Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Ножици

Ножици
Показване:
Подреждане по:

Закривена ножица Fluval S 25cm

Закривената ножица S - 25 см. от Fluval е професионален инструмент за създаване на акваскейпове.Ножицата е изработена от устойчива неръждаема стомана ..

17.20лв.

Ножица Fluval 15cm

Пружинен дизайн за удобно и бързо подрязване в малки аквариуми и тесни пространства. Дълготрайна неръждаема стомана с карбонизирано покритие. ..

19.70лв.

Aquili Ножица 25 см крива

Aquili Италия крива ножица за растения 25 см..

24.50лв.

Права ножица AquaEL 25cm

Правата ножица 25cm от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейния дизайн позволяв..

26.70лв.
Закривена ножица AquaEL 25cm Изчерпан

Закривена ножица AquaEL 25cm

Закривената ножица 25cm от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейния дизайн позв..

27.70лв.

Закривена ножица Aquavitro S 25 см

Идеална за редовна поддръжка на водни растения, особено при подрязване на листата и стъблата по-близо до дъното на аквариума. Особено подходяща за изр..

33.40лв.
Dennerle Закривена ножица 30 см Изчерпан

Dennerle Закривена ножица 30 см

Закривената ножица 30 см от Dennerle е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейния дизайн п..

40.90лв.

Ножица Aquavitro S 15см

Извитите ножици от неръждаема стомана aquavitro® са идеални за редовна поддръжка на водни растения, особено при подрязване на по-малки листа и стъ..

49.90лв.

Сет Dennerle Nano Aquascaping­ Set

Комплектът Aquascaping Nano Dennerle съдържа:      Ножица за подрязване на растения (дължина - 25 cm) - корени, стволови растения и мъхове     Ш..

69.50лв.