Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Стартираща бактерия

Стартираща бактерия
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet Biofilter Продука не е наличен

Dajana Pet Biofilter

БИОФИЛТЪРСъдържа бактерии и ензими, които са в основата набиологичното равновесие в аквариума.Оползотворяватотпадъците от рибите, като пре..

2.00лв.

Препарат с бактерии за сладководен и морски аквариум Tropical BactoActive

BACTO-ACTIVE представлява живи култури бактерии, които ускоряват узряването на аквариума и премахват органични примеси. BACTO-ACTIVE съдържа подбрани ..

4.50лв.

Aquili Bacterium E

Bacterium E – 24 capsules• Осигурява бързо активиране на биологичния филтър • Активира и ускорява разграждането на азотни съединения - амоняк, ни..

6.00лв.

Aquili Enzymes 12 капсули

Enzymes – 12 capsulesЕнзимите са биологични катализатори, които ускоряват химичните реакции между молекулите. Enzymes е концентрирана комбинация ..

6.30лв.
Easy Life EasyStart 100ml Продука не е наличен

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStartДа направим водата подходяща за нашите рибки!EasyStart има за цел бързо да пречисти и стабилизира водата, при стартиране на нов сладк..

7.70лв.
Sera Bio Nitrivec Продука не е наличен

Sera Bio Nitrivec

Изцяло биоактивен продукт. Премахва амоняка и нитратите от водата на вашия аквариум. Пречиства водата и я прави биологично чиста, и осигурява добра ср..

7.90лв.

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Таблетки за стартиране и поддръжка на биологичния филтърВисококачествени таблетки с изсушени полезни бактерии и ензими за стартиране и поддръжка н..

9.80лв.

SeaChem Stability ®

SeaChem Stability ® бързо и безопасно ще изгради естествен биофилтър, както в сладководни, така и в морски аквариумни системи, като по този начин ще с..

9.90лв.

Биофилтър Fluval Biological Enhancer

Бактерии за стартиране на аквариум. Изключително висока концентрация. Веднага след поставянето им те осигуряват билогично безопасна среда за рибите. Е..

9.90лв.

Seachem Pristine™

   Pristine™ използва биологичен, лишен от химикали, метод за подобряване качествата на водата. Продуктът съдържа бактерия, която разгражда остатъчнат..

11.50лв.

EHEIM bio CLEAN Препарат за стартиране

EHEIM Грижа за водатаСъс своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

12.00лв.
Tetra Aqua Biocoryn Продука не е наличен

Tetra Aqua Biocoryn

Подобрява качествата на водата, като разгражда биологичните замърсители в аквариума. Съдържа ензими и щамове на бактерии, които ускоряват разпадането ..

12.60лв.

Aquili Bacterium E Plus

Aquili Bacterium E PlusAquili Bacterium E Plus е изключително иновативен препарат, т.к. освен че разгражда NH3-NO2-NO3, е и първият биологичен акт..

13.50лв.

EHEIM Filter Starter за Сладководни аквариуми

EHEIM Грижа за водатаСъс своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

14.50лв.
Tetra Aqua Bactozym Продука не е наличен

Tetra Aqua Bactozym

Подобрява качествата на водата и я прави кристално чиста.Ускорява разпадането на амоняка и нитритите, чрез активиране с нитрифициращи бактерии. Подход..

14.70лв.