Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Обратни осмози

Обратни осмози
Показване:
Подреждане по:

Dennerle Ключ за смяна на мембранен пълнител на осмоза

Ключ за смяна на мембранен пълнител на осмоза. Изработен от висококачествена пластмаса...

14.90лв.

Aquili RO Carbon in line catridge

Резервен пълнител с активен въглен за обратна осмоза. Филтърът с активен въглен поглъща различни химични съединения, като хлор, йод и други. По тоз..

17.60лв.

Aquili RO in line Flow Restrictor

Всяка система за обратна осмоза има “Flow Restrictor”. Той е съобразен с размера и пречистващите свойства на мембраната. Основната му функция е да нам..

19.60лв.

Aquili RO Resin in line catridge NPS

Резервен филтър за нитрати, фосфати и силикати за обратна осмоза. NPS филтърът пречиства водата от нитрати (NO3), фосфати (PO4) и силикати (SiO). Л..

19.90лв.

Aquili RO Sediment in line cartrige

Резервен филтър за обратна осмоза. Sediment филтърът пречиства водата от микроскопични механични замърсявания. Чрез него водата гарантирано ще е би..

27.00лв.
Dennerle Osmosis Fine Filter 5 microns Изчерпан

Dennerle Osmosis Fine Filter 5 microns

Резервен пълнител с активен въглен за обратна осмоза. Филтърът е предназначен за премахване на хлора от водата. Подходящ за Сл..

30.00лв.
Dennerle Резервен пълнител за обратна осмоза с активен въглен Изчерпан

Dennerle Резервен пълнител за обратна осмоза с активен въглен

Резервен пълнител с активен въглен за обратна осмоза. Филтърът с активен въглен поглъща различни химични съединения, като хлор, йод и други. По тоз..

30.00лв.

Aquili RO Мембрана

Резервна мембрана за обратна осмоза. Мембраната е сърцето на системата за обратна осмоза. Тя филтрира водата от механично и биологично замърсяване...

89.00лв.

Aquili RO Classic обратна осмоза

Система за обратна осмоза Aquili RO Classic Компоненти на системата Патрон Седиментен филтър Патрон Активен въглен Осмотична мембрана с к..

149.00лв.

Aquili RO NPC обратна осмоза

Система за обратна осмоза Aquili RO NPS Компоненти на системата Патрон Седиментен филтър Патрон Активен въглен Осмотична мембрана с капац..

169.00лв.
Система за обратна осмоза Dennerle Osmose Compact 130 Изчерпан

Система за обратна осмоза Dennerle Osmose Compact 130

Пълна система за производство на вода с висока степен на чистота.      Максимална производителност: 130 литра на ден при 25 ° С и налягане от 4 бар..

169.00лв.