Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Нано аквариуми

Нано аквариуми

Този тип аквариуми са предназначени за малки водни обитатели като скариди, рачета и други. Комплектите включват аквариум и необходимото за него оборудване.

В описанието на аквариума ще намерите информация за размерите, обема, предназначението и оборудването, което получавате с него.

Показване:
Подреждане по:

Аквариум Dennerle Nano Cube 10л

Серията Nano аквариуми на Dennerle е специално разработена за любителите на акваскейпинга. Аквариумът Nano Cube 10л с ново панорамно стъкло предлага п..

75.99лв.
Аквариум Dennerle Nano Cube 20л Изчерпан

Аквариум Dennerle Nano Cube 20л

Серията Nano аквариуми на Dennerle е специално разработена за любителите на акваскейпинга. Аквариумът Nano Cube 20л с ново панорамно стъкло предлага п..

92.99лв.
Аквариум Hailea Q-10 +3 ПОДАРЪКА Изчерпан

Аквариум Hailea Q-10 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q10 e напълно окомплектован нано-проектиран аквариум, който ще внесе красота във всеки дом или офис. Визията му е стилна, модерна и с извити пр..

99.00лв.

Аквариум Dennerle Nano Cube 30л

Серията Nano аквариуми на Dennerle е специално разработена за любителите на акваскейпинга. Аквариумът Nano Cube 30л с ново панорамно стъкло предлага п..

104.99лв.
Аквариум Hailea Q-15 +3 ПОДАРЪКА Изчерпан

Аквариум Hailea Q-15 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q15 e напълно окомплектован нано-проектиран аквариум, който ще внесе красота във всеки дом или офис. Визията му е стилна, модерна и с извити пр..

109.00лв.

Аквариум Hailea E-15 +3 ПОДАРЪКА

Аквариум Hailea E-15 е висококачествен аквариум с приятен и елегантен дизайн. Аквариумът е снабден с енергоспестяващо LED осветление с висока яркост. ..

138.00лв.

Аквариум Hailea Q25 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q25 e напълно окомплектован нано-проектиран аквариум, който ще внесе красота във всеки дом или офис. Визията му е стилна, модерна и с извити пр..

138.00лв.
Аквариум AquaEL SHRIMP SET SMART 2 20 В наличност

Аквариум AquaEL SHRIMP SET SMART 2 20

Основното отличие на новата линия SHRIMP SET SMART от по-ранните версии е наличието на уникалната SMART LEDDY лампа със стилна плоска форма. Тя излъчв..

141.00лв.

Аквариум Dennerle Nano Scаpers Tank 35л

Серията Nano аквариуми на Dennerle е специално разработена за любителите на акваскейпинга. Панорамният аквариум Dennerle Scapers Tank 35L предлага пер..

145.00лв.

Аквариум Hailea Q-40 +3 ПОДАРЪКА

Hailea Q40 e напълно окомплектован нано-проектиран аквариум, който ще внесе красота във всеки дом или офис. Визията му е стилна, модерна и с извити пр..

159.00лв.
Аквариум Hailea E-25 +3 ПОДАРЪКА Изчерпан

Аквариум Hailea E-25 +3 ПОДАРЪКА

Аквариумът Hailea E-25 е с елегантен и изключително иновативен дизайн, който би разчупил атмосферата и би придал интересен акцент във всякакъв тип пом..

168.00лв.

Аквариум AquaEL SHRIMP SET SMART 2 30

Компанията AQUAEL пуска нова линия от аквариумни комплекти за скариди - SHRIMP SET SMART. Всеки от тях включва аквариум, покривно стъкло, защитна подл..

174.00лв.

Аквариум Dennerle Nano Scapers Tank 55л

Серията Nano аквариуми на Dennerle е специално разработена за любителите на акваскейпинга. Панорамният аквариум Dennerle Scapers Tank 55L предлага пер..

180.00лв.

Аквариум Hailea E-30 +3 ПОДАРЪКА

Аквариумът Hailea E-30 е с приятен и елегантен дизайн и е прекрасно допълнение към интериора на всяко помещение. Изработен е от висококачествено стъкл..

189.00лв.
Аквариум Hailea E-40 +3 ПОДАРЪКА Изчерпан

Аквариум Hailea E-40 +3 ПОДАРЪКА

Аквариумът Hailea E-40 е с елегантен и изключително иновативен дизайн, който би разчупил атмосферата и би придал интересен акцент във всяко помещение...

199.00лв.

Аквариум Dennerle Nano Scapers Tank 70л

Серията Nano аквариуми на Dennerle е специално разработена за любителите на акваскейпинга. Панорамният аквариум Dennerle Scapers Tank 70L предлага пер..

236.00лв.
Аквариум Dennerle NANO Cube Basic 20л - Style LED Изчерпан

Аквариум Dennerle NANO Cube Basic 20л - Style LED

С този малък, но пълен акваскейп комплект вие можете да проектирате своя персонализиран естествен аквариум и да създадете спиращи дъха подводни пейзаж..

249.00лв.

Нано аквариум EHEIM Aquastyle 16

EHEIM Aquastyle са серия нано аквариуми за ценители Може да аранжирате аквариума като нано акваскейп или да отглеждате в него скариди, раци и водни..

259.00лв.
Aквариум Dennerle NANOCube Complete+ Style LED 10л Изчерпан

Aквариум Dennerle NANOCube Complete+ Style LED 10л

С този малък, но пълен акваскейп комплект можете да проектирате своя персонализиран естествен аквариум и да създадете спиращи дъха подводни пейза..

282.00лв.
Aквариум Dennerle Nano Cube Complete+  30л Изчерпан

Aквариум Dennerle Nano Cube Complete+ 30л

С този малък, но пълен акваскейп комплект вие можете да проектирате своя персонализиран естествен аквариум и да създадете спиращи дъха подводни п..

299.00лв.

Сладководен аквариум Nano Scapers Tank Basic 35L Led

С този малък, но пълен акваскейп комплект можете да проектирате своя персонализиран естествен аквариум и да създадете спиращи дъха подводни пейза..

310.00лв.

Аквариум AquaEL Shrimp SET DUO 35

FISH & SHRIMP SET DUO е голям и модерен аквариум. Той е перфектният избор за създаване на уникален подводен интериор. Продуктът е напълно оборудва..

319.00лв.
Аквариум Dennerle NanoCube Complete+ LED 20л Изчерпан

Аквариум Dennerle NanoCube Complete+ LED 20л

С този малък, но пълен акваскейп комплект можете да проектирате своя персонализиран естествен аквариум и да създадете спиращи дъха подводни пейза..

319.00лв.

Нано аквариум EHEIM Aquastyle 35 nano

EHEIM Aquastyle nano е серия нано аквариуми за ценители. Aquastyle nano е дизайнерски аквариум, който е създаден за хора, които обичат красотата. Може..

319.00лв.