Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Осветление за тарариуми

Осветление за тарариуми
Показване:
Подреждане по:

Exo Terra широкоспектърна лампа за терариум

Това е широкоспектърна лампа, която осигурява дневна светлина за терариуми. Тя повишава температурата на околния въздух и стимулира размножаването бла..

8.90 лв.

Day Glo Basking Spot Lamp

Артикулът е широкоспектърна лампа за терариуми, която осигурява дневна светлина. Тя повишава температурата на околния въздух и стимулира размножаванет..

15.90 лв.

Крушка Exo Terra UVB 100

Продуктът притежава нов спектър – форматиран Repti Glo 5.0. Той е идеален за всички тропични и субтропични влечуги и е ефективен до 40 см. разстояние...

44.50 лв.

Крушка T10 Exo Terra NIGHT HEAT LAMP

Продуктът представлява Крушка T10 Exo Terra NIGHT HEAT LAMP. Продуктът е консуматив и няма гаранция. Технически характеристики : ..

9.00 лв.

Exo Terra Lamp Holder Bracket

Артикулът е с лек купол и окачване. Лесно регулируем е и удължава живота на крушките, тъй като те не се нуждаят от преместване след монтажа, а вентила..

26.70 лв.

Крушка Exo Terra UVB 150 пустинна

Артикулът притежава нов спектър – форматиран Repti Glo 10.0. Той е идеален за всички пустинни влечуги и е ефективен до 50 см. разстояние. Има оптималн..

45.90 лв.

Exo Terra лампа с алуминиев рефлектор

Изключително дълбокият алуминиев рефлекторен купол увеличава значително светлината, UVA и UVB. Идеален e за използване с компактни луминесцентни и наж..

42.90 лв.

Exo Terra пура UVB100 (форматиран UVB 5.0)

Exo Terra Reptile UVB100 излъчва оптимални нива на UVB, подобни на тези в сенчеста среда като дъждовни гори или други тропически места. Влечугите, жив..

29.90 лв.
EX Reptile UVB150 -15%

EX Reptile UVB150

Продуктът представлява лампа за терариум в три размера : 15W–45 см., 18W–60 см., 30W–90 см. Тя е идеална за всички влечуги, които обитават пустинята. ..

29.90 лв. 25.42 лв.

Exo Terra Комбинирана дневна и нощна LED лампа

Продуктът представлява удобно и енергийно ефективно дневно и нощно осветление. Той е идеален за влечуги и земноводни, които са без UVB изисквания. Лам..

82.00 лв.

Комплект за монтаж на лампи за терариуми JBL TempSet basic

Tерариумните животни са студенокръвни и са силно зависими от светлината, особено от качеството и интензитета ѝ. Активността, приема на храна и почивка..

34.80 лв.
Exo Terra Deep Forest LED -15%

Exo Terra Deep Forest LED

4500 K симулира условията на естествена слънчева светлина в долната етажи на растителността в тропическата гора. Продуктът притежава енергийно ефектив..

45.90 лв. 39.02 лв.

Крушка T10 Exo Terra Day T10 15W/25W

T10/15W и T10/25W. Продуктът представлява широкоспектърна лампа за терариуми, която осигурява дневна светлина. Тя създава топлинни градиенти за термор..

13.50 лв.

Крушка Exo Terra Natural Light

Крушката Exo Terra Natural Light осигурява дневна светлина в пълен спектър. Високата светлинна мощност я прави подходяща за растителни терариуми и е и..

43.20 лв.

Капак с осветление COMPACT TOP / COMPACT FLUORESCENT TERRARIUM CANOPY 30 x 9 x 15 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуоресцентно осветление, който е подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrarium. Той е лесен за ..

46.70 лв.

Нано алуминиев рефлекторен купол Exo Terra

Изключително дълбокият алуминиев рефлекторен купол увеличава значително излъчването на светлина, UVA и UVB лъчите! Идеален е за използване с компактни..

49.90 лв.

Капак с осветление Exo Terra Compact Top Canopy 20 x 9 x 15 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуоресцентно осветление, който е подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrarium. Лесен е за инст..

51.80 лв.

Exo Terra Extreme UVB компактна лампа 13/25 W

Продуктът е предназначен за влечуги с много високи UV изисквания. Той помага за предотвратяване на метаболитни заболявания на костите и е идеален за п..

58.20 лв.

Капак с осветление за терариум Exo Terra Plastic Canopy w.Sing.Socket, 45 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуоресцентно осветление и вграден рефлектор, който е подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrar..

64.90 лв.

UV Рефлекторна лампа EX Dome Lighting Fixture

Този модел има компактен размер и изключително дълбок и полиран рефлекторен купол. Притежава превключвател за включване/изключване и 180 см. дълъг зах..

65.00 лв.

Капак с осветление за терариум Exo Terra Plast.Canpy w. Double Socket,60 см

The Exo Terra Compact Top Canopy е компактен капак с флуоресцентно осветление, който е подходящ за терариум Exo Terra Glass Terrarium. Лесен е за..

85.80 лв.
Reptile Basking Spot Lamp Изчерпан

Reptile Basking Spot Lamp

Продуктът осигурява 35% увеличение на светлината и топлината. Той създава зона за терморегулация, както и повишава температурата на околния въздух. Ст..

11.50 лв.
Reptile Basking Spot Lamp 100W Изчерпан

Reptile Basking Spot Lamp 100W

Продуктът осигурява 35% увеличение на светлината и топлината. Той създава зона за терморегулация, както и повишава температурата на околния въздух. Ст..

15.20 лв.
Reptile Basking Spot Lamp 150W Изчерпан

Reptile Basking Spot Lamp 150W

Продуктът осигурява 35% увеличение на светлината и топлината. Той създава зона за терморегулация, както и повишава температурата на околния въздух. Ст..

16.10 лв.