Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Натурални

Натурални
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Daphnia

Продуктът представлява храна за всички видове аквариумни рибки. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленов..

1.20лв.

Храна за декоративни рибки Tropical Dafnia natural

Бълхите (Daphnia pulex) са малки и сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Те са основен елемент в диетата на много риби в дивата природа..

1.40лв.

Dajana Pet Gammarus 10гр.

Това е допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки и едри риби, която е обработена по подходящ начин. Съдържание : гамарус. Анализ :..

2.20лв.

Dajana Pet Shrimp

Моделът представлява допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки, терариумни животни, морски и сладководни аквариумни риби. Обработе..

2.90лв.

Tropical Dafnia Vitaminized 100 мл./ 16 гр.

Dafnia Vitaminized е храна за влечуги. Бълхите са малки и сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Продуктът съдържа сушени и удобни за употреб..

4.60лв.

Растителна храна на таблетки Tropical Pleco`s tablets

Pleco’s Tablets е специална и пълноценна храна, под формата на лещовидни потъващи таблетки с диаметър 25 мм., която е предназначена за големи ви..

13.40лв.
Sera Artemia - Mix 18gr Изчерпан

Sera Artemia - Mix 18gr

Продуктът представлява сух микс за подхранване на новоизлюпени и малки рибки, както и осигуряване на жива храна за безгръбначни. Подходяща е също като..

2.20лв.
Dajana Pet Tubifex Cubes Изчерпан

Dajana Pet Tubifex Cubes

Продуктът е допълнителна храна за всички видове аквариумни риби. Обработена е по специална технология и не замърсява водата. Съдържание : червен тубиф..

5.60лв.
Храна за месоядни и всеядни рибки под формата на кубчета Tropical Tubi Cubi 100 ml / 10 g Изчерпан

Храна за месоядни и всеядни рибки под формата на кубчета Tropical Tubi Cubi 100 ml / 10 g

Tubi Cubi е натурална храна, под формата на кубчета, която е подходяща за всеядни и хищни риби. Тя съдържа червеи Tubifex, които са много харесвана хр..

7.30лв.
Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box) Изчерпан

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Яйцата от артемия на Ocean Nutrition са с над 90% люпимост. Личинките се появяват на бял свят за около 18-30 часа. Те са най-добрата храна за всички м..

8.40лв.
Храна на бучки Tropical FD Brine Shrimp 100 гр Изчерпан

Храна на бучки Tropical FD Brine Shrimp 100 гр

FD Brine Shrimp е натурална храна, под формата на бучки, която е подходяща за декоративни всеядни и месоядни риби. Тя е изработена от изсушени, чрез з..

8.90лв.
Tropical храна за КОИ - пелети за  цвят и растеж  S 1000 ml/320g Изчерпан

Tropical храна за КОИ - пелети за цвят и растеж S 1000 ml/320g

Храната на Tropical KOI growth & Colour е създадена за кои и за всякакви други езерни рибки. Тя е изключително подходяща за подрастващи индивиди, ..

16.60лв.
Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp eggs (box) Изчерпан

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp eggs (box)

Яйцата от артемия на Ocean Nutrition са с над 90% люпимост. Личинките се появяват на бял свят за около 18-30 часа. Те са най-добрата храна за всички м..

25.00лв.