Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Люспи

Люспи
Показване:
Подреждане по:

Високопротеинова храна на люспи Tropical Tropical

Тази храна е подходяща за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя спомага за ефективното увеличаване на теглото и осигурява важни витамини, м..

1.90лв.

Основна храна на люспи + подобрител за аквариумната вода Tropical DUOPACK 2in1 Supervit 12 gr. Esklarin 10 ml. 12 gr.

Tropical Supervit Flakes е висококачествена основна храна на люспи с бета-глюкан. Тя е подходяща за ежедневно хранене на всеядни аквариумни рибки. Съд..

2.00лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Vitality&Color

Продуктът представлява високопротеинова храна, под формата на люспи, която служи за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби. Тя подсилва естестве..

5.30лв.

Храна на люспи за цихлиди Tropical Tanganyika Flakes

Tanganyika е многосъставна храна за ежедневно хранене на всеядни и месоядни цихлиди от езерото Танганайка, като Altolamprologus, Julidochromis, Lampro..

5.70лв.

Растителна храна на люспи Tropical Spirulina Flakes

Продуктът е растителна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis algae - 6%). Подходяща е з..

6.70лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на всички морски риби. Тя съдъ..

8.22лв.

Храна за сладководни и морски риби Tropical Krill Flake 100 мл./20 гр.

Това е многосъставна храна, под формата на люспи, която засилва оцветяването и е с високо съдържание на антарктически крил (40%). Предназначена е за е..

8.70лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на всички морски риби. Тя..

9.78лв.

Храна за средни и големи по размер морски риби Tropical Bionautic Chips 250 мл. / 130 гр.

Bionautic Chips е пълноценна и многосъставна храна за средни и големи по размер морски риби (Acanthurus japonicus, Centropyge bicolor, Chelmon rostrat..

16.10лв.

Многосъставна храна на люспи Tropical Breeder Mix 21л./4кг.

Съставки : риба и рибни продукти, зърнени култури, растителни протеинови екстракти, мекотели и ракообразни, месо, животински и растителни продукти, во..

145.00лв.
Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes Изчерпан

Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes

Продуктът представлява основна храна на люспи за всички видове тропически риби. Съдържание : скариди, риба, ракообразен зоопланктон (Euphausiacea), ка..

9.50лв.
Ocean Nutrition Prime Reef Flakes Изчерпан

Ocean Nutrition Prime Reef Flakes

Това е естествена храна за всички морски тропически риби. Тя е изключително ароматна и има високо съдържание на протеини и витамини. Подобрява оцветяв..

9.50лв.