Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Начин на доставка

Всички направени поръчки до 15:00 часа се доставят на следващия работен ден. Поръчките направени след 15:00 часа се доставят на по-следващия ден. Всички поръчки се доставят на посочения от вас адрес, до офис на Speedy или Еконт, изрично посочен от вас. Запазваме си правото да променяме срока на доставка при възникване на непредвидени обстоятелства като задължително преди това ще ви уведомим за забавянето.


Цената на доставката е безплатна за поръчки над 30 лв. до адрес посочен от Вас независимо от населеното място. При поръчка под 30 лв. доставката е 4 лв.

При заявка на продукт, който не е посочен в сайта времето за доставка се договаря допълнително с клиента като наш представител ще се свърже с вас.

При заявка на аквариум по поръчка времето и условията на доставка се договарят допълнително с клиента като наш представител ще се свърже в рамките на 24 часа. С приоритет се обработват запитванията за оферта, направени по телефона.