Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Препарати срещу болести и паразити

Препарати срещу болести и паразити
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Acriflavin

Acriflavin Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйц..

2.00лв.

Dajana Pet Малахитово зелено 20мл/100мл.

МАЛАХИТОВО ЗЕЛЕНО Ефективен срещу кожни паразити (Ichthyophthirius, Chilodonella, Costia, Trichodina, Tetrahymena) и някои видове гъби. Дозировк..

2.00лв.

Dajana Pet Метиленово Синьо

МЕТИЛЕНОВО СИНЬО Много ефективно средство срещу кожни паразити, гъби и начални стадии на бактериални инфекции. Прилага се в случаи, когато рибите н..

2.00лв.

Dajana Pet FMC

Дозировка: 1-1.1 мл/100 л. аквариумна вода НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ: - Преди започване на лечението се подмения 1/2 - 2/3 от обема на аквариума - Спира ..

2.50лв.

Аквариумен препарат с широка употреба Tropical Healthosan General healthcare product 50ml

Аквариумен препарат с широка употреба, който ефективно предпазва рибките от опасните патогени, включително бактерии, протозои и гъби. Улеснява регенер..

5.40лв.

Препарат за безопасно и правилно развитие на рибки Tropical Ichtio

ICHTIO – Аквариумен препарат за борба с Ихтио, подходящ за сладководен аквариум. Особено полезен за аквариуми, където се появила шарка „рибена кост” п..

5.40лв.

Препарат за обеззаразяване на водата и контрол на паразитите Tropical CMF

CMF е препарат за безопасно и здравословно развитие на рибките, с широк спектър от приложения, които им помагат да се борят с опасните патогени като б..

5.40лв.
Sera Baktopur 50 мл Изчерпан

Sera Baktopur 50 мл

Използва се при бактериални болести и/или инфекции. Начин на употреба:   По време на третиране с този препарат не е препоръчително да се изпо..

11.90лв.
Sera Costapur 50 ml Изчерпан

Sera Costapur 50 ml

Този препарат се използва срещу паразити по вашите рибки. Подходящ е както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми...

12.50лв.
Sera Mycopur 50 ml Изчерпан

Sera Mycopur 50 ml

Sera Mycopur е ефективен препарат срещу гъбички и инфекции. Може да се използва също така и при външни наранявания на вашите рибки. Не се препоръчва п..

12.50лв.
Sera Ectopur 130 g Изчерпан

Sera Ectopur 130 g

Този препарат пречиства водата от гъбички и външни паразити. Съдържа соли, които засилват действието на някои медикаменти...

12.80лв.
Sera Omnipur 50 ml Изчерпан

Sera Omnipur 50 ml

Sera Omnipur е препарат, който се използва срещу всички патогени във вашият сладководен аквариум. Действа изключително бързо и ефикасно. Използва се с..

13.20лв.
Easy Life Blue Exit 250ml Изчерпан

Easy Life Blue Exit 250ml

Blue Exit Чиста вода без синьо-зелени водорасли(Цианобактерии) Blue Exit  е новия начин да се преборите със синьо-зелените водорасли(Цианобактер..

14.70лв.

SeaChem AquaZole

Aquazole ™ е ефективен агент за паразитен контрол. Aquazole ™ се понася добре от рибките с минимална опасност от предозиране. Aquazole ™ не уврежда фи..

14.80лв.
Aqua Medic Pointex 100 ml Изчерпан

Aqua Medic Pointex 100 ml

Pointex третира Oodinium и Cryptocaryon паразити в соленоводни аквариуми ефективно и надеждно. Продукта не е отровен за риби, но е вреден за всички ви..

15.00лв.

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine ™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и от мо..

15.70лв.
Sera Baktopur Direct 8 tabl. Изчерпан

Sera Baktopur Direct 8 tabl.

Използва се при бактериални заболявания и/или инфекции. Може да се използва както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми...

15.90лв.
Easy Life Voogle 250ml Изчерпан

Easy Life Voogle 250ml

Voogle: Вугъл Идеалната грижа за рибите, без антибиотици Voogle създава отлични условия за рибите и другите водни обитатели в сладководния аквар..

16.50лв.

SeaChem KanaPlex™

SeaChem KanaPlex™ е смес от лекарства базирани на канамицин, което безопасно и ефективно лекува няколко гъбични и бактериални болести по рибите (водня..

18.90лв.

SeaChem ParaGuard™

SeaChem ParaGuard™ ParaGuard ™ е единственият безопасен за рибките и филтъра алдехид базиран пепарат за контрол на паразитите. За разли..

19.40лв.
Easy Life Anti-Spot 250ml Изчерпан

Easy Life Anti-Spot 250ml

EasyLife Anti-Spot EasyLife Anti-Spot е особено ефективен срещу бели точки(Ichthyophthirius multifillis), дупки в главата(Hexamita), кадифена болес..

19.90лв.
Easy Life Multicura Изчерпан

Easy Life Multicura

EasyLife Multicura е комбиниран препарат с широкоспектърно действие против най-известните болести по тропични рибки в сладководния аквариум. Особено е..

19.90лв.

SeaChem Focus™

SeaChem Focus ™ е антибактериалeн полимер за борба с вътрешни инфекции на рибките. Focus™ се смесва с храната самостоятелно, или заедно с други лекарс..

23.20лв.

SeaChem MetroPlex - Metronidazole™

SeaChem Metronidazole™ е ефективен и безопасен продукт за лечение на някои протозои и анаеробни бактериални заболявания по рибките (Cryptocaryon, Hexa..

23.20лв.