Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

pH и буфери

pH и буфери
Показване:
Подреждане по:

SeaChem Malawi / Victoria Buffer

Malawi/Victoria Buffer™ е смесица от карбонатни соли, предназначени за подобряване на естествената среда на цихлидите. Те увеличават твърдостта, буфер..

18.50 лв.

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer™ е нефосфатен буфер, който цели понижаване на нивата на PН и противодейства с Alkaline Buffer™. Той е предназначен за ..

22.90 лв.

pH регулатор Eheim TORF 1л.

EHEIM TORF пелетите са богати на микро- и макроелементи и аминокиселини. Той се използва за намаляване на pH-то на водата в аквариума. Да се използва ..

23.20 лв.

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer™ е нефосфатен буфер, целящ повишаване на PН и алкалност (KH) и противодейства с Acid Buffer™. Той е предназначен за използване..

22.90 лв.

Dennerle Shrimp King Shrimp Salt GH/KH+ 200g

Този продукт създава идеалните водни стойности за успешното отглеждане на скариди, които изискват неутрално до слабо кисело PН от 7,0-7,5. Неговите от..

32.90 лв.

Dennerle Shrimp King Sulawesi Salt 200g

Този препарат създава идеалните водни стойности за успешното отглеждане на скариди от езерата Сулавеси, особено на кардиналните скариди, Caridina denn..

32.90 лв.

Dennerle KH+ Elexier 250ml

Продуктът се използва за постигане на оптимална карбонатна твърдост и стабилна стойност на PH. Той бързо и безопасно повишава тези показатели до подхо..

18.40 лв.

Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+ 200g

Препаратът Dennerle Shrimp King Bee Salt GH+ 200g е идеален за отглеждане на скариди във вашия аквариум. Той подпомага растежа, както и осигурява опти..

32.90 лв.

Seachem Liquid Neutral Regulator 250ml

Liquid Neutral Regulator® регулира и поддържа pH до неутрално (pH 7,0). Омекотява водата чрез утаяване на калций и магнезий, като същевременно пр..

21.00 лв.
Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах) Изчерпан

Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах)

Повишава KH за постигане на идеални стойности на PH в аквариума. Дозировка : 5 гр. за 100 литра вода - +0,6dKH. Технически характеристики : ..

7.50 лв.
Разтвор pH4 и pH7 Изчерпан

Разтвор pH4 и pH7

Продуктът представлява разтвор за калибриране към Macro Aqua pH Контролер с Дигитален дисплей и Macro Aqua pH монитор с Температурен датчик. Тех..

6.20 лв.