Site-ul nostru foloseşte cookies-urile pentru generarea unor statistici ce ajuta sa ne dezvoltam. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.

Магазин София - Южен парк

 

Добре дошли в нашия магазин в гр. София – Южен парк

 

Може да ни намерите на адрес гр. София, бул. Гоце Делчев 150, бл. 1Б (натисни ТУК за подробна карта)

 

Работно време:

 

Понеделник - Петък -  10:30 до 20:30 часа

Събота - Неделя - 10:30 до 20:00 часа

 

Без почивен ден

 

Телефон за контакт: 0700 200 13

 

Зоомагазинът ни в гр. София, бул. Гоце Делчев 150 (бл. 1Б) е първия по рода си от нашата верига магазини, който е разположен на над 400 кв. м площ и разполага освен с огромно разнообразие от морски и сладководни рибки, аквариуми и оборудване за тях, но и с аксесоари и храни за други видове домашни любимци.

 

Магазинът разполага с най-голямото разнообразие на морски и сладководни рибки, растения, корали и мекотели на едно място. Заповядайте да разгледате предлаганата от нас стока или просто да се полюбувате на изложбените ни аквариуми. В магазина ще намерите и богато разнообразие от всякакви модели аквариуми (от най-обикновени до маркови дизайнерски изкушения), цялостно техническо оборудване на всички водещи марки от цял свят, както и храни, препарати, аксесоари и продукти за аранжиране внесени лично от нас, директно от производители от цял свят, гарантирайки възможно най-ниските цени, но с гарантирано високо качество.

 

В зоомагазина ще намерите храни и аксесоари за вашето куче, коте и всяко друго домашно любимче на всички водещи марки производители. Постарали сме се да имаме винаги от всичко по много.

 

Ако не намерите желания от вас артикул – просто информирайте нашите продавач-консултанти и бързо ще поправим нашата липса.