Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Натурални

Натурални
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Daphnia

Храна за всички аквариумни рибки...

1.20лв.

Храна за декоративни рибки Tropical Dafnia natural

Бълхите (Daphnia pulex) са малки сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Те са основен елемент в диетата на много риби в дивата природа. Храна..

1.40лв.

Dajana Pet Gammarus 10гр.

Г А М А Р У С Допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки и едри риби. Обработен по подходящ начин Съдържание: Гамарус А..

2.20лв.

Sera Artemia - Mix 18gr

Сух микс за подхранване на новоизлюпени рибки За подхранване на малки рибки и осигуряване на жива храна за безгръбначни. Подходяща също, като д..

2.20лв.

Dajana Pet Shrimp

С К А Р И Д А Допълнителна природна храна за всички видове водни костенурки, терариумни животни, морски и сладководни аквариумни риби.  Обраб..

2.90лв.

Tropical Dafnia Vitaminized 100 мл./ 16 гр.

DAFNIA VITAMINIZED – храна за влечуги. Бълхите са малки сладководни ракообразни от подраздел Cladocera. Храната Dafnia съдържа сушени, удобни за употр..

4.60лв.

Dajana Pet Tubifex Cubes

Т У Б И Ф Е К С Допълнителна храна за всички видове аквариумни риби. Обработен по специална технология. Не замърсява водата Съдържание: че..

5.60лв.

Храна за месоядни и всеядни рибки под формата на кубчета Tropical Tubi Cubi 100 ml / 10 g

TUBI CUBI е натурална храна под формата на кубчета за всеядни и хищни риби. TUBI CUBI съдържа Tubifex червеи са много харесвана храна за рибите и водн..

7.30лв.

Tetra Fresh Delica Bloodworms 48гр

Delica Bloodworms притежава страхотни вкусови качества и е естествен източник на протеини, които са подходящи за развитието на рибките. Храната е в..

7.90лв.

Ocean Nutrition Artemia/Brine Shrimp Pre-Mix (box)

Яйцата от артемия на Ocean Nutrition са с над 90% люпимост. Личинките на артемията се излюпват за около 18 до 30 часа. Новоизлюпената артемия е най-до..

8.40лв.

Сушени ларви от брашнен червей за влечуги Tropical Meal Worms 250мл./30гр.

MEAL WORMS СУШЕНИ ЛАРВИ ОТ БРАШНЕН ЧЕРВЕЙ ЗА ВЛЕЧУГИ Сушените ларви от брашнен червей са естествена, високоенергийна храна, подходяща за в..

8.40лв.

Храна на бучки Tropical FD Brine Shrimp 100 гр

FD BRINE SHRIMP е натурална храна под формата на бучки за декоративни всеядни и месоядни риби, изработени от изсушени чрез замразяване соленоводни ска..

8.90лв.

Храна за месоядни и всеядни влечуги Tropical Reptiles carnivore soft 250 мл./65гр.

Храна за месоядни и всеядни влечуги Многосъставна храна със сушени червеи и сушени щурци. Предназначена за ежедневно хранене на брадати агами, к..

12.10лв.

Храна за растителноядни и всеядни влечуги Tropical Reptiles Herbivore soft 250 мл./65гр.

Храна за растителноядни и всеядни влечуги Многосъставна храна с листенца магданоз, цветове от невен, листа от къпини и листа от глухарче Предназ..

12.10лв.

Растителна храна на таблетки Tropical Pleco`s tablets

СЪДЪРЖА БРАШНО ОТ ДЪБ ХРАНА СЪС СПИРУЛИНА И ДОБАВЕНА ДЪБОВА ДЪРВЕСИНА ЗА ГОЛЕМИ АНЦИСТРУСИ Pleco’s Tablets – специална, пълноценна храна, под фо..

13.40лв.