Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Нано аквариуми

Нано аквариуми

Този тип аквариуми са предназначени за малки водни обитатели като скариди, рачета и други. Комплектите включват аквариум и необходимото за него оборудване.

В описанието на аквариума ще намерите информация за размерите, обема, предназначението и оборудването, което получавате с него.

Показване:
Подреждане по:

Аквариум Hailea Q-10 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q10 e напълно окомплектован nano-проектиран аквариум. Визията му е стилна, модерна и с извити предни ъгли за по-добра гледка към вътрешността. ..

99.00лв.

Аквариум Hailea Q15 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q15 e напълно окомплектован nano-проектиран аквариум. Визията му е стилна, модерна и с извити предни ъгли за по-добра гледка към вътрешността. ..

109.00лв.

Аквариум Hailea E-15 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-15 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Аквариумът е снабден с енергоспестяващо LED осветление с висока яркост. ..

138.00лв.

Аквариум Hailea Q25 +3 ПОДАРЪКА

Система за осветление с висока ефективност. Практично и удобно капаче за хранене на рибките. Отвори за топлинно разсейване. Безопасен водоустойчив клю..

138.00лв.

Аквариум AquaEL Shrimp SET Smart 20

Аквариума притежава модерен дизайн и оборудване от висок клас. Напълно оборудван, този аквариум е подходящ както за начинаещи така и за напреднали акв..

141.00лв.

Аквариум AquaEL Shrimp SET Smart 30

Аквариума притежава модерен дизайн и оборудване от висок клас. Напълно оборудван, този аквариум е подходящ както за начинаещи така и за напреднали акв..

154.00лв.

Аквариум Hailea Q-40 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q40 e напълно окомплектован nano-проектиран аквариум. Визията му е стилна, модерна и с извити предни ъгли за по-добра гледка към вътрешността. ..

159.00лв.

Аквариум Hailea E-25 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-25 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Изработен е от висококачествено стъкло с висока издръжливост, прозрачнос..

168.00лв.

Aквариум Dennerle NanoCube Basic 10л

    С този малък, но пълен акваскейп комплект Вие можете да проектирате своя персонализиран ..

184.00лв.

Аквариум Hailea E-30 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-30 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Изработен е от висококачествено стъкло с висока издръжливост, прозрачнос..

189.00лв.

Аквариум Hailea E-40 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-40 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Изработен е от висококачествено стъкло с висока издръжливост, прозрачнос..

199.00лв.

Aквариум Dennerle NanoCube Basic 20л

С този малък, но пълен акваскейп комплект Вие можете да проектирате своя персонализиран естествен аквариум и да създадете спиращи дъха подводни пейзаж..

205.00лв.

Aквариум Dennerle NanoCube Basic 30л

С този малък, но пълен акваскейп комплект Вие можете да проектирате своя персонализиран естествен аквариум и да създадете спиращи дъха подводни пейзаж..

224.00лв.
Aквариум Dennerle Nano Cube Complete+  30л -13%

Aквариум Dennerle Nano Cube Complete+ 30л

  С този малък, но пълен акваскейп комплект Вие можете да проектирате своя персонализиран естествен а..

299.00лв. 259.00лв.

Нано аквариум EHEIM Aquastyle 16

EHEIM Aquastyle са серия нано аквариуми за ценители Може да аранжирате аквариума като нано акваскейп или да отглеждате в него скариди, раци и водни..

259.00лв.