Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Осветление за тарариуми

Осветление за тарариуми
Показване:
Подреждане по:

Exo Terra широкоспектърна лампа за терариум

Това е широкоспектърна лампа, която осигурява дневна светлина за терариуми. Тя повишава температурата на околния въздух и стимулира размножаването бла..

8.90 лв.

Крушка T10 Exo Terra NIGHT HEAT LAMP

Продуктът представлява Крушка T10 Exo Terra NIGHT HEAT LAMP. Продуктът е консуматив и няма гаранция. Технически характеристики : ..

9.00 лв.
Day Glo Basking Spot Lamp -15%

Day Glo Basking Spot Lamp

Артикулът е широкоспектърна лампа за терариуми, която осигурява дневна светлина. Тя повишава температурата на околния въздух и стимулира размножаванет..

15.90 лв. 13.52 лв.

Крушка Exo Terra UVB 100

Продуктът притежава нов спектър – форматиран Repti Glo 5.0. Той е идеален за всички тропични и субтропични влечуги и е ефективен до 40 см. разстояние...

44.50 лв.

Exo Terra Lamp Holder Bracket

Артикулът е с лек купол и окачване. Лесно регулируем е и удължава живота на крушките, тъй като те не се нуждаят от преместване след монтажа, а вентила..

26.70 лв.

Exo Terra лампа с алуминиев рефлектор

Изключително дълбокият алуминиев рефлекторен купол увеличава значително светлината, UVA и UVB. Идеален e за използване с компактни луминесцентни и наж..

42.90 лв.

Крушка Exo Terra UVB 150 пустинна

Артикулът притежава нов спектър – форматиран Repti Glo 10.0. Той е идеален за всички пустинни влечуги и е ефективен до 50 см. разстояние. Има оптималн..

45.90 лв.

Exo Terra пура UVB100 (форматиран UVB 5.0)

Exo Terra Reptile UVB100 излъчва оптимални нива на UVB, подобни на тези в сенчеста среда като дъждовни гори или други тропически места. Влечугите, жив..

29.90 лв.

Комплект за монтаж на лампи за терариуми JBL TempSet basic

Tерариумните животни са студенокръвни и са силно зависими от светлината, особено от качеството и интензитета ѝ. Активността, приема на храна и почивка..

34.80 лв.
Exo Terra Deep Forest LED -15%

Exo Terra Deep Forest LED

4500 K симулира условията на естествена слънчева светлина в долната етажи на растителността в тропическата гора. Продуктът притежава енергийно ефектив..

45.90 лв. 39.02 лв.

Крушка T10 Exo Terra Day T10 15W/25W

T10/15W и T10/25W. Продуктът представлява широкоспектърна лампа за терариуми, която осигурява дневна светлина. Тя създава топлинни градиенти за термор..

13.50 лв.
EX Reptile UVB150 -15%

EX Reptile UVB150

Продуктът представлява лампа за терариум в три размера : 15W–45 см., 18W–60 см., 30W–90 см. Тя е идеална за всички влечуги, които обитават пустинята. ..

29.90 лв. 25.42 лв.

Крушка Exo Terra Natural Light

Крушката Exo Terra Natural Light осигурява дневна светлина в пълен спектър. Високата светлинна мощност я прави подходяща за растителни терариуми и е и..

43.20 лв.

Капак с осветление COMPACT TOP / COMPACT FLUORESCENT TERRARIUM CANOPY 30 x 9 x 15 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуоресцентно осветление, който е подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrarium. Той е лесен за ..

46.70 лв.

Нано алуминиев рефлекторен купол Exo Terra

Изключително дълбокият алуминиев рефлекторен купол увеличава значително излъчването на светлина, UVA и UVB лъчите! Идеален е за използване с компактни..

49.90 лв.

Exo Terra Extreme UVB компактна лампа 13/25 W

Продуктът е предназначен за влечуги с много високи UV изисквания. Той помага за предотвратяване на метаболитни заболявания на костите и е идеален за п..

58.20 лв.

Капак с осветление за терариум Exo Terra Plastic Canopy w.Sing.Socket, 45 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуоресцентно осветление и вграден рефлектор, който е подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrar..

64.90 лв.

UV Рефлекторна лампа EX Dome Lighting Fixture

Този модел има компактен размер и изключително дълбок и полиран рефлекторен купол. Притежава превключвател за включване/изключване и 180 см. дълъг зах..

65.00 лв.

Exo Terra Комбинирана дневна и нощна LED лампа

Продуктът представлява удобно и енергийно ефективно дневно и нощно осветление. Той е идеален за влечуги и земноводни, които са без UVB изисквания. Лам..

82.00 лв.

Капак с осветление за терариум Exo Terra Plast.Canpy w. Double Socket,60 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуоресцентно осветление, който е подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrarium. Лесен е за..

85.80 лв.
Reptile Basking Spot Lamp Изчерпан

Reptile Basking Spot Lamp

Продуктът осигурява 35% увеличение на светлината и топлината. Той създава зона за терморегулация, както и повишава температурата на околния въздух. Ст..

11.50 лв.
Reptile Basking Spot Lamp 100W Изчерпан

Reptile Basking Spot Lamp 100W

Продуктът осигурява 35% увеличение на светлината и топлината. Той създава зона за терморегулация, както и повишава температурата на околния въздух. Ст..

15.20 лв.
Reptile Basking Spot Lamp 150W Изчерпан

Reptile Basking Spot Lamp 150W

Продуктът осигурява 35% увеличение на светлината и топлината. Той създава зона за терморегулация, както и повишава температурата на околния въздух. Ст..

16.10 лв.
Капак с осветление Exo Terra Compact Top Canopy 20 x 9 x 15 см Изчерпан

Капак с осветление Exo Terra Compact Top Canopy 20 x 9 x 15 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуоресцентно осветление, който е подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrarium. Лесен е за инст..

51.80 лв.