Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Натурални

Натурални
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Daphnia

Продуктът представлява храна за всички видове аквариумни рибки. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленов..

1.60 лв.

Храна за декоративни рибки Tropical Dafnia natural

Бълхите (Daphnia pulex) са малки и сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Те са основен елемент в диетата на много риби в дивата природа..

1.60 лв.

Dajana Pet Tubifex Cubes

Продуктът е допълнителна храна за всички видове аквариумни риби. Обработена е по специална технология и не замърсява водата. Съдържание : червен тубиф..

6.50 лв.

Dajana Pet Gammarus 10гр.

Това е допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки и едри риби, която е обработена по подходящ начин. Съдържание : гамарус. Анализ :..

3.10 лв.

Храна за месоядни и всеядни рибки под формата на кубчета Tropical Tubi Cubi 100 ml / 10 g

Tubi Cubi е натурална храна, под формата на кубчета, която е подходяща за всеядни и хищни риби. Тя съдържа червеи Tubifex, които са много харесвана хр..

8.70 лв.

Dajana Pet Shrimp

Моделът представлява допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки, терариумни животни, морски и сладководни аквариумни риби. Обработе..

4.80 лв.

Растителна храна на таблетки Tropical Pleco`s tablets

Pleco’s Tablets е специална и пълноценна храна, под формата на лещовидни потъващи таблетки с диаметър 25 мм., която е предназначена за големи видове р..

13.40 лв.

Tropical Dafnia Vitaminized 100 мл./ 16 гр.

Dafnia Vitaminized е храна за влечуги. Бълхите са малки и сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Продуктът съдържа сушени и удобни за употреб..

5.50 лв.

Храна на бучки Tropical FD Brine Shrimp 100 гр

FD Brine Shrimp е натурална храна, под формата на бучки, която е подходяща за декоративни всеядни и месоядни риби. Тя е изработена от изсушени, чрез з..

10.70 лв.
Sera Artemia - Mix 18gr Изчерпан

Sera Artemia - Mix 18gr

Продуктът представлява сух микс за подхранване на новоизлюпени и малки рибки, както и осигуряване на жива храна за безгръбначни. Подходяща е също като..

2.20 лв.
Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box) Изчерпан

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Яйцата от артемия на Ocean Nutrition са с над 90% люпимост. Личинките се появяват на бял свят за около 18-30 часа. Те са най-добрата храна за всички м..

8.40 лв.
Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp eggs (box) Изчерпан

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp eggs (box)

Яйцата от артемия на Ocean Nutrition са с над 90% люпимост. Личинките се появяват на бял свят за около 18-30 часа. Те са най-добрата храна за всички м..

25.00 лв.