Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Микро и макро елементи

Микро и макро елементи
Показване:
Подреждане по:

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Multivitamin & Amino acids Този подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини необходими за живота на рибките, растенията и морските м..

4.90лв.

SeaChem Garlic Guard ™

SeaChem GarlicGuard ™ е препарат, повишаващ апетита на  сладководните и соленоводните рибки. GarlicGuard ™ ще спомогне за усилването на интереса към х..

9.90лв.

SeaChem Reef Carbonate

Reef Carbonate ™ е концентриранo (4000 милиеквиваленти / L) оптимизирано съчетание на карбонат и бикарбонати соли, предназначени за възстановяване и п..

11.70лв.

SeaChem Stress Guard

StressGuard ™ e премиум продукт, който ще намали стреса и амонячната токсичност  при манипулиране или транспортиране на рибите. StressGuard ™ се свърз..

12.40лв.

SeaChem Nourish™

SeaChem Nourish™ съдържа богато разнообразие на витамини, аминокиселини и микроелементи, създаден да отговори на нуждата от продукт, който да подхранв..

12.90лв.

SeaChem Vitality

Seachem Vitality Описание на продукта Seachem Vitality е съдържа богато разнообразие на витамини, аминокиселини и микроелементи, създаден да отговор..

12.90лв.

SeaChem Reef Advantage Magnesium

Reef Advantage Magnesium ™ е концентриранa (80,000 ррт), оптимизирана комбинация от магнезий, хлорид, и сулфатни соли, предназначени за възстановяване..

15.80лв.

SeaChem Reef Advantage Strontium

REEF ADVANTAGE STRONTIUM Описание на продукта Reef Advantage Strontium ™ възстановява и поддържа нивата на стронций до такива, намерени в естестве..

15.80лв.

Dennerle All in One Elixier

Всеки аквариум е сложна биологична система, чиито елементи зависят и си взаимодействат един с друг. Риби, растения, вода, осветление - всичко си взаим..

15.90лв.

SeaChem Reef Dip ™

SeaChem Reef Dip ™ съдържа в състава си елемента йод, за да защити слузестата повърхност при безопасно и леко обеззаразяване на корали. Той е ефективе..

17.40лв.

SeaChem Reef Iodide™

Reef Iodide ™ е концентриран (8,000 мг / л), стабилизиран източник на калиев йодид за рифови аквариуми, който ще възстанови и поддържа йодните нива ка..

18.20лв.

SeaChem Reef Complete

Reef Complete ® е концентриранa (160,000 мг / л), оптимизирана комбинация от йонен калций предназначен за възстановяване и поддържане на оптималните н..

18.30лв.

SeaChem Reef Strontium ™

SeaChem Reef Strontium ™ е предназначен за възстановяване и поддържане на количествата стронций до нива, открити в естествената морска вода без това д..

18.30лв.

SeaChem Reef Buffer

Reef Buffer ™ ще повиши карбонатната алкалност; Reef Buffer ™  е предназначен главно за използване като буфер в рифови системи, където поддържането на..

18.50лв.

SeaChem Reef Builder™

Reef Builder™ повишава карбонатната алкалност без веднага да се отрази на концентрацията на рН. При продължителна употреба тенденцията е нивата  да се..

18.50лв.