Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Помпи за течение

Помпи за течение

Това са помпи предназначени за създаване на течения с цел подобряване циркулация на водата. Добрата циркулация е изключителна важност за доброто здраве на аквариума.

Уейвмеикърите са специално създадени за морски аквариуми, но могат да бъдат използвани и в аквариуми с риби, които обитават бързо движещи се води.

Показване:
Подреждане по:

Помпа за течение Hydor FLO EU WITH SALES BOX

Този дефлектор е приложим с изходите за всяка помпа или филтър (в комплекта са включени адаптори за повечето изходи на филтри). Той задвижва водата в ..

19.30лв.

JT JVP-101 wavemaker

Този модел може да създаде естествена екологична среда във вашия аквариум. Той е подходящ за образуване на поток във всякакви посоки. Има красив аспек..

40.00лв.
JT JVP-102 Изчерпан

JT JVP-102

Този модел е подходящ за образуване на поток във всякакви посоки и може да създаде естествена екологична среда във всеки аквариум. Има красив аспект и..

45.00лв.
JT JVP-202 Изчерпан

JT JVP-202

Този модел е предназначен да създаде екологична среда във всеки аквариум и образува поток във всякакви посоки. Той има красив аспект и ниска консумаци..

55.00лв.

Уейвмейкър Aquael Reef circulator 1000

Това са помпи, предназначени за създаване на течения с цел подобряване циркулацията на водата. Тя има изключителна важност за доброто здраве на аквари..

69.00лв.
Помпа за течение streamON+ 2000, с магнит Изчерпан

Помпа за течение streamON+ 2000, с магнит

Новата помпа streamON+ е подходяща за използване, както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми. Тя е с малки размери, но в същото време голяма ..

94.00лв.

Уейвмейкър Aquael Reef circulator 2500

Това са помпи, предназначени за създаване на течения с цел подобряване циркулацията на водата. Тя има изключителна важност за доброто здраве на аквари..

94.00лв.

Уейвмейкър EHEIM StreamON+ 3500

Новият EHEIM StreamON + е малък, компактен и изключително енергийно ефективен. Той е подходящ за използване, както в сладководни, така и в морски аква..

125.00лв.
Jebao Rw – 4 WaveMaker Изчерпан

Jebao Rw – 4 WaveMaker

Спецификация : - Осем различни степени за контрол на дебита - от 500 до 4000 л/ч - Лесно фиксиране с магнит - Невероятно тих, благодарение на гумен..

139.00лв.
Помпа за течение streamON+ 5000, с магнит Изчерпан

Помпа за течение streamON+ 5000, с магнит

Помпата streamON+ е подходяща за използване, както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми. Тя е с малки размери, но в същото време има голяма м..

164.00лв.
Jebao Rw – 8 WaveMaker Изчерпан

Jebao Rw – 8 WaveMaker

Този модел се характеризира с уникална система за управление, която позволява да се изпълняват множество функции. Безжичните контролери осигуряват син..

166.00лв.

Уейвмейкър EHEIM StreamON+ 6500

EHEIM StreamON + 6 500 е малък, компактен и изключително енергийно ефективен. Той е подходящ за използване, както в сладководни, така и в морски аквар..

170.00лв.
Jebao Rw – 15 WaveMaker Изчерпан

Jebao Rw – 15 WaveMaker

Този модел се характеризира с лесно фиксиране, посредством магнит! Има лесна ротация на 360 градуса. Високо ефективен е със силна водна струя и ниска ..

200.00лв.

Уейвмейкър EHEIM StreamON+ 9500

Новият EHEIM StreamON + 9 500 е малък, компактен и изключително енергийно ефективен. Той е подходящ за използване, както в сладководни, така и в морск..

205.00лв.

Контролер за уевмейкър EHEIM Streamcontroler

Предимствата на EHEIM Streamcontroler за управление на потока са : - Контролер за аквариумни помпи - Подходящ е за уейвмейкъри, циркулационни и..

239.00лв.

Jebao Rw – 20 WaveMaker

Уникалната система за управление позволява да се използват множество функции, които могат да постигнат различни модели на вълнообразно движение. Безжи..

240.00лв.

Регулатор на нивото на водата EHEIM Refill+

EHEIM Refill + е електронно контролирано автоматично зареждане за всички аквариуми (без капак) за прясна и морска вода. Той презарежда редовно изпарен..

369.00лв.