Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати срещу болести и паразити

Препарати срещу болести и паразити
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Метиленово Синьо

Този продукт е много ефективно средство срещу кожни паразити, гъби и начални стадии на бактериални инфекции. Прилага се в случаи, когато рибите не пон..

2.00 лв.

Dajana Pet Малахитово зелено 20мл/100мл.

Този продукт е ефективен срещу кожни паразити (Ichthyophthirius, Chilodonella, Costia, Trichodina, Tetrahymena) и някои видове гъби. Дозировка : 1 мл...

2.00 лв.

Dajana Pet FMC

Дозировка: 1-1,1 мл./100 л. аквариумна вода. Начин на използване : - преди започване на лечението се подменя 1/2 - 2/3 от обема на аквариума - спира..

2.50 лв.

SeaChem ParaGuard™

ParaGuard™ е препарат за контрол на паразитите, който е безопасен за рибките и филтъра. За разлика от токсичните и трудни за употреба лекарства, основ..

19.40 лв.

Dajana Pet Acriflavin

Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйца. Приложени..

2.00 лв.

Аквариумен препарат с широка употреба Tropical Healthosan General healthcare product 50ml

Това е аквариумен препарат с широка употреба, който ефективно предпазва рибките от опасните патогени, включително бактерии, протозои и гъби. Той улесн..

6.40 лв.

SeaChem KanaPlex™

SeaChem KanaPlex™ е смес от лекарства, които са базирани на канамицин. Този препарат ефективно лекува няколко гъбични и бактериални болести по р..

18.90 лв.

SeaChem MetroPlex - Metronidazole™

SeaChem Metronidazole™ е ефективен и безопасен препарат за лечение на някои протозои и анаеробни бактериални заболявания по рибките (Cryptocaryon, Hex..

23.20 лв.

SeaChem PolyGuard

POLYGUARD™ е най-ефективното лекарствено средство, което може да предпази рибките от инфекции. Той осигурява едновременно лечение и е предпазна мярка ..

23.20 лв.

Препарат за обеззаразяване на водата и контрол на паразитите Tropical CMF

CMF е препарат за здравословно развитие на рибките, който е с широк спектър на приложение. Той се използва срещу опасните патогени, като бактерии и гъ..

6.40 лв.

Препарат за безопасно и правилно развитие на рибки Tropical Ichtio

Това е аквариумен препарат за борба с ихтио, който е подходящ за сладководен аквариум. Особено полезен е там, където се е появила шарка „рибена ..

6.40 лв.

SeaChem Focus™

SeaChem Focus™ е антибактериалeн полимер за борба с вътрешните инфекции при рибките. Той се прилага с храната самостоятелно или заедно с други лекарст..

23.20 лв.

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и от мор..

15.70 лв.

SeaChem NeoPlex ™

SeaChem NeoPlex™ е широкоспектърен антибиотик, който е ефективен срещу повечето външни инфекции при рибките. Щом се прилага по указание, той няма да п..

23.20 лв.
Sera Baktopur 50 мл Изчерпан

Sera Baktopur 50 мл

Този продукт се използва при бактериални болести и/или инфекции. Начин на употреба : по време на използването на препарата не е препоръчително да се и..

11.90 лв.
Sera Costapur 50 ml Изчерпан

Sera Costapur 50 ml

Този препарат се използва срещу паразити по рибките. Подходящ е, както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми. Технически характеристики : ..

12.50 лв.
Sera Omnipur 50 ml Изчерпан

Sera Omnipur 50 ml

Sera Omnipur е препарат, който се използва срещу всички патогени във вашия сладководен аквариум. Той действа изключително бързо и ефикасно. Прилага се..

13.20 лв.
SeaChem AquaZole Изчерпан

SeaChem AquaZole

Aquazole™ е ефективен агент за паразитен контрол. Той се понася добре от рибките, има минимална опасност от предозиране и не уврежда филтриращата сист..

14.80 лв.
Sera Baktopur Direct 8 tabl. Изчерпан

Sera Baktopur Direct 8 tabl.

Този препарат се използва при бактериални заболявания и/или инфекции. Може да се прилага, както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми. Технич..

15.90 лв.
Sera Flagellol Изчерпан

Sera Flagellol

Този препарат се използва против чревни паразити на декоративните рибки. Подходящ е за сладководни аквариуми. Технически характеристики : П..

26.90 лв.
Sera Ectopur 130 g Изчерпан

Sera Ectopur 130 g

Този препарат пречиства водата от гъбички и външни паразити. Той съдържа соли, които засилват действието на някои медикаменти. Технически характерист..

12.80 лв.
Sera Tremazol 25 ml Изчерпан

Sera Tremazol 25 ml

Sera Tremazol е ефикасно решение за борба с паразитните инфекции (плоски червеи) по аквариумните риби. Лекарството осигурява бърз терапевтичен успех и..

25.90 лв.
Sera Mycopur 50 ml Изчерпан

Sera Mycopur 50 ml

Sera Mycopur е ефективен препарат срещу гъбички и инфекции. Може да се използва и при външни наранявания на рибките. Не се препоръчва при наличието на..

12.50 лв.
Aqua Medic Pointex 100 ml Изчерпан

Aqua Medic Pointex 100 ml

Този препарат третира Oodinium и Cryptocaryon паразити в аквариуми ефективно и надеждно. Продуктът не е отровен за риби, но е вреден за всички ви..

15.00 лв.