Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Люспи

Люспи
Показване:
Подреждане по:

Растителна храна на люспи Tropical Spirulina Flakes

Продуктът е растителна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis algae - 6%). Подходяща е з..

7.90 лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на всички морски риби. Тя..

9.78 лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на всички морски риби. Тя съдъ..

8.22 лв.

Храна за средни и големи по размер морски риби Tropical Bionautic Chips 250 мл. / 130 гр.

Bionautic Chips е пълноценна и многосъставна храна за средни и големи по размер морски риби (Acanthurus japonicus, Centropyge bicolor, Chelmon rostrat..

16.10 лв.
Ocean Nutrition Prime Reef Flakes Изчерпан

Ocean Nutrition Prime Reef Flakes

Това е естествена храна за всички морски тропически риби. Тя е изключително ароматна и има високо съдържание на протеини и витамини. Подобрява оцветяв..

9.50 лв.
Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes Изчерпан

Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes

Продуктът представлява основна храна на люспи за всички видове тропически риби. Съдържание : скариди, риба, ракообразен зоопланктон (Euphausiacea), ка..

9.50 лв.
Многосъставна храна на люспи Tropical Breeder Mix 21л./4кг. Изчерпан

Многосъставна храна на люспи Tropical Breeder Mix 21л./4кг.

Съставки : риба и рибни продукти, зърнени култури, растителни протеинови екстракти, мекотели и ракообразни, месо, животински и растителни продукти, во..

198.00 лв.