Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:
Aquili Water Conditioner за езера Изчерпан

Aquili Water Conditioner за езера

Подобрител на водата за басейни, специално проектиран за ниски температури, работи веднага, превръщайки чешмяната вода във вода, подходяща за живот на..

8.90лв.
Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs Изчерпан

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Таблетки за стартиране и поддръжка на биологичния филтър Висококачествени таблетки с изсушени полезни бактерии и ензими за стартиране и поддръжка н..

9.80лв.

Aquili Light Water за езера

Light Water Pond - Прави водата кристално чиста Избистря водата и контролира фосфатите Прави езерната вода искрящо бистра. Свързва механичните ..

11.90лв.

Tropical Bactosan Pond препарат за езеро

Tropical Bactosan Pond е спомага премахването на мътността в езерната вода, причина за която могат да бъдат лошата филтрация или прехранването на риби..

13.20лв.

Препарат за езеро Tropical Esklarin Pond

Препаратът е предназначен за обработка на чешмяната вода, използвана при поддръжката на градински езера. Изключително подходящ при създаване на ново е..

13.20лв.

Eheim Pond Base

Пречиства езерото мигновено от хлор и неутрализира тежките метали. Добавя витамин B1. Създава естествена среда на живот за езерните риби.   ..

15.20лв.

Eheim Pond Save

Нормализира стойностите на pH и KH в езерото. Добавя витамини и микро елементи. Разфасовка 250 мл, 500 мл   ..

15.20лв.
Eheim Pond Bind Изчерпан

Eheim Pond Bind

Основен хранителен елемент за алгите са фосфатите. BIND намалява значително нивата им в езерото, подобрява качествата на водата и я прави кристално би..

16.90лв.

EHEIM pond bioCLEAR препарат за езеро

EHEIM pond bioCLEAR е препарат за отстраняване на биологичните замърсители в градинското езеро, като бързо разгражда замърсителите. Така препарата пом..

18.90лв.

Dajana Pet Pond Natural Balance 500 мл

От съществено значение за поддържане на биологичното равновесие в градинското езерце. Съдържа важен витамин B1 и активен йод. Подпомага създаването н..

22.00лв.

EHEIM pond bacteriaSTART стартираща бактерия

EHEIM pond bacteriaSTART е предназначен за езерни филтърни системи и представлява жива бактерия за бърз старт на филтъра. EHEIM pond bacteriaSTART ..

24.90лв.
Eheim Pond Fade Изчерпан

Eheim Pond Fade

Продуктът има продължително действие срещу най-срещаните алги в езерата. Силен и ефективен е и срещу най-упоритите водорасли. Формулата му позволява д..

27.20лв.
Eheim Pond Kick Изчерпан

Eheim Pond Kick

Натурални бактерии за стартиране и поддръжка на езера. Намалява нивата на органика.   Разфасовка 300 мл   ..

30.60лв.
Eheim Pond Low Изчерпан

Eheim Pond Low

Биологично пречиства езерото от органика (храна, мъртви листа, екскременти). Прави водата кристална. Разфасовка 300 мл ..

34.00лв.

EHEIM pond bioCLEAN препарат за езеро

EHEIM pond bioCLEAN препарат за езеро, който надеждно премахва утайката, загнили органични отпадъци и миризми, като обогатява водата с кислород. EH..

34.40лв.

EHEIM pondACTIVE подобрител за вода

EHEIM pondACTIVE е подобрител за вода, който стабилизира чешмяната и дъждовната вода в градинските езера. EHEIM pondACTIVE мигновено трансформира чеш..

34.40лв.

Seachem POND Clarigen

Seachem Pond Clarigen™ е най-доброто средство за почистване на езера. Активната съставка, която прави препарата така ефективен е усъвършенстван флокул..

34.90лв.

Seachem Pond Stability®

SeaChem Stability ® бързо и безопасно ще изгради естествен биофилтър в езерото, като по този начин ще помогне да избегнете причина №1 за смъртта на ри..

34.90лв.

SeaChem Pond Prime

SeaChem Pond Prime™ SeaChem  Pond Prime™ е концентриран подобрител за вода, подходящ за употреба в езера. Prime премахва/неутрализира хлор, хлорами..

35.90лв.

EHEIM oxyPOND препарат за езеро

EHEIM oxyPOND активен кислород за обогатяване на езерната вода. EHEIM oxyPOND регулира нивото на кислород във водата. Кислородът е важен за ..

43.90лв.

EHEIM pond phospateOUT препарат за езеро

EHEIM pond phospateOUT е препарат за езеро, който премахва фосфатите, като така предотвратява развитието на алги. Освен азот, фосфатът е основната ..

46.90лв.

Tropical Blue Guard Pond препарат за езеро 2л

Tropical Blue Guard Pond  е изключително ефикасен продукт, който предпазва градинските езера от масово  развитие на водорасли. Той е безопас..

125.00лв.