Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Ножици

Ножици
Показване:
Подреждане по:

Закривена ножица Fluval S 25cm

Закривената ножица S - 25 см. от Fluval е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Ножицата е изработена от устойчива и неръждаема стома..

20.90 лв.

Aquili Ножица 25 см крива

Това е крива ножица за растения 25 см. на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводни аква..

24.50 лв.

Закривена ножица AquaEL 25cm

Закривената ножица 25 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн п..

36.80 лв.
Закривена ножица Dennerle Plant Scissors Curved Нов

Закривена ножица Dennerle Plant Scissors Curved

Ножицата Dennerle e изработена от огледално полирана неръждаема стомана. Идеална е за подрязване на труднодостъпни и ниски растения. Дължина - 25см. ..

58.00 лв.

Сет Dennerle Nano Aquascaping­ Set

Комплектът Aquascaping Nano Dennerle съдържа : - ножица за подрязване на растения (дължина - 25 см.) - корени, стволови растения и мъхове - шпатула ..

77.60 лв.
Комплект Dennerle Aquarium Care Set Нов

Комплект Dennerle Aquarium Care Set

Комплектът на Dennerle съдържа следните 5 артикула: -ножица, пинсета и кеп от огледално полирана неръждаема стомана -гъба и микрофибърна кърпа от ви..

155.00 лв.

Aquili Ножица 27 см права

Това е права ножица за растения 27 см. на производителя Aquili. Тя е подходяща за всички видове растителни аквариуми. Технически характеристики : ..

24.50 лв.

Ножица Aquavitro S 15см

Извитите ножици от неръждаема стомана Aquavitro® са идеални за редовна поддръжка на водни растения, особено при подрязване на по-малки листа, стъб..

49.90 лв.

Права ножица AquaEL 25cm

Правата ножица 25 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн позво..

36.80 лв.
Ножица Fluval 15cm Изчерпан

Ножица Fluval 15cm

Продуктът притежава пружинен дизайн за удобно и бързо подрязване в малки аквариуми и тесни пространства. Има дълготрайна неръждаема стомана с карбониз..

23.90 лв.
Закривена ножица Aquavitro S 25 см Изчерпан

Закривена ножица Aquavitro S 25 см

Тази ножица е идеална за редовна поддръжка на водни растения, особено при подрязване на листата и стъблата по-близо до дъното на аквариума. Особено по..

33.40 лв.
Dennerle Закривена ножица 30 см Изчерпан

Dennerle Закривена ножица 30 см

Закривената ножица 30 см. от Dennerle е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният д..

40.90 лв.