Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:

SeaChem Prime™

SeaChem Prime™ е концентриран подобрител за вода, който е подходящ за употреба, както в соленоводни, така и в сладководни аквариуми. Препаратът премах..

9.90 лв.

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

Tropical Antychlor е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, която е предназначена за аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна на во..

6.40 лв.

Препарат за премахване на органиката Fluval Biological cleaner

Този препарат спомага за редуциране на натрупаните органични отпадъци. Той намалява необходимостта от честите почиствания на грунда, декорациите и фил..

19.30 лв.

Препарат за почистване на аквариумната вода Tropical Bactosan

Това е препарат за почистване на аквариумната вода, която е замърсена от лоша филтрация или поради прехранване на рибките. Мътността също е често срещ..

6.40 лв.

Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner

Този препарат е с екстракт от алое вера и служи за подобряване на чешмяната вода, преди добавянето ѝ в аквариума. Препоръчва се за употреба при старти..

6.40 лв.

EHEIM Water Conditioner

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да затворим кръга за здравословна водна среда. Определено се ..

7.30 лв.

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity™ е идеалното почистващо средство, както за сладководни, така и за морски аквариуми. В него е съчетан и усъвършенстван полимерен ф..

12.60 лв.

Подобрител за вода Fluval

Този препарат неутрализира тежките метали, хлора и хлорамина в чешмяната вода. Билковият му състав видимо понижава нивото на стрес при рибите по време..

14.80 лв.

Seachem Safe

Seachem Safe е сухата и концентрирана версия на Seachem Prime. Може да се използва, както в сладководни, така и в морски аквариуми. Продуктът премахва..

18.20 лв.

SeaChem Replenish

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични минерали, които се отстраняват при обратната осмо..

7.70 лв.

SeaChem AMGuard

Seachem AmGuard безопасно, бързо и ефективно премахва свободния, токсичен амоняк от аквариума. Прилагайте го по време на стартиране на цикъла в аквари..

13.20 лв.

Aquili Ammonium Minus

Зеолитът Ammonium Minus премахва амоняка от прясна и морска вода. Той представлява гранулиран материал, който е съставен от първо качество силно порес..

9.20 лв.

Aquili NO3 - PO4 Removal - sea water

Този препарат премахва фосфати и нитрати от морска вода - 1 литър около 25,000 мг. от тях. Тези елементи са много важни за храненето на растенията, но..

9.90 лв.

Seachem Tanganyika Buffer 250g

Seachem Tanganyika Buffer е бленд от карбонатни соли, които подобряват естествената среда на цихлидите, като увеличават твърдостта на водата. Про..

18.60 лв.

Aquili Coral Vitamins Amino Acids 125ml

Aquili Coral Vitamins Amino Acids гарантира балансирано и правилно снабдяване с витамини и аминокиселини, специално проектирани за морски аквариуми. С..

5.10 лв.

SeaChem Calcium™

Sea Chem Reef Calcium™ е концентриран (50 000 мг./л.) и комплексен продукт, който е предназначен да поддържа калция в рифови аквариуми, без да променя..

18.30 лв.

SeaChem Reef Fusion 1

Seachem Reef Fusion са създадени да предоставят всички основни съставки на морския аквариум. Seachem Reef Fusion 1 осигурява калций, докато Reef ..

23.60 лв.

SeaChem Reef Fusion 2

Reef Fusion 2 осигурява алкалната среда в морския аквариум. Той съдържа смес от карбонати и бикарбонати и когато се използва редовно, създава условия ..

23.60 лв.

Seachem Reef Kalkwasser 500 g

Reef Kalkwasser™ е чист калциев хидрооксид с ненадминати характеристики на чистота и разтворимост. Той се използва за приготвяне на разтвори, които по..

34.50 лв.
SERA marin COMPONENT 7 iodine Изчерпан

SERA marin COMPONENT 7 iodine

Препаратът съдържа важния микроелемент йод. Този химичен елемент не може да остане стабилен за дълго време в аквариума. Той бързо се превръща в йодид,..

8.90 лв.
Aquili Phosphate Minus Изчерпан

Aquili Phosphate Minus

Наличието на фосфати в аквариума се дължи на разлагане на храни, листа и други органични вещества. Те са много важни и не са вредни, но ако са с ниско..

21.90 лв.