Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Отопление за терариуми

Отопление за терариуми
Показване:
Подреждане по:

Exo Terra инфрачервена лампа

Продуктът представлява инфрачервена лампа на производителя Exo Terra. Артикулът е консуматив и няма гаранция от производителя. Технически характери..

13.70лв.

Exo Terra нагряваща подложка за терариум

Артикулът е нагряваща подложка, която е идеална за всички видове стъклени терариуми. Поставя се на дъното или на страничното стъкло. Перфектен източни..

29.90лв.

Керамична лампа за терариум Exo-Terra

The EXO-Terra Glow ви позволява гъвкавостта да поставяте източника на светлина/топлина, където е необходимо. Тялото на лампата е здраво и изградено с ..

46.50лв.

Exo Terra Heat Emitter - керамичен нагревател (крушка)

Exo Terra Heat Emitter затопля влечугите много ефективно, повишавайки температурата и на околната среда в терариума. Инфрачервената топлина прони..

56.20лв.

EX Thermostat

Продуктът контролира точно температурите на терариума. Идеален е за използване с нагревателни рогозки и кабели. Той има водоустойчив дистанционен сенз..

59.90лв.

Exo Terra Terra Solar Glow UV Heater

Продуктът може да се използва с Wire Light и светлинна скоба. Той предлага оптимални нива на UVB, UVA, визуална светлина и топлина в едно. Има увеличе..

81.00лв.