Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Микро и макро елементи

Микро и макро елементи
Показване:
Подреждане по:

Aquili Multivitamin & Amino acids

Този подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини, които са необходими за живота на рибките, растенията и морските мекотели в аквариума. Често ..

7.30 лв.

SeaChem Garlic Guard ™

SeaChem GarlicGuard™ е препарат, повишаващ апетита на сладководните и соленоводните рибки. Продуктът ще спомогне за усилването на интереса към храната..

9.90 лв.

Dennerle All in One Elixier

Всеки аквариум е сложна биологична система, чийто елементи зависят и си взаимодействат един с друг. Риби, растения, вода, осветление - всичко тря..

17.40 лв.

SeaChem Stress Guard

StressGuard™ e премиум продукт, който ще намали стреса и амонячната токсичност при манипулиране или транспортиране на рибите. Този препарат се свързва..

12.40 лв.

SeaChem Nourish™

SeaChem Nourish™ съдържа богато разнообразие от витамини, аминокиселини и микроелементи и е създаден да подхранва водата с тези хранителни ..

12.90 лв.

SeaChem Vitality

Seachem Vitality съдържа богато разнообразие от витамини, аминокиселини и микроелементи. Той подхранва водата с тези хранителни вещества в морски аква..

12.90 лв.

SeaChem Reef Plus™ 250ml

SeaChem Reef Plus™ е широкоспектърна добавка за рифове, съдържаща микроелементи, витамини и аминокиселини с доказано положително въздействие вър..

22.10 лв.

SeaChem Reef Dip ™

SeaChem Reef Dip™ съдържа в състава си йод и защитава слузестата повърхност при обеззаразяване на корали. Той е ефективен срещу бактерии, гъбичк..

17.40 лв.

SeaChem Reef Iodide™

Reef Iodide™ е концентриран и стабилизиран източник на калиев йодид за рифовите аквариуми, който ще възстанови и поддържа йодните нива, като тез..

18.20 лв.

SeaChem Reef Trace ™

SeaChem Reef Тrace™ включва в себе си богато разнообразие от микроелементи, които са нужни за правилния растеж и живот на вашия риф. Тези в..

18.70 лв.

SeaChem Reef Zooplankton™

SeaChem Reef Zooplankton™ е концентриран микс от морски зоопланктон, комбиниран така, че да предостави важни мастни киселини, витамини и ам..

23.20 лв.

Seachem Entice™

Някои риби са трудни за отглеждане, защото просто не искат да се хранят. SeaChem Entice™ съдържа напълно натурални аромати и вкусове, които са предназ..

19.50 лв.

SeaChem Reef Advantage Magnesium

Reef Advantage Magnesium™ е концентриранa и оптимизирана комбинация от магнезий, хлорид и сулфатни соли, които са предназначени за възстановяване на и..

15.80 лв.

SeaChem Reef Buffer

Reef Buffer™ е предназначен да повишава карбонатната алкалност. Той се прилага главно като буфер в рифови системи, където поддържането на PН на ..

18.50 лв.

SeaChem Reef Advantage Strontium

Reef Advantage Strontium™ възстановява и поддържа нивата на стронций до тези в естествената морска вода. Този химичен елемент се използва от кор..

15.80 лв.

SeaChem Reef Carbonate

Reef Carbonate™ е концентриранo и оптимизирано съчетание на карбонат и бикарбонатни соли, които са предназначени за възстановяване и поддържане ..

11.70 лв.

SeaChem Reef Complete

Reef Complete® е концентриранa и оптимизирана комбинация от йонен калций, който е предназначен за възстановяване и поддържане на оптималните нива на к..

18.30 лв.

SeaChem Reef Strontium ™

SeaChem Reef Strontium™ е предназначен за възстановяване и поддържане на количествата на стронций до нива, които са близки до естествената морск..

18.30 лв.

SeaChem Reef Builder™

Reef Builder™ повишава карбонатната алкалност, без това веднага да се отрази на концентрацията на PН. Карбонатите и калцият са от съществено значение ..

18.50 лв.

SeaChem Reef Advantage Calcium

Reef Advantage Calcium™ е некиселинно, оптимизирано съчетание от йонен калций, предназначено за възстановяване и поддържане на този химичен елем..

22.30 лв.
SeaChem Reef Phytoplankton Изчерпан

SeaChem Reef Phytoplankton

Seachem Reef Phytoplankton е концентриран микс от зелени и кафяви морски фитопланктони, комбинирани така, че да предоставят важни мастни киселини, вит..

23.20 лв.
MICROBE-LIFT All in One 473мл Изчерпан

MICROBE-LIFT All in One 473мл

Microbe-Lift All in One съдържа идеалното съотношение на шест Microbe-Lift Reef продукти - хелатирано желязо (желязо/тиамин B-1), важни минерали и мик..

42.00 лв.