Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 80 лв.!

Препарати срещу болести и паразити

Препарати срещу болести и паразити
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Метиленово Синьо

Този продукт е много ефективно средство срещу кожни паразити, гъби и начални стадии на бактериални инфекции. Прилага се в случаи, когато рибите не пон..

2.00 лв.

Dajana Pet Малахитово зелено 20мл/100мл.

Този продукт е ефективен срещу кожни паразити (Ichthyophthirius, Chilodonella, Costia, Trichodina, Tetrahymena) и някои видове гъби. Дозировка : 1 мл...

2.00 лв.

SeaChem ParaGuard™

ParaGuard™ е препарат за контрол на паразитите, който е безопасен за рибките и филтъра. За разлика от токсичните и трудни за употреба лекарства, основ..

19.40 лв.

SeaChem KanaPlex™

SeaChem KanaPlex™ е смес от лекарства, които са базирани на канамицин. Този препарат ефективно лекува няколко гъбични и бактериални болести по рибите ..

18.90 лв.

Dajana Pet Acriflavin

Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйца. Приложени..

2.00 лв.

SeaChem MetroPlex - Metronidazole™

SeaChem Metronidazole™ е ефективен и безопасен препарат за лечение на някои протозои и анаеробни бактериални заболявания по рибките (Cryptocaryon, Hex..

23.20 лв.

SeaChem PolyGuard

POLYGUARD™ е най-ефективното лекарствено средство, което може да предпази рибките от инфекции. Той осигурява едновременно лечение и е предпазна мярка ..

23.20 лв.

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и от мор..

15.70 лв.

SeaChem Focus™

SeaChem Focus™ е антибактериалeн полимер за борба с вътрешните инфекции при рибките. Той се прилага с храната самостоятелно или заедно с други лекарст..

23.20 лв.

SeaChem NeoPlex ™

SeaChem NeoPlex™ е широкоспектърен антибиотик, който е ефективен срещу повечето външни инфекции при рибките. Щом се прилага по указание, той няма да п..

23.20 лв.
Dajana Pet FMC Изчерпан

Dajana Pet FMC

Дозировка: 1-1,1 мл./100 л. аквариумна вода. Начин на използване : - преди започване на лечението се подменя 1/2 - 2/3 от обема на аквариума - спира..

2.50 лв.
Sera Baktopur 50 мл Изчерпан

Sera Baktopur 50 мл

Този продукт се използва при бактериални болести и/или инфекции. Начин на употреба : по време на използването на препарата не е препоръчително да се и..

11.90 лв.
Sera Costapur 50 ml Изчерпан

Sera Costapur 50 ml

Този препарат се използва срещу паразити по рибките. Подходящ е, както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми. Технически характеристики : ..

12.50 лв.
Sera Omnipur 50 ml Изчерпан

Sera Omnipur 50 ml

Sera Omnipur е препарат, който се използва срещу всички патогени във вашия сладководен аквариум. Той действа изключително бързо и ефикасно. Прилага се..

13.20 лв.
SeaChem AquaZole Изчерпан

SeaChem AquaZole

Aquazole™ е ефективен агент за паразитен контрол. Той се понася добре от рибките, има минимална опасност от предозиране и не уврежда филтриращата сист..

14.80 лв.
Sera Baktopur Direct 8 tabl. Изчерпан

Sera Baktopur Direct 8 tabl.

Този препарат се използва при бактериални заболявания и/или инфекции. Може да се прилага, както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми. Технич..

15.90 лв.
Sera Flagellol Изчерпан

Sera Flagellol

Този препарат се използва против чревни паразити на декоративните рибки. Подходящ е за сладководни аквариуми. Технически характеристики : П..

26.90 лв.
Sera Ectopur 130 g Изчерпан

Sera Ectopur 130 g

Този препарат пречиства водата от гъбички и външни паразити. Той съдържа соли, които засилват действието на някои медикаменти. Технически характерист..

12.80 лв.
Sera Tremazol 25 ml Изчерпан

Sera Tremazol 25 ml

Sera Tremazol е ефикасно решение за борба с паразитните инфекции (плоски червеи) по аквариумните риби. Лекарството осигурява бърз терапевтичен успех и..

25.90 лв.
Sera Mycopur 50 ml Изчерпан

Sera Mycopur 50 ml

Sera Mycopur е ефективен препарат срещу гъбички и инфекции. Може да се използва и при външни наранявания на рибките. Не се препоръчва при наличието на..

12.50 лв.