на дискуси и ..

3.20 лв.

SeaChem NutriDiet® Cichlid Flakes

SeaChem NutriDiet® Cichlid Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на цихлидите. Тази храна съдъ..

8.22 лв.

Fluval Bug Bites Betta Flakes - 18гр

Люспите Fluval Bug Bites са специално формулирани за удовлетворяване на естествените хранителни навици на рибите, базирани на насекоми. Тази формула е..

5.30 лв.