Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Микро и макро елементи

Микро и макро елементи
Показване:
Подреждане по:

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Multivitamin & Amino acids Този подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини необходими за живота на рибките, растенията и морските м..

4.90лв.

SeaChem Garlic Guard ™

SeaChem GarlicGuard ™ е препарат, повишаващ апетита на  сладководните и соленоводните рибки. GarlicGuard ™ ще спомогне за усилването на интереса към х..

9.90лв.

SeaChem Reef Carbonate

Reef Carbonate ™ е концентриранo (4000 милиеквиваленти / L) оптимизирано съчетание на карбонат и бикарбонати соли, предназначени за възстановяване и п..

11.70лв.

SeaChem Stress Guard

StressGuard ™ e премиум продукт, който ще намали стреса и амонячната токсичност  при манипулиране или транспортиране на рибите. StressGuard ™ се свърз..

12.40лв.

SeaChem Nourish™

SeaChem Nourish™ съдържа богато разнообразие на витамини, аминокиселини и микроелементи, създаден да отговори на нуждата от продукт, който ..

12.90лв.

SeaChem Vitality

Seachem Vitality Описание на продукта Seachem Vitality е съдържа богато разнообразие на витамини, аминокиселини и микроелементи, създаден да отговор..

12.90лв.

SeaChem Reef Advantage Magnesium

Reef Advantage Magnesium ™ е концентриранa (80,000 ррт), оптимизирана комбинация от магнезий, хлорид, и сулфатни соли, предназначени за възстановяване..

15.80лв.

SeaChem Reef Advantage Strontium

REEF ADVANTAGE STRONTIUM Описание на продукта Reef Advantage Strontium ™ възстановява и поддържа нивата на стронций до такива, намерени в ес..

15.80лв.

Dennerle All in One Elixier

Всеки аквариум е сложна биологична система, чиито елементи зависят и си взаимодействат един с друг. Риби, растения, вода, осветление - всичко си взаим..

15.90лв.

SeaChem Reef Dip ™

SeaChem Reef Dip ™ съдържа в състава си елемента йод, за да защити слузестата повърхност при безопасно и леко обеззаразяване на корали. Той е еф..

17.40лв.

SeaChem Reef Iodide™

Reef Iodide ™ е концентриран (8,000 мг / л), стабилизиран източник на калиев йодид за рифови аквариуми, който ще възстанови и поддържа йодните нива ка..

18.20лв.

SeaChem Reef Complete

Reef Complete ® е концентриранa (160,000 мг / л), оптимизирана комбинация от йонен калций предназначен за възстановяване и поддържане на оптималните н..

18.30лв.

SeaChem Reef Strontium ™

SeaChem Reef Strontium ™ е предназначен за възстановяване и поддържане на количествата стронций до нива, открити в естествената морска вода без ..

18.30лв.

SeaChem Reef Buffer

Reef Buffer ™ ще повиши карбонатната алкалност; Reef Buffer ™  е предназначен главно за използване като буфер в рифови системи, къдет..

18.50лв.

SeaChem Reef Builder™

Reef Builder™ повишава карбонатната алкалност без веднага да се отрази на концентрацията на рН. При продължителна употреба тенденцията е нивата  да се..

18.50лв.

SeaChem Reef Trace ™

SeaChem Reef  Trace ™ включва в себе си богато разнообразие от микроелементи, нужни за правилния растеж и живот на вашия риф. Микроелементите обикнове..

18.70лв.

Seachem Entice™

SeaChem Entice™ съдържа напълно натурални аромати и вкусове, които провокират злоядите рибки. Просто накиснете каквато и да е храна в Seachem En..

19.50лв.
Easy Life Maxicoral A 500ml Изчерпан

Easy Life Maxicoral A 500ml

MaxiCoral A и MaxiCoral B За пленителни корали! Здравите и ярко оцветени корали в морския аквариум са невероятно атрактивни за наблюдение.  Maxi..

19.80лв.
Easy Life Maxicoral B 500ml Изчерпан

Easy Life Maxicoral B 500ml

MaxiCoral A и MaxiCoral B За пленителни корали! Здравите и ярко оцветени корали в морския аквариум са невероятно атрактивни за наблюдение.  Maxi..

19.80лв.
Easy Life Calcium 500ml Изчерпан

Easy Life Calcium 500ml

Calcium:Калций - добавка Калция е от първа необходимост за растежа на коралите Оптималната концентрация на калций в морския аквариум е 410 – 450..

21.30лв.
Easy Life Iodine 500ml Изчерпан

Easy Life Iodine 500ml

Iodine - Йод Йодна добавка Йодът предпазва коралите от УВ радиацията и формира естествената им защита срещу всички видове пара..

21.30лв.
Easy Life Magnesium 500ml Изчерпан

Easy Life Magnesium 500ml

Magnesium Магнезия е от основно значение за растежа на здравите, и атрактивни корали. Оптималната концентрация на магнезий в морския аквариум е ..

21.30лв.
Easy Life Strontium 500ml Изчерпан

Easy Life Strontium 500ml

Strontium:Стронций - добавка Стронция е важен елемент за растежа на коралите. Оптималната концентрация на стронций в морския аквариум е 8– 12мг ..

21.30лв.

SeaChem Reef Plus™ 250ml

SeaChem Reef Plus ™ е пълноспектърна добавка за рифове, съдържаща микроелементи, витамини и аминокиселини с доказано положително въздействие върху рас..

22.10лв.