Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Пинсети

Пинсети
Показване:
Подреждане по:

Пинсета Fluval 27см

Това е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Предназначен е за засаждането на малки и тънки растения. Накрайниците с гумено покритие ..

11.50лв.

Пинсета AquaEL 27cm

Пинсетата 27 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният дизайн позволява ..

15.50лв.

Пинсета със закривен връх AquaEL 27см

Пинсетата със закривен връх 27 см. от AquaEL е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стомана, а нейният..

15.50лв.

Aquili Пинсета 27 см крива

Тази крива пинсета на производителя Aquili е с дължина 27 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

16.80лв.

Aquili Пинсета 27 см права

Тази права пинсета на производителя Aquili е с дължина 27 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

16.80лв.

Пинсета Dennerle Plant tweezers XL

Отличителни черти : - дължина : 45 см. - неръждаема стомана - много здрав дизайн Тя е идеалната помощ за създаването на невероятни акваскейпове. ..

29.00лв.

Сет Dennerle Nano Aquascaping­ Set

Комплектът Aquascaping Nano Dennerle съдържа : - ножица за подрязване на растения (дължина - 25 см.) - корени, стволови растения и мъхове - шпатула ..

69.50лв.
Dennerle Закривена Пинсета 27 см Изчерпан

Dennerle Закривена Пинсета 27 см

Закривената пинсета 27 см. на производителя Dennerle е професионален инструмент за създаване на акваскейпове. Тя е изработена от неръждаема стома..

19.80лв.
Пинсета Dennerle Plant tweezers Изчерпан

Пинсета Dennerle Plant tweezers

Пинсетата Dennerle Plant е изработена от неръждаема стомана и е с ергономична форма за лесна употреба. Технически характеристики : П..

21.90лв.
Пинсета 38 см Изчерпан

Пинсета 38 см

Артикулът представлява пинсета с дължина 38 см., която е от висококачествена стомана. Технически характеристики : Подходящ за : ..

22.00лв.
Пинсета 50 см Изчерпан

Пинсета 50 см

Продуктът представлявa пинсета с размер 50 см. на производителя Aquili. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и ..

38.00лв.