Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Препарати срещу болести и паразити

Препарати срещу болести и паразити
Показване:
Подреждане по:

Аквариумен препарат с широка употреба Tropical Healthosan General healthcare product 50ml

Аквариумен препарат с широка употреба, който ефективно предпазва рибките от опасните патогени, включително бактерии, протозои и гъби. Улеснява регенер..

5.40лв.

SeaChem AquaZole

Aquazole ™ е ефективен агент за паразитен контрол. Aquazole ™ се понася добре от рибките с минимална опасност от предозиране. Aquazole ™ не уврежда фи..

14.80лв.
Aqua Medic Pointex 100 ml Изчерпан

Aqua Medic Pointex 100 ml

Pointex третира Oodinium и Cryptocaryon паразити в соленоводни аквариуми ефективно и надеждно. Продукта не е отровен за риби, но е вреден за всички ви..

15.00лв.

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine ™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и от мо..

15.70лв.
Easy Life Voogle 250ml Изчерпан

Easy Life Voogle 250ml

Voogle: Вугъл Идеалната грижа за рибите, без антибиотици Voogle създава отлични условия за рибите и другите водни обитатели в сладководния аквар..

16.50лв.

SeaChem KanaPlex™

SeaChem KanaPlex™ е смес от лекарства базирани на канамицин, което безопасно и ефективно лекува няколко гъбични и бактериални болести по рибите (водня..

18.90лв.

SeaChem ParaGuard™

SeaChem ParaGuard™ ParaGuard ™ е единственият безопасен за рибките и филтъра алдехид базиран пепарат за контрол на паразитите. За разли..

19.40лв.

SeaChem Focus™

SeaChem Focus ™ е антибактериалeн полимер за борба с вътрешни инфекции на рибките. Focus™ се смесва с храната самостоятелно, или заедно с други лекарс..

23.20лв.

SeaChem MetroPlex - Metronidazole™

SeaChem Metronidazole™ е ефективен и безопасен продукт за лечение на някои протозои и анаеробни бактериални заболявания по рибките (Cryptocaryon, Hexa..

23.20лв.

SeaChem NeoPlex ™

SeaChem NeoPlex ™ е широкоспектърен антибиотик, ефективен срещу повечето външни инфекции както на морските, така и сладководните рибки. Когато се изпо..

23.20лв.

SeaChem PolyGuard

POLYGUARD ™ е най-ефективното лекарствено средство, което може да предпази сладководните рибкии незасегнати от инфекции! PolyGuard е едновременно ефек..

23.20лв.
Easy Life Halt Parasites 200ml Изчерпан

Easy Life Halt Parasites 200ml

Изи Лайф Халт Паразитс е особено ефективен срещу морско ихтио (Cryptocaryon irritans) и заболяване при рифовите риби (Oodinium ocellatum) в морските а..

25.40лв.