Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати и субстрати

Препарати и субстрати
Показване:
Подреждане по:

Dennerle Plant Care Basic Root 40бр.

Универсален тор,под формата на таблетки, като помощ при стартиране и подхранване на растенията. Plant Care Basic Root е универсално хранилище на основ..

28.90 лв.

SeaChem Flourish Excel™

SeaChem Flourish Excel™ е източник на биоорганичен въглерод. Всички растения имат нужда от този химичен елемент. Те нормално го добиват от CO2 (въглер..

10.30 лв.

Dajana Pet Профлор/Proflor

Продуктът представлявa тор за аквариумни растения, който съдържа микро- и макроелементи. Той подпомага нормалния растеж и развитие на вашите растения...

3.40 лв.

Субстрат JBL Manado 0.5-2мм

JBL Manado е гранулат от изпечена глина. Това е грунд, който подобрява качеството на водата, чрез своята екстремна порьозност, и видимо подобрява раст..

14.60 лв.

Aquili Liquid Fertilizer (течна тор)

Препаратът съдържа : - основни подхранващи елементи - микроелементи - стимуланти за естествен прираст - йод - витамини Продуктът представлява те..

5.40 лв.

SeaChem Flourish™

SeaChem Flourish™ е цялостна добавка за аквариумните растения. Тя съдържа богат асортимент от важни микроелементи и други хранителни вещества, вк..

9.30 лв.

Активен субстрат за растителен аквариум Dennerle Soil Black Color Type 1­-4мм 4л

Това е хранителен субстрат, който служи за силен растеж на растенията. Той съдържа всички важни минерали и микроелементи и е с плодородна, вулканична ..

45.60 лв.

Субстрат Fluval PLANT AND SHRIMP STRATUM 1-­4 мм

Този субстрат на производителя HAGEN насърчава силния растеж на растенията, позволявайки лесното закрепяне и развитие на кореновата им система. Богат ..

23.80 лв.

Aquili CO2 на таблетки (30 таблетки)

Тези разтворими таблетки отделят въглероден диоксид и хранителни вещества. Те допълват нормалната храна, за да се гарантира енергична и буйна рас..

9.60 лв.

SeaChem Flourish Potassium™

SeaChem Flourish Potassium съдържа 50 000 мг. в литър препарат калий, подходящ за аквариумни растения. Калият е един от елементите, които са изключите..

14.70 лв.

Aquili Fertilizer - тор на таблетки

Aquili Tablets Fertilizer са таблетки, които директно се усвояват от корените. Те осигуряват буен растеж на водната растителност и подобряват блясъка ..

4.99 лв.

Субстрат Dennerle NutriBasis 6in1 0.5-1мм

Това е субстрат с отлични характеристики за стартиране на растителен аквариум. Концентрираното съдържание на желязо ви гарантира здрави и зелени листа..

21.30 лв.

SeaChem Flourish Iron™

SeaChem Flourish Iron™ е добавка с висока концентрация (10,000 мг./литър) на железен глюконат (Fe+2). Трябва да се прилага, когато растенията имат нуж..

10.30 лв.

Dajana Pet Таблетки за дъно/Plant Root 100мл./60бр.

Това са специални коренови таблетки, които са предназначени за продължително подхранване на аквариумните растения. Всяка една съдържа Fe, Mg, K, Mn, Z..

8.50 лв.

SeaChem Flourish™ Advance

Flourish Advance™ е съставен от 100% естествени съставки и е предназначен за подсилване на нарастването на водните растения. Неговата усъвършенствана ..

9.50 лв.

SeaChem Flourish Phosphorus ™

SeaChem Flourish Phosphorus™ е безопасен разтвор (4500 мг./литър) на калиев фосфат, с който лесно се контролира количеството на фосфати в аквариума. З..

14.70 лв.

SeaChem Flourish Trace™

SeaChem Flourish Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, които са нужни за здравословния растеж и здравето на вашите растения. ..

8.80 лв.

JBL Глинени Топчета

Продуктът представлява бавноосвобождаващ се тор за кореново подхранване. Той съдържа желязо и други минерали в лесноусвоима за растенията форма. Не вк..

16.40 лв.

Грунд за дъно Dennerle gravel diamond black 1-2mm 10kg

Този кварцов пясък е черен на цвят, със заоблени зрънца и предпазва дънните рибки. Неговите основни спецификации са : - укрепващ - устойчив на CO2 ..

53.30 лв.

Субстрат AquaEL Aqua Grunt 1.25кг

Субстратът AquaEL Aqua Grunt 1,25 кг. e специално създаден за растителни аквариуми. Той съдържа минерали и желязо. Много е лек и има пореста стру..

13.90 лв.

SeaChem Flourish Nitrogen™

SeaChem Flourish Nitrogen™ е концентрирана (15 000 мг./литър) комбинация от източници на азот. Той осигурява този химичен елемент в предпочитаните от ..

14.60 лв.

Субстрат Dennerle Deponit Mix Black 10 in 1

Субстрат Dennerle Deponit Mix Black 10 in 1 е подходящ за всички засадени аквариуми. Специално разработен е за комбинация с черен чакъл. Финозърнестия..

32.90 лв.

Субстрат Dennerle Deponit Mix Professional 9 in 1

Това е минерален хранителен субстрат за аквариумни растения, който осигурява здравословен растеж и силна коренова система. Всички суровини са внимател..

30.10 лв.

SeaChem Flourish Tabs ™(10 таблетки)

SeaChem Flourish Tabs™ са стимулиращи растежа таблетки, които се поставят в корените на растенията. Те съдържат основни микроелементи, аминокиселини и..

24.20 лв.