Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

pH и буфери

pH и буфери
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet pH ACID Продука не е наличен

Dajana Pet pH ACID

Дозировка: 5мл на 25 литра вода. Упътване: Измерете pH-то 2 часа след добавяне на препарата. Добавяйте няколко дни, до достигане на желаното pH. Не..

3.30лв.

Dajana Pet pH Basic 100ml

Препарат за подобряване на водата Продуктът повишава pH, на аквариумната вода, над 7. Дозировка: 5мл на 25 литра Употреба: измервайте pH-т..

3.30лв.
Dajana Pet KH+ 100ml Продука не е наличен

Dajana Pet KH+ 100ml

Препарат за подобряване на водата Продуктът увеличава твърдостта (и алкалността) на водата в аквариума. Дозировка: 5мл на 50 литра аквариума ..

3.80лв.
Easy Life Catappa-X 100ml Продука не е наличен

Easy Life Catappa-X 100ml

Екстракт от листа на индийски бадем Листата от индийски бадем се добавят към аквариумната вода, заради лечебните им ефект върху рибите и скаридите...

7.30лв.

Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах)

Повишава KH за постигане на идеални стойности на pH.      5гр/100л -  + 0,6dKH..

7.50лв.

EHEIM pH/KH Буфер

EHEIM Грижа за водата Със своята нова сериа продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

12.00лв.

JBL Catappa XL

~~Натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина) Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъбилни к..

17.50лв.

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer™ е нефосфатен буфер целящ понижаване на нивата на рН и противодейства с Alkaline Buffer ™. Тези буфери са предназначени за използв..

22.90лв.

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ е нефосфатен буфер целящ повишаване на рН и алкалност (KH) и противодейства с Acid Buffer ™. Тези буфери са предназначени за..

22.90лв.

Easy Life pH Buffer 500ml

EasyLife pH Buffer е силна и концентрирана смес за повишаване на KH и стабилизиране на pH в правилните нива. Достатъчно за около 18,100 dKH. Включена ..

23.80лв.