Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Люспи

Люспи
Показване:
Подреждане по:

Растителна храна на люспи Tropical Spirulina Flakes

Продуктът е растителна храна, под формата на люспи, която е с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis algae - 6%). Подходяща е з..

7.90 лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на всички морски риби. Тя..

9.78 лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes е висококачествена и балансирана диета, която е формулирана да отговаря на нуждите на всички морски риби. Тя съдъ..

8.22 лв.

Храна за средни и големи по размер морски риби Tropical Bionautic Chips 250 мл. / 130 гр.

Bionautic Chips е пълноценна и многосъставна храна за средни и големи по размер морски риби (Acanthurus japonicus, Centropyge bicolor, Chelmon rostrat..

16.10 лв.
Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes Изчерпан

Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes

Продуктът представлява основна храна на люспи за всички видове тропически риби. Съдържание : скариди, риба, ракообразен зоопланктон (Euphausiacea), ка..

9.50 лв.
Ocean Nutrition Prime Reef Flakes Изчерпан

Ocean Nutrition Prime Reef Flakes

Това е естествена храна за всички морски тропически риби. Тя е изключително ароматна и има високо съдържание на протеини и витамини. Подобрява оцветяв..

9.50 лв.
Многосъставна храна на люспи Tropical Breeder Mix 21л./4кг. Изчерпан

Многосъставна храна на люспи Tropical Breeder Mix 21л./4кг.

Съставки : риба и рибни продукти, зърнени култури, растителни протеинови екстракти, мекотели и ракообразни, месо, животински и растителни продукти, во..

198.00 лв.