Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Подобрители за вода

Подобрители за вода
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet Chlor Stop Продука не е наличен

Dajana Pet Chlor Stop

Продуктът премахва хлора от чешмяната вода. Използвайте при стартиране на нов аквариум или при смяна на водата. Дозировка: 5мл на 25 литра..

2.00лв.

Dajana Pet Start Plus

СТАРТ  плюс Прилага се при създаване на нови аквариуми или при частична подмяна на водата. Отстранява хлора и свързва разтворените метали. По..

2.00лв.

Dajana Pet Алое Гел

Помага за възстановяване на слузната обвивка на рибите, която е естествена предпазна бариера на организма. Улеснява заздравяването на малки ранички..

2.00лв.
Tetra AquaSafe Продука не е наличен

Tetra AquaSafe

Трансформира водопроводната вода в аквариумна. Неутрализира хлора и тежките метални йони. С формула ВioExstrat добавя вещества, като йод, магнезий, ви..

2.30лв.
Dajana Pet Кристална Вода/Crystal Water 2x20гр. Продука не е наличен

Dajana Pet Кристална Вода/Crystal Water 2x20гр.

CRYSTAL WATER За чиста и прозрачна вода Минерален, филтриращ материал с активност 1 месец. Поглъща нитратите. Премахва лошата миризма. Подобрява зд..

3.30лв.
Dajana Pet Clear Aqua 100ml Продука не е наличен

Dajana Pet Clear Aqua 100ml

CLEAR AQUA Препарат за постигане на кристално чиста вода в аквариума. Използва се за премахване замътването на аквариумната вода, предизвикано ..

3.80лв.
Sera Goldy Aquatan 50 ml Продука не е наличен

Sera Goldy Aquatan 50 ml

Този препарат преработва чешмяната вода и я прави подходяща среда за живот на златните рибки и други студеноводни риби...

4.20лв.

Aquili Water Conditioner

Aquili Water Conditioner Aquili Water Conditioner е препарат, който веднага след неговата употреба преобразува чешмяната вода в такава подходяща за..

4.90лв.

Aquili Water Conditioner Red

Aquili Water Conditioner Red Aquili Water Conditioner е препарат, който веднага след неговата употреба преобразува чешмяната вода в такава подходящ..

4.90лв.

Aquili Water Conditioner за костенурки 125ml

Подобрител на вода за костенурки   В зависимост от условията на водата работи веднага, превръщайки чешмяната вода във вода подходяща за костенур..

4.90лв.
Sera Aquatan Продука не е наличен

Sera Aquatan

Sera Aquatan подобрява водата, свързва тежките метали , неутрализира свободния хлор. Съдържа Витамин Б комплекс, с помощта на който защитава мембрана..

4.90лв.

Подобрител за аквариумна вода Tropical Esklarin ALOEvera Water conditioner

Препарат с екстракт от алое вера за подобряване на чешмяната вода, преди тя да бъде добавена в аквариума. Препоръчва се за употреба при стартиране на ..

5.40лв.

Препарат за бързо пречистване на чешмяната вода Tropical Antychlor

TROPICAL ANTYCHLOR е препарат за бързо пречистване на чешмяната вода, предназначена за използване в аквариуми. Препоръчва се да се използва при смяна ..

5.40лв.
Препарат за дезинфекция на аквариумно оборудване Tropical Chloramina 50 мл. Продука не е наличен

Препарат за дезинфекция на аквариумно оборудване Tropical Chloramina 50 мл.

Препарат за дезинфекции на аквариумно оборудване: мрежи, филтри, аквариуми и друг вид оборудване, използвано за размножаване и карантина. Придържането..

5.40лв.

Препарат за подготовка на аквариумна вода Tropical Ketapang Extract

TROPICAL KETAPANG EXTRACT е екстракт от листата на тропически бадем (Terminalia catappa), предназначен за подготовката на водата, която да улеснява от..

5.40лв.