Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Морски субстрат

Морски субстрат
Показване:
Подреждане по:

Coral sand 4-6мм 1кг

Coral sand е грунд за дъно с размер : 4-6 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соленоводен аквариум ..

8.90лв.

Коралов пясък 0.5-1 мм 1кг

Това е коралов пясък с размер 0,5-1 мм. Подходящ е, както за морски, така и за сладководен аквариум. *Естествените коралови грундове повишават твърдос..

8.90лв.

SeaChem Kona Coast

Seachem Kona Coast е изцяло натурален арагонит субстрат за всички рифови, морски и тропически аквариуми. Химическият му състав ще помогне да се стабил..

46.60лв.

SeaChem Pearl Beach 10kg

Seachem Pearl Beach е изцяло натурален арагонит субстрат за всички рифови, морски и тропически аквариуми. Химическият му състав ще помогне да се стаби..

46.60лв.

SeaChem Meridian™ 9 kg

SeaChem Meridian™ 9 кг. е висококачествен арагонит субстрат за аквариумен риф. Размерът на зрънцата му е сравнително еднообразен 0,25-0,5 мм. и е идеа..

56.00лв.
Коралови парчета 6-7 мм Prodac 1 кг Изчерпан

Коралови парчета 6-7 мм Prodac 1 кг

Това са коралови парчета с размер от 6 до 7 мм. Подходящи са, както за морски, така и за сладководен аквариум. *Естествените коралови грундове по..

8.90лв.
Пясък Coral sand 1-2мм 1кг Изчерпан

Пясък Coral sand 1-2мм 1кг

Пясъкът Coral sand е с размер : 1-2 мм. Технически характеристики : Подходящ за : сладководен и соленоводен аквариум ..

8.90лв.