Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:
Aquili Coral Vitamins Amino Acids 125ml Нов

Aquili Coral Vitamins Amino Acids 125ml

Aquili Coral Vitamins Amino Acids гарантират балансирано и правилно снабдяване с витамини и аминокиселини, специално проектирани за морски аквариуми. ..

5.10лв.

Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner

Препарат с екстракт от алое вера за подобряване на чешмяната вода, преди тя да бъде добавена в аквариума. Препоръчва се за употреба при стартиране на ..

5.40лв.

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

TROPICAL ANTYCHLOR е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, предназначена за използване в аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна ..

5.40лв.

Препарат за почистване на аквариумната вода Tropical Bactosan

Препарат за почистване на аквариумната вода, замърсена от лоша филтрация или поради прехранване на рибките. Мътността на водата също е често срещано я..

5.40лв.

EHEIM Water Conditioner

EHEIM Грижа за водата Със своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

7.30лв.

SeaChem Replenish

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични минерали, които се отстраняват при обратната осмо..

7.70лв.
Easy Life Filtre Liquide Изчерпан

Easy Life Filtre Liquide

Съвършеното средство за третиране на водата, което не съдържа химикали. Easy-Life Filtre Liquide е най-комплексният продукт за третиране на водата ..

8.80лв.
SERA marin COMPONENT 7 iodine Изчерпан

SERA marin COMPONENT 7 iodine

Съръджа важният микроелемент йод. Йодът не може да остане стабилен за дълго време в аквариума. Той бързо се превръща в йодид, който е нее..

8.90лв.

Aquili Ammonium Minus

Зеолит - Ammonium Minus Премахва амоняка от прясна и морска вода. Гранулиран материал, съставен от първо качество , силно пореста хабазитна скал..

9.20лв.

Aquili NO3 - PO4 Removal - sea water

Премахва фосфати и нитрати от морска вода; 1 литър около 25,000 мг . на нитрати и фосфати    Фосфатите ( нитратите ) са много важни елементи за ..

9.90лв.

SeaChem Prime™

SeaChem Prime™ е пълен и концентриран подобрител за вода, подходящ за употреба както в соленоводни, така и в сладководни аквариуми. Prime премах..

9.90лв.
Корички от Индийско бадемово дърво EHEIM Изчерпан

Корички от Индийско бадемово дърво EHEIM

Коричките от Индийско бадемово дърво създават натурални и здравословни условия на водата в аквариума. Те освобождават  природни вещества, които имат п..

9.90лв.
Листа от Индийски бадем (Sea Almond) EHEIM Изчерпан

Листа от Индийски бадем (Sea Almond) EHEIM

Листата от Индийски бадем( или още наречен Terminalia catappa) създават натурални и здравословни условия в аквариума. Те освобождават активни природни..

9.90лв.
Пурички от Индийско бадемово дърво EHEIM Изчерпан

Пурички от Индийско бадемово дърво EHEIM

Пуричките от Индийско бадемово дърво създават натурални и здравословни условия на водата в аквариума. Те освобождават  природни вещества, които имат п..

11.50лв.

EHEIM bio CLEAN Препарат за стартиране

EHEIM Грижа за водата Със своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

12.00лв.

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity ™ е идеалното пречистващо средство,  както за сладководни, така и за морски аквариуми. Като допълнение към това, освен..

12.60лв.

SeaChem AMGuard

Seachem AmGuard безопасно, бързо и ефективно премахва свободния токсичен амоняк от аквариума. Безопасно е да го използвате по време на стартиране на ц..

13.20лв.

Подобрител за вода Fluval

Препарата неутрализира тежките метали, хлорта и хлорамина в чешмяната вода. Билковия му състав видимо понижава нивото на стрес при рибите по време на ..

13.90лв.

Препарат за премахване на органиката Fluval Biological cleaner

Спомага за намаляване натрупаните органични отпадъци. Намалява необходимостта за честите почиствания на грунда, декорациите и филтрите в аквариума. С ..

17.90лв.

Seachem Safe

Seachem Safe е концентрираната версия на Seachem Prime. Може да се използва за сладководни и морски аквариуми. Продуктът премахва хлора и амоняка, ..

18.20лв.

SeaChem Calcium™

Sea Chem Reef Calcium ™ е концентриран (50 000 мг / л) бионаличен комплексен полиглюконат калций, предназначен  да поддържа калция в рифови аквариум б..

18.30лв.

Seachem Tanganyika Buffer 250g

Seachem Tanganyika Buffer е бленд от карбонатни соли, които подобряват естествената среда на цихлидите, като увеличат твърдостта на водата.  Про..

18.60лв.

Aquili Phosphate Minus

Phosphat – Minus 150 мл за аквариуми до 45 литра / 250 мл за аквариуми до 80 литра Наличието на фосфати в аквариума се дължи на разлагане на храни,..

21.90лв.

SeaChem Reef Fusion 1

Seachem Reef Fusion са създадени да предоставят всички основни съставки на морския аквариум. Seachem Reef Fusion 1 предоставя калций, докато Reef Fusi..

23.60лв.