Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 80 лв.!

Постелки за терариуми

Постелки за терариуми
Показване:
Подреждане по:

Пустинен пясък за терариум Exo Terra

Това е напълно естествен пустинен пясък за терариум Exo Terra, без добавени оцветители и химикали. Той е пресят, за да се получи хомогенен размер на з..

21.80 лв.

Субстрат Exo Terra Coconut Fiber

Почвата Exo Terra е направена от пресовано влакно на кокосова кора от плантациите на тропическа Азия. Този екологичен субстрат е идеален за повишаване..

12.30 лв.

Субстрат Exo Terra Coco Husk 3 pack

Exo Terra Coco Husk е направен от компресирана кокосова кора от насаждения в тропическа Азия. Този екологичен субстрат е идеален за повишаване на влаж..

16.90 лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /черна/

Изработен изцяло от безвредни вещества, продуктът е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му местообитание..

21.40 лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /червена/

Изработен изцяло от безвредни вещества, продуктът е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му местообитание..

21.40 лв.

Пустинна глина EXO TERRA STONE DESERT /охра/

Този продукт е изработен изцяло от безвредни вещества. Той е най-добрият избор за вашия домашен любимец, наподобявайки максимално естественото му мест..

21.40 лв.

Екваториално горско дъно 2в1 Exo Terra

Продуктът ви позволява да пресъздадете горската постилка такава, каквато се намира в екваториалните гори. Най-горният слой се състои главно от пресни ..

16.10 лв.

Субстрат Exo Terra Natural Bamboo Substrate 4.4L

Продуктът представлява хранителен субстрат за живи растения и изглежда като натурален горски под. Той е идеален за естествени терариуми. Поддържа..

16.10 лв.

Субстрат Exo Terra Snake Bedding

Exo Terra Snake Bedding e биоразградим субстрат за влечуги, който е изработен от устойчива необработена дървесина. Той е без прах и е изключително мек..

17.30 лв.
Тропическо горско дъно 2в1 Exo Terra Изчерпан

Тропическо горско дъно 2в1 Exo Terra

Продуктът ви позволява да пресъздадете горската постилка, такава, каквато се намира в естествените тропични гори. Най-горният слой се състои от пресни..

14.70 лв.