Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

pH и буфери

pH и буфери
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet pH ACID Продука не е наличен

Dajana Pet pH ACID

Дозировка: 5мл на 25 литра вода.Упътване: Измерете pH-то 2 часа след добавяне на препарата. Добавяйте няколко дни, до достигане на желаното pH. Не..

3.30лв.
Dajana Pet pH Basic 100ml Продука не е наличен

Dajana Pet pH Basic 100ml

Препарат за подобряване на водатаПродуктът повишава pH, на аквариумната вода, над 7.Дозировка:5мл на 25 литраУпотреба: измервайте pH-т..

3.30лв.
Dajana Pet KH+ 100ml Продука не е наличен

Dajana Pet KH+ 100ml

Препарат за подобряване на водатаПродуктът увеличава твърдостта (и алкалността) на водата в аквариума.Дозировка:5мл на 50 литра аквариума ..

3.80лв.
Easy Life Catappa-X 100ml Продука не е наличен

Easy Life Catappa-X 100ml

Екстракт от листа на индийски бадемЛистата от индийски бадем се добавят към аквариумната вода, заради лечебните им ефект върху рибите и скаридите...

7.30лв.

Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах)

Повишава KH за постигане на идеални стойности на pH.     5гр/100л -  + 0,6dKH..

7.50лв.
EHEIM pH/KH Буфер Продука не е наличен

EHEIM pH/KH Буфер

EHEIM Грижа за водатаСъс своята нова сериа продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

12.00лв.
JBL Catappa XL Продука не е наличен

JBL Catappa XL

~~Натурален продукт с високо съдържание на танин (танинова киселина) Подобно на мангровите корени и торф, те освобождават големи количества дъбилни к..

17.50лв.

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer™ е нефосфатен буфер целящ понижаване на нивата на рН и противодейства с Alkaline Buffer ™. Тези буфери са предназначени за използв..

22.90лв.

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ е нефосфатен буфер целящ повишаване на рН и алкалност (KH) и противодейства с Acid Buffer ™. Тези буфери са предназначени за..

22.90лв.

Easy Life pH Buffer 500ml

EasyLife pH Buffer е силна и концентрирана смес за повишаване на KH и стабилизиране на pH в правилните нива. Достатъчно за около 18,100 dKH. Включена ..

23.80лв.