Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

pH и буфери

pH и буфери
Показване:
Подреждане по:

Разрвор pH4 и pH7

Разтвор за калибриране към Macro Aqua pH Контролер с Дигитален дисплей и Macro Aqua pH монитор с Температурен датчик...

6.20лв.

Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах)

Повишава KH за постигане на идеални стойности на pH.      5гр/100л -  + 0,6dKH..

7.50лв.
Easy Life Catappa-X 100ml Изчерпан

Easy Life Catappa-X 100ml

Екстракт от листа на индийски бадем Листата от индийски бадем се добавят към аквариумната вода, заради лечебните им ефект върху рибите и скаридите...

8.80лв.

pH/KH Буфер EHEIM

EHEIM Грижа за водата Със своята нова сериа продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

12.00лв.

JBL Catappa XL

~~Натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина) Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъбилни к..

17.50лв.

pH регулатор Eheim TORF 1л.

EHEIM TORF пелетите са богати на микро и макроелементи и аминокиселини. Той се използва за намаляване на pH-то на водата в аквариума. Да се използва с..

21.30лв.

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer™ е нефосфатен буфер целящ понижаване на нивата на рН и противодейства с Alkaline Buffer ™. Тези буфери са предназначени за използв..

22.90лв.

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ е нефосфатен буфер целящ повишаване на рН и алкалност (KH) и противодейства с Acid Buffer ™. Тези буфери са предназначени за..

22.90лв.

Easy Life pH Buffer 500ml

EasyLife pH Buffer е силна и концентрирана смес за повишаване на KH и стабилизиране на pH в правилните нива. Достатъчно за около 18,100 dKH. Включена ..

23.80лв.

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+ 200g

Създава идеалните водни стойности за успешното запазване и отглеждане на скариди, които изискват неутрално до слабо кисело рН от 7,0-7,5.  ..

29.00лв.

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt 200g

Създава идеалните водни стойности за успешното отглеждане на скариди от езерата Сулавеси, особено кардиналните скариди, Caridina dennerli. Създава ле..

29.00лв.