Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Препарати и тестове

Препарати и тестове
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet Prevent Продука не е наличен

Dajana Pet Prevent

Dajana Pet Prevent е превантивно дезинфекционно средство на водата в аквариума, особено при покупка на нова риба и за използването на живи или замразе..

1.80лв.

Dajana Pet Acriflavin

Acriflavin Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйц..

2.00лв.

Dajana Pet Algicid

Препаратът предотвратява образуването на алги в аквариума. Добре е да се лекуват аквариуми с прекомерно или силно осветление, както и вода с високо съ..

2.00лв.
Dajana Pet Biofilter Продука не е наличен

Dajana Pet Biofilter

БИОФИЛТЪРСъдържа бактерии и ензими, които са в основата набиологичното равновесие в аквариума.Оползотворяватотпадъците от рибите, като пре..

2.00лв.

Dajana Pet Chlor Stop

Продуктът премахва хлора от чешмяната вода. Използвайте при стартиране на нов аквариум или при смяна на водата.Дозировка: 5мл на 25 литра..

2.00лв.
Dajana Pet Formol Продука не е наличен

Dajana Pet Formol

Дезинфекциращо средство Дезинфекция агент, който работи много ефективно срещу кожни паразити, инфекции - триходина, тетрахимена.Хранене5 - ..

2.00лв.

Dajana Pet Start Plus

СТАРТ  плюсПрилага се при създаване на нови аквариуми или при частична подмяна на водата.Отстранява хлора и свързва разтворените метали.По..

2.00лв.
Dajana Pet Алое Гел Продука не е наличен

Dajana Pet Алое Гел

Помага за възстановяване на слузната обвивка на рибите, която е естествена предпазна бариера на организма.Улеснява заздравяването на малки ранички..

2.00лв.

Dajana Pet Малахитово зелено 20мл/100мл.

МАЛАХИТОВО ЗЕЛЕНОЕфективен срещу кожни паразити (Ichthyophthirius, Chilodonella, Costia, Trichodina, Tetrahymena) и някои видове гъби.Дозировк..

2.00лв.
Dajana Pet Метиленово Синьо Продука не е наличен

Dajana Pet Метиленово Синьо

МЕТИЛЕНОВО СИНЬОМного ефективно средство срещу кожни паразити, гъби и начални стадии на бактериални инфекции. Прилага се в случаи, когато рибите н..

2.00лв.
Dajana Pet Молуцид Продука не е наличен

Dajana Pet Молуцид

М О Л У Ц И ДПрепарат за борба с нежеланите мекотели ваквариума.  Дозировка:5 ml/ 50 L вода.Начин на използване Изключете филтъра и  засил..

2.00лв.
Dajana Pet Оидимол Продука не е наличен

Dajana Pet Оидимол

ОИДИМОЛ-Дезинфикационен препаратПрепарат против външни кожни инфекции.Дозировка:5 ml на 25 l вода. След приключване на лечението се подменя по..

2.00лв.

Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix

Комбинация от витамини, минерали и регулатори. Поддържа нивата на калция в здравословни граници и предпазва от размекване на черупката.За максимал..

2.20лв.

Dajana Pet FMC

Дозировка: 1-1.1 мл/100 л. аквариумна вода НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ: - Преди започване на лечението се подмения 1/2 - 2/3 от обема на аквариума - Спира ..

2.50лв.
Dajana Pet pH ACID Продука не е наличен

Dajana Pet pH ACID

Дозировка: 5мл на 25 литра вода.Упътване: Измерете pH-то 2 часа след добавяне на препарата. Добавяйте няколко дни, до достигане на желаното pH. Не..

3.30лв.