Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Люспи

Люспи
Показване:
Подреждане по:

Високопротеинова храна на люспи Tropical Tropical

Подходяща за ежедневно хранене всеядни и месоядни риби. Спомага за ефективно увеличаване на теглото и осигурява важни витамини, макроелементи и микрое..

1.90лв.

Основна храна на люспи + подобрител за аквариумната вода Tropical DUOPACK 2in1 Supervit 12 gr. Esklarin 10 ml. 12 gr.

Tropical Supervit Flakes е висококачествена многосъставна основна храна на люспи с бета-глюкан. Tropical Supervit Flakes е подходяща за ежедневно хран..

2.00лв.

Високопротеинова храна на люспи Tropical Vitality&Color

Високопротеинова храна на люспи за ежедневно хранене на всеядни и месоядни риби, която подсилва естествената окраска на рибките и осигурява жизненостт..

5.30лв.

Храна на люспи за цихлиди Tropical Tanganyika Flakes

TANGANYIKA е многосъставна храна за ежедневно хранене на всеядни и месоядни цихлиди от езерото Танганайка като Altolamprologus, Julidochromis, Lamprol..

5.70лв.

Растителна храна на люспи Tropical Spirulina Flakes

Растителна храна на люспи с високо съдържание на спирулина (Spirulina platensis algae - 6%). Подходяща за ежедневно хранене на растителноядни и всеядн..

6.70лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Flakes е висококачествена и хранително балансирана диета, формулирана идеално да отговаря на нуждите на всички морски рибки...

8.22лв.

Храна за сладководни и морски риби Tropical Krill Flake 100 мл./20 гр.

Многосъставна храна, засилваща оцветяването, под формата на люспи, с високо съдържание на антарктически крил (40%). Предназначена за ежедневно хранене..

8.70лв.
Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes Изчерпан

Ocean Nutrition Brine Shrimp Plus Flakes

Основна храна на люспи за всички видове тропически риби. Съдържание: скариди, риба, ракообразен зоопланктон(Euphausiacea), калмари, рибени масла, с..

9.50лв.
Ocean Nutrition Prime Reef Flakes Изчерпан

Ocean Nutrition Prime Reef Flakes

Естествена храна за всички тропически риби. Изключително ароматна храна за морски и сладководни тропически риби. Отличен източник на чист морски пр..

9.50лв.

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes

SeaChem NutriDiet® Marine Plus Flakes е висококачествена и хранително балансирана диета, формулирана идеално да отговаря на нуждите на всички морски р..

9.78лв.

Храна за средни и големи по размер морски риби Tropical Bionautic Chips 250 мл. / 130 гр.

BIONAUTIC CHIPS е пълноценна, многосъставна храна за средни и големи по размер морски риби (като например Acanthurus japonicus, Centropyge bicolor, Ch..

16.10лв.

Многосъставна храна на люспи Tropical Breeder Mix 21л./4кг.

Съставки: риба и рибни продукти, зърнени култури, растителни протеинови екстракти, мекотели и ракообразни, месо и животински продукти, растителни прод..

145.00лв.