Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Чистачки

Чистачки
Показване:
Подреждане по:

Чистачка за аквариуми 40см

Чистачка за аквариум с дължина от 40 см.  ..

2.40лв.

Чистачка за аквариуми 47см

Чистачка за аквариуми с дължина от 47см.  ..

3.50лв.

Почистващ Магнит S

Магнитна четка за почистване на стъклото на аквариума от две части – вътрешна и външна. Едновременно почистване на вътрешната част на аквариума от мръ..

6.80лв.

RS Магнит плуващ RS-06

Плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум от две части – вътрешна и външна. Едновременно почиства вътрешната част на аквариума от м..

7.90лв.
RS чистачка с ножче Продука не е наличен

RS чистачка с ножче

Чистачка с дълга, метална дръжка, три различни накрайника за почистване стъклата на аквариума и оформяне на грунда по дъното. Комплектът включва ножче..

8.80лв.

Hailea Почистващ Магнит M

Магнитна четка за почистване на стъклото на аквариума от две части – вътрешна и външна. Едновременно почистване на вътрешната част на аквариума от мръ..

8.90лв.

Двустранна гъба Dennerle Cleanator cleaning sponge

Двустранната гъба Cleanator ефективно отстранява и най-упоритите остатъци от алги и варовик, като осигурява ясна видимост в аквариума. Гъбата на De..

11.30лв.

Четка EHEIM 100см Ø12/16 мм

Четката с твърдо и гъвкаво рамо с дължина 1м. Предназначена е за почистване на тръби и маркучи с размер Ø12/16...

12.70лв.

RS Магнит плуващ RS-09

Плуваща магнитна четка за почистване на стъклото на аквариум от две части – вътрешна и външна. Едновременно почиства вътрешната част на аквариума от м..

12.80лв.

Уред за почистване на грунд и стени AquaEL

Уредът за почистване на  грунд и стени  AquaEL е лесен за употреба, просто потапяте във водата и извършвате бързи движения нагоре-надолу. Всички боклу..

12.90лв.

RS Магнит плуващ RS 21C

Магнитна четка, от две части, за почистване стъклата на аквариума. Почистването става бързо и лесно. За аквариуми с дебелина на стъклото до 8 мм..

13.50лв.

JBL Cleany (четки)

   JBL Cleany са четки за почистване на маркучи. Изработени са от неръждаема стомана и полиетилен. Подходящи са за почистване на маркучи с диаметър 9м..

13.90лв.

Почистващ Магнит AquaEL Морска Звезда

Почистващият Магнит AquaEL Морска Звезда има ергономична форма и много силни магнити. Това прави почистването лесно и много ефективно.  Повърхностт..

15.80лв.