Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Пинсети

Пинсети
Показване:
Подреждане по:

Пинсета Fluval 27см

Това е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Предназначен е за засаждането на малки и тънки растения. Накрайниците с гумено покритие ..

11.50 лв.

Aquili Пинсета 27 см крива

Тази крива пинсета на производителя Aquili е с дължина 27 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

16.80 лв.

Пинсета със закривен връх AquaEL 27см

Пинсетата със закривен връх 27 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният..

21.30 лв.

Aquili Пинсета 27 см права

Тази права пинсета на производителя Aquili е с дължина 27 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

16.80 лв.

Пинсета Dennerle Plant tweezers XL

Отличителни черти : - дължина : 45 см. - неръждаема стомана - много здрав дизайн Тя е идеалната помощ за създаването на невероятни акваскейпове. ..

34.90 лв.

Сет Dennerle Nano Aquascaping­ Set

Комплектът Aquascaping Nano Dennerle съдържа : - ножица за подрязване на растения (дължина - 25 см.) - корени, стволови растения и мъхове - шпатула ..

77.60 лв.
Комплект Dennerle Aquarium Care Set Нов

Комплект Dennerle Aquarium Care Set

Комплектът на Dennerle съдържа следните 5 артикула: -ножица, пинсета и кеп от огледално полирана неръждаема стомана -гъба и микрофибърна кърпа от ви..

155.00 лв.

Пинсета AquaEL 27cm

Пинсетата 27 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн позволява ..

21.30 лв.
Пинсета 50 см Изчерпан

Пинсета 50 см

Продуктът представлявa пинсета с размер 50 см. на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

38.00 лв.
Пинсета 38 см Изчерпан

Пинсета 38 см

Артикулът представлява пинсета с дължина 38 см., която е от висококачествена стомана. Технически характеристики : Подходящ за : сладково..

22.00 лв.