Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

pH и буфери

pH и буфери
Показване:
Подреждане по:

Разтвор pH4 и pH7

Продуктът представлява разтвор за калибриране към Macro Aqua pH Контролер с Дигитален дисплей и Macro Aqua pH монитор с Температурен датчик. Т..

6.20лв.

Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах)

Повишава KH за постигане на идеални стойности на PH в аквариума. Дозировка : 5 гр. за 100 литра вода - +0,6dKH. Технически характеристики : ..

7.50лв.

Dennerle KH+ Elexier 250ml

Продуктът се използва за постигане на оптимална карбонатна твърдост и стабилна стойност на PH. Той бързо и безопасно повишава тези показатели до подхо..

16.99лв.

pH регулатор Eheim TORF 1л.

EHEIM TORF пелетите са богати на микро- и макроелементи и аминокиселини. Той се използва за намаляване на pH-то на водата в аквариума. Да се използва ..

21.30лв.

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer™ е нефосфатен буфер, който цели понижаване на нивата на PН и противодейства с Alkaline Buffer™. Той е предназначен за ..

22.90лв.

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer™ е нефосфатен буфер, целящ повишаване на PН и алкалност (KH) и противодейства с Acid Buffer™. Той е предназначен з..

22.90лв.

Easy Life pH Buffer 500ml

EasyLife PH Buffer е силна и концентрирана смес за повишаване на KH и стабилизиране на PH в правилните нива. Достатъчна e за около 18,100 dKH. В компл..

23.80лв.

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+ 200g

Този продукт създава идеалните водни стойности за успешното отглеждане на скариди, които изискват неутрално до слабо кисело PН от 7,0-7,5. Неговите от..

29.00лв.

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt 200g

Този препарат създава идеалните водни стойности за успешното отглеждане на скариди от езерата Сулавеси, особено на кардиналните скариди, Caridina denn..

29.00лв.
Easy Life Catappa-X Изчерпан

Easy Life Catappa-X

Листата от индийски бадем се добавят към аквариумната вода, заради лечебния им ефект върху рибите и скаридите. Те отделят полезни вещества, като с вре..

8.80лв.
pH/KH Буфер EHEIM Изчерпан

pH/KH Буфер EHEIM

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да се затвори кръга за здравословна водна среда. Определено с..

12.00лв.
Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+ 200g Изчерпан

Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+ 200g

Препаратът Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+ 200g е идеален за отглеждане на скариди във вашия аквариум. Той подпомага растежа, както и осигурява опти..

29.00лв.