Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Macro Aqua

Показване:
Подреждане:

360 градусов CO2 дифузер

Моделът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка..

14.50лв.

CO2 редуцир с ел. клапан и два манометри

Това е редуцил вентил с два манометъра, прецизен регулатор и патентован DC електромагнитен клапан, който е с по-ниска консумация, по-малко греене и по..

249.00лв.

CO2 редуцир с иглен вентил и един манометър

Артикулът е CO2 редуцир с иглен вентил и един манометър на производителя Macro Aqua. Технически характеристики : Подходящ за : р..

123.00лв.

LED осветление M70S

Този модел представлява осветление за морски аквариуми. То има размер 45 x 11 см., пластмасови крачета и осемнадесет диода - дванадесет бели и шест си..

99.00лв.

LED Осветление X60

Този модел представлява осветително тяло с размер 31,6 х 11 см. и с пластмасови крачета - 14 бр. диода. Технически характеристики : ..

69.00лв.

LED осветление X70

Продуктът представлява осветително тяло с размер 45 х 11 см. Той има пластмасови крачета и 18 бр. бели диода. Технически характеристики : ..

79.00лв.

Macro Aqua JS150P Протеин скимер

Маcrо Aqua JS150P протеин скимер спомага за премахването на органичните съединения във водата, преди да се разградят в нитрати. Това гарантира кристал..

259.00лв.

Macro Aqua pH Контролер с Дигитален дисплей

Продуктът измерва с изключително прецизна сонда. Възможно е автоматично калибриране в буфери с PH стойност 4 и 7. Благодарение на това показанията на ..

278.00лв.

Macro Aqua pH монитор с Температурен датчик

Macro Aqua PH монитор с температурен датчик показва коректни и надеждни стойности. Той има автоматично калибриране за PH показатели в следните диапазо..

219.00лв.

pH Електрод

Продуктът представлява PH електрод, който е подходящ за Macro Aqua pH Контролер с Дигитален дисплей и Macro Aqua pH монитор с Температурен датчик..

69.00лв.

Дифузер Macro Aqua 3 в 1 Брояч на балончета

Този продукт има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Има сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

12.40лв.

Дифузер Macro Aqua CO2 4 in 1

Моделът е с нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Има сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка и фин..

15.00лв.

Дифузер с брояч Macro Aqua CO2 Giant micromizer

Уредът има нов дизайн, модерен външен вид, практичен е и ефективен. Лесен е за инсталация. Притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка ..

23.10лв.

Мacro Aqua JS 200P Протеин скимер

Този протеин скимер спомага за премахването на органичните съединения във водата, преди да се разградят в нитрати. Aqua JS200P има висока производител..

390.00лв.

Протеин Скимер Macro Aqua NS-12 NEW Hang-on

Скимерът на Macro Aqua NS-12 NEW hang-on е минималистичен, достъпен и ефективен протеин скимер за аквариуми до 120 литра. Той ефективно премахва орган..

94.00лв.
360 градусов CO2 дифузер+брояч+възвратен клапан Изчерпан

360 градусов CO2 дифузер+брояч+възвратен клапан

Моделът е изработен по технологията "Revers Osmosis" и има фин керамичен цилиндър, който служи за оптимална скорост на разтваряне. Притежава..

33.90лв.
90 гр CO2  бутилка Изчерпан

90 гр CO2 бутилка

Продуктът представлява пълнител за CО2 Small комплект на производителя Macro Aqua. Технически характеристики : Подходящ за : рас..

24.50лв.
CO2  брояч на мехурчета + възвратен клапан Изчерпан

CO2 брояч на мехурчета + възвратен клапан

Артикулът е клапан с бронзова втулка, който служи за предотвратяване на протичане. Той има сигурно захващане на маркуча с пластмасови гайки. С него се..

12.40лв.
Алуминиева CO2 бутилка 2L с кран и предпазен клапан Изчерпан

Алуминиева CO2 бутилка 2L с кран и предпазен клапан

Продуктът покрива европейския и американския стандарт за сигурност. Устойчив е на корозия. Вместимост : 1360 гр., работно налягане - 124 BAR (1800 psi..

199.00лв.
Външен дифузер с брояч и възвратен клапан Изчерпан

Външен дифузер с брояч и възвратен клапан

Продуктът има нов и модерен дизайн. Лесен е за инсталация и притежава сигурно захващане на маркуча с пластмасова гайка. Изработен е по технология &quo..

59.90лв.
Дифузер с керамичен диск 20мм+брояч Изчерпан

Дифузер с керамичен диск 20мм+брояч

Продуктът има нов и модерен дизайн, лесен е за инсталация, практичен е и ефективен. Притежава фин керамичен цилиндър, който служи за оптимална скорост..

15.40лв.
Дифузер с керамичен диск 25мм+брояч Изчерпан

Дифузер с керамичен диск 25мм+брояч

Продуктът има нов и модерен дизайн, лесен е за инсталация, практичен е и ефективен. Притежава фин керамичен цилиндър, който служи за оптимална скорост..

18.50лв.
Дифузер с керамичен диск+брояч+ възвратен клапан Изчерпан

Дифузер с керамичен диск+брояч+ възвратен клапан

Това е клапан с бронзова втулка, който служи за предотвратяване на протичане. Има фин керамичен диск, осигуряващ оптимална скорост на разтваряне. Може..

15.50лв.
Инструмент за моделиране на дъно Macro Aqua Изчерпан

Инструмент за моделиране на дъно Macro Aqua

Продуктът представлява инструмент за моделиране на дъното на аквариума. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и ..

12.40лв.