Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Алгициди

Алгициди
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Algicid

Препаратът предотвратява образуването на алги в аквариума. Добре е да се лекуват аквариуми с прекомерно или силно осветление, както и вода с високо съ..

2.00лв.

Aquili Anti Algae

Aquili Anti Algae Бързо и ефективно елиминира водораслите и потиска растежа им, без да вреди на аквариумните растения. Препоръчителна доза:10мл ..

4.90лв.
Алгоцид AquaEL Magic algae STOP Продука не е наличен

Алгоцид AquaEL Magic algae STOP

Пакетче със специална медия за отстраняване на фосфати, нитрати и нитрити. Ефективно и експресно отстранява алгии от всички видове сладководни аквариу..

4.90лв.

Препарат за премахване на зелени водорасли Tropical Algin Eliminates green algae

Аквариумен препарат за борба и ограничаване на зелените водорасли, които при благоприятни условия могат да се превърнат в заплаха за аквариума, трудна..

5.40лв.

Алгоцид Fluval Edge Algae Clear

Улавя фосфатите, нитратире и нитритире. Намалява неприятната миризма. Улеснява профилактиката. Избистря водата. Максимален ефект в продължение на 6..

5.90лв.

Декоративна топка с мъх за премахване на фосфати Fluval

Перфектното решение за пречистване на аквариума от фосфати и нитрати. Изключително подходяща за аквариуми със скариди и дребни рибки. Ефективна в п..

7.50лв.
Tetra Algizit Продука не е наличен

Tetra Algizit

Ефикасно средство за справяне с алгите в аквариума. При правилно използване е безопасен към рибките, растенията и микроорганизмите в аквариума. Съдърж..

8.50лв.

Easy Life AlgExit

AlgExit: АлгЕксит Чиста вода, без водорасли Водораслите се появяват когато водата не е добре балансирана. Причина за нарушаване на баланса в акв..

12.90лв.
Tetra AlgoStop depot Продука не е наличен

Tetra AlgoStop depot

Твърди таблетки за дългосрочно справяне с проблемните алги в сладководния аквариум. Унищожава алгите Потиска тяхното размножаване Съдържа вис..

13.20лв.
Грижа за водата EHEIM Algozid 140ml Продука не е наличен

Грижа за водата EHEIM Algozid 140ml

EHEIM Грижа за водата Със своята нова сериа продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

14.50лв.