Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Поддръжка на аквариум

Поддръжка на аквариум
Показване:
Подреждане по:

Кеп 3"

Продуктът представлява кепче за аквариум с диагонал 3" (7,6 см.) Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и со..

1.50лв.

Кеп 4

Продуктът е кепче за аквариум с размери : 4" (~10 см.) Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленов..

1.60лв.

Кеп AquaEL 10см

Изключително меката и лека мрежичка прави улавянето на рибките детска игра. Има здрава дръжка с гумено покритие за добър захват. Технически характе..

1.80лв.

Кеп AquaEL 7.5см

Изключително меката и лека мрежичка прави улавянето на рибките детска игра. Има здрава дръжка с гумено покритие за добър захват. Технически характе..

1.80лв.

Кеп Marina Nylon 10см

При този модел изключително меката и лека мрежичка прави улавянето на рибките детска игра. Има здрава дръжка с гумено покритие, която служи за до..

1.90лв.

Кеп AquaEL 12.5см

Този продукт има изключително мека и лека мрежичка, която прави улавянето на рибките детска игра. Притежава здрава дръжка с гумено покритие за добър з..

2.10лв.

Кеп AquaEL 15см

Този модел има изключително мека и лека мрежичка, която прави улавянето на рибките детска игра. Притежава здрава дръжка с гумено покритие за добър зах..

2.20лв.

Кеп 6''

Продуктът представлява кеп за аквариум на производителя Hailea с размери : 6'' (15,24 см.) Технически характеристики : ..

2.30лв.

Кеп Marina 10см

Моделът се характеризира с изключително мека и лека мрежичка, която прави улавянето на рибките детска игра. Здравата дръжка с гумено покритие слу..

2.30лв.

Кеп Marina 12.5см

Продуктът има изключително мека и лека мрежичка, която прави улавянето на рибките детска игра. Притежава и здрава дръжка с гумено покритие, осигу..

2.40лв.

Кеп AquaEL 20см

Този продукт има изключително мека и лека мрежичка, която прави улавянето на рибките детска игра. Притежава здрава дръжка с гумено покритие за добър з..

2.80лв.

Чистачка за аквариуми 40см

Артикулът представлява чистачка за аквариум с дължина от 40 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленово..

2.80лв.

Чистачка за аквариуми 51 см

Продуктът представлява чистачка за аквариуми с дължина 51 см. Технически характеристики : Подходящ за : сладководни и соленоводн..

2.80лв.

Кеп Marina 15см

Продуктът има изключително мека и лека мрежичка, която прави улавянето на рибките детска игра. Притежава и здрава дръжка с гумено покритие, осигурявай..

3.10лв.

Кеп 8''

Продуктът е кеп за аквариум на производителя Hailea с размери : 8" (20,32 см.) Технически характеристики : Подходящ за : сл..

3.30лв.

Комплект с четки Marina

Четките са изработени от здрави и износоустойчиви материали. Косъмчетата им са гъсти и и здрави, като така с лекота почистват всяко местенце в гнездот..

3.90лв.

Чистачка за аквариуми 47см

Продуктът представлява чистачка за аквариуми с дължина от 47 см. на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Подходя..

3.90лв.

JBL Гъбка

Артикулът представлява гъба за почистване на аквариуми старателно и без остатъци на производителя JBL. Технически характеристики : П..

4.40лв.

Кеп Marina 20см

Тук изключително меката и лека мрежичка прави улавянето на рибките детска игра. Моделът има и здрава дръжка с гумено покритие, която служи за добър за..

4.50лв.

Кеп EHEIM 5''

Кепчето на EHEIM 5" е изработено от качествени материали, които не са токсични и са издръжливи.  Технически характеристики : ..

4.70лв.

Сифон за почистване дъното на аквариума М

Продуктът представлява сифон за почистване на дъното на аквариума на производителя RS Electrical. Технически характеристики : Размер..

5.20лв.

Чистачка с гъба за почистване на алги Marina Economy

Продуктът представлява чистачка с мека гъба и дълга дръжка. Тя е подходяща за акрилни, пластмасови и стъклени аквариуми. С лекота отстранява натрупван..

5.40лв.

Кеп Marina 25см

Това кепче има изключително мека и лека мрежичка, която прави улавянето на рибките детска игра. Притежава и здрава дръжка с гумено покритие, осигурява..

5.60лв.

RS голям сифон

Моделът представлява голям сифон за почистване на дъното на аквариума на производителя RS Еlectrical. Технически характеристики : Ра..

6.50лв.