Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати срещу болести и паразити

Препарати срещу болести и паразити
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Acriflavin

Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйца. Приложени..

2.00лв.

Dajana Pet Малахитово зелено 20мл/100мл.

Този продукт е ефективен срещу кожни паразити (Ichthyophthirius, Chilodonella, Costia, Trichodina, Tetrahymena) и някои видове гъби. Дозировка : 1 мл...

2.00лв.

Dajana Pet Метиленово Синьо

Този продукт е много ефективно средство срещу кожни паразити, гъби и начални стадии на бактериални инфекции. Прилага се в случаи, когато рибите не пон..

2.00лв.

Dajana Pet FMC

Дозировка: 1-1,1 мл./100 л. аквариумна вода. Начин на използване : - преди започване на лечението се подменя 1/2 - 2/3 от обема на аквариума - спира..

2.50лв.

Аквариумен препарат с широка употреба Tropical Healthosan General healthcare product 50ml

Това е аквариумен препарат с широка употреба, който ефективно предпазва рибките от опасните патогени, включително бактерии, протозои и гъби. Той улесн..

5.40лв.

Препарат за безопасно и правилно развитие на рибки Tropical Ichtio

Това е аквариумен препарат за борба с ихтио, който е подходящ за сладководен аквариум. Особено полезен е там, където се е появила шарка „рибена ..

5.40лв.

Препарат за обеззаразяване на водата и контрол на паразитите Tropical CMF

CMF е препарат за здравословно развитие на рибките, който е с широк спектър на приложение. Той се използва срещу опасните патогени, като бактерии и гъ..

5.40лв.

Easy Life Blue Exit 250ml

Blue Exit е нов начин да се преборите със синьо-зелените водорасли (цианобактериите), без употребата на антибиотици и медсъдържащи вещества. Тези вред..

14.70лв.

SeaChem AquaZole

Aquazole™ е ефективен агент за паразитен контрол. Той се понася добре от рибките, има минимална опасност от предозиране и не уврежда филтриращат..

14.80лв.

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и ..

15.70лв.

SeaChem KanaPlex™

SeaChem KanaPlex™ е смес от лекарства, които са базирани на канамицин. Този препарат ефективно лекува няколко гъбични и бактериални болести по р..

18.90лв.

SeaChem ParaGuard™

ParaGuard™ е препарат за контрол на паразитите, който е безопасен за рибките и филтъра. За разлика от токсичните и трудни за употреба лекарства,..

19.40лв.

SeaChem Focus™

SeaChem Focus™ е антибактериалeн полимер за борба с вътрешните инфекции при рибките. Той се прилага с храната самостоятелно или заедно с други л..

23.20лв.

SeaChem MetroPlex - Metronidazole™

SeaChem Metronidazole™ е ефективен и безопасен препарат за лечение на някои протозои и анаеробни бактериални заболявания по рибките (Cryptocaryo..

23.20лв.

SeaChem NeoPlex ™

SeaChem NeoPlex™ е широкоспектърен антибиотик, който е ефективен срещу повечето външни инфекции при рибките. Щом се прилага по указание, той ням..

23.20лв.

SeaChem PolyGuard

POLYGUARD™ е най-ефективното лекарствено средство, което може да предпази рибките от инфекции. Той осигурява едновременно лечение и е предпазна ..

23.20лв.
Sera Baktopur 50 мл Изчерпан

Sera Baktopur 50 мл

Този продукт се използва при бактериални болести и/или инфекции. Начин на употреба : по време на използването на препарата не е препоръчително да се и..

11.90лв.
Sera Costapur 50 ml Изчерпан

Sera Costapur 50 ml

Този препарат се използва срещу паразити по рибките. Подходящ е, както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми. Технически характеристики :..

12.50лв.
Sera Mycopur 50 ml Изчерпан

Sera Mycopur 50 ml

Sera Mycopur е ефективен препарат срещу гъбички и инфекции. Може да се използва и при външни наранявания на рибките. Не се препоръчва при наличието на..

12.50лв.
Sera Ectopur 130 g Изчерпан

Sera Ectopur 130 g

Този препарат пречиства водата от гъбички и външни паразити. Той съдържа соли, които засилват действието на някои медикаменти. Технически характери..

12.80лв.
Sera Omnipur 50 ml Изчерпан

Sera Omnipur 50 ml

Sera Omnipur е препарат, който се използва срещу всички патогени във вашия сладководен аквариум. Той действа изключително бързо и ефикасно. Прилага се..

13.20лв.
Aqua Medic Pointex 100 ml Изчерпан

Aqua Medic Pointex 100 ml

Този препарат третира Oodinium и Cryptocaryon паразити в аквариуми ефективно и надеждно. Продуктът не е отровен за риби, но е вреден за всички ви..

15.00лв.
Sera Baktopur Direct 8 tabl. Изчерпан

Sera Baktopur Direct 8 tabl.

Този препарат се използва при бактериални заболявания и/или инфекции. Може да се прилага, както в сладководни, така и в соленоводни аквариуми. Техн..

15.90лв.
Easy Life Voogle 250ml Изчерпан

Easy Life Voogle 250ml

Този препарат осигурява идеалната грижа за рибите, без антибиотици. Всяка от тях има естествен имунитет срещу патогените. При транспортиране, влошени ..

16.50лв.