Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Препарати срещу болести и паразити

Препарати срещу болести и паразити
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet Prevent Продука не е наличен

Dajana Pet Prevent

Dajana Pet Prevent е превантивно дезинфекционно средство на водата в аквариума, особено при покупка на нова риба и за използването на живи или замразе..

1.80лв.

Dajana Pet Acriflavin

Acriflavin Този дезинфектант действа надеждно и ефективно срещу инфекции, фунги и паразити. В ниски концентрации е подходящ за лечение на рибните яйц..

2.00лв.
Dajana Pet Formol Продука не е наличен

Dajana Pet Formol

Дезинфекциращо средство Дезинфекция агент, който работи много ефективно срещу кожни паразити, инфекции - триходина, тетрахимена.Хранене5 - ..

2.00лв.

Dajana Pet Малахитово зелено 20мл/100мл.

МАЛАХИТОВО ЗЕЛЕНОЕфективен срещу кожни паразити (Ichthyophthirius, Chilodonella, Costia, Trichodina, Tetrahymena) и някои видове гъби.Дозировк..

2.00лв.
Dajana Pet Метиленово Синьо Продука не е наличен

Dajana Pet Метиленово Синьо

МЕТИЛЕНОВО СИНЬОМного ефективно средство срещу кожни паразити, гъби и начални стадии на бактериални инфекции. Прилага се в случаи, когато рибите н..

2.00лв.
Dajana Pet Молуцид Продука не е наличен

Dajana Pet Молуцид

М О Л У Ц И ДПрепарат за борба с нежеланите мекотели ваквариума.  Дозировка:5 ml/ 50 L вода.Начин на използване Изключете филтъра и  засил..

2.00лв.
Dajana Pet Оидимол Продука не е наличен

Dajana Pet Оидимол

ОИДИМОЛ-Дезинфикационен препаратПрепарат против външни кожни инфекции.Дозировка:5 ml на 25 l вода. След приключване на лечението се подменя по..

2.00лв.

Dajana Pet FMC

Дозировка: 1-1.1 мл/100 л. аквариумна вода НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ: - Преди започване на лечението се подмения 1/2 - 2/3 от обема на аквариума - Спира ..

2.50лв.
Dajana Pet Bioicht 100ml Продука не е наличен

Dajana Pet Bioicht 100ml

Препарат за лечение на декоративни рибкиЕфикасен препарат срещу ichthyophthirius multifilis.Дозировка: 5мл на 25 литраУпотреба: Прилагайте..

4.20лв.
Аквариумен препарат с широка употреба Tropical Healthosan General healthcare product 50ml Продука не е наличен

Аквариумен препарат с широка употреба Tropical Healthosan General healthcare product 50ml

Аквариумен препарат с широка употреба, който ефективно предпазва рибките от опасните патогени, включително бактерии, протозои и гъби. Улеснява регенер..

5.40лв.

Препарат за безопасно и правилно развитие на рибки Tropical Ichtio

ICHTIO – Аквариумен препарат за борба с Ихтио, подходящ за сладководен аквариум. Особено полезен за аквариуми, където се появила шарка „рибена кост” п..

5.40лв.

Препарат за обеззаразяване на водата и контрол на паразитите Tropical CMF

CMF е препарат за безопасно и здравословно развитие на рибките, с широк спектър от приложения, които им помагат да се борят с опасните патогени като б..

5.40лв.
Tetra Medica Lifeguard (10таб) Продука не е наличен

Tetra Medica Lifeguard (10таб)

 Високо ефективен лек за общи болести по рибите.  Лечение на декоративни рибкиTetra MedicaLifeguard Лекува външни заболявания, причинен..

6.90лв.
Tetra Medica Contralck (100мл) Продука не е наличен

Tetra Medica Contralck (100мл)

Tetra Medica Contralck е продукт за борба с белите точки и други дерматозони като Costia и Chilodonella при сладководните рибки.Уникална комбинация от..

8.50лв.
Tetra Medica FungiStop (100ml) Продука не е наличен

Tetra Medica FungiStop (100ml)

Ефикасен лекарствен продукт за борба с Achlya и Saprolegnia гъбични инфекции, бактериални инфекции на лигавиците и като превантивна мярка, в случай на..

8.50лв.