Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Витамини и елементи

Витамини и елементи
Показване:
Подреждане по:

Подобрител на вода за костенурки Nutrafin basix

Комбинация от витамини, минерали и регулатори. Поддържа нивата на калция в здравословни граници и предпазва от размекване на черупката.За максимал..

2.20лв.
Dajana Pet Vitamin Продука не е наличен

Dajana Pet Vitamin

Има антистресов ефект. Дозировка: 5 мл. на 50 л. аквариумна вода Начин на използване: Директно в аквариумната вода вечерслед изключване на освет..

3.60лв.
Aquili Multivitamin & Amino acids Продука не е наличен

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Multivitamin & Amino acidsТози подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини необходими за живота на рибките, растенията и морските м..

4.90лв.

Aquili MultiVitaminic & AminoAcids Костенурки

Мултивитамини и аминокиселини за костенуркиВитамините и аминокиселините са от съществено значение за живота на костенурките, но витамините, съдърж..

4.90лв.

Aquili Discus Multivitamin & Amino acids

Aquili Multivitamin & Amino acidsТози подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини необходими за живота на дискусите в аквариума.Характ..

5.60лв.
Tetra Aqua TetraVital Продука не е наличен

Tetra Aqua TetraVital

Ефективно средство за укрепване общото състояние на рибите, повишаване жизнената им енергия и запазване на естествената им окраска. Съдържа витамин В ..

7.40лв.

SeaChem Garlic Guard ™

SeaChem GarlicGuard ™ е препарат, повишаващ апетита на  сладководните и соленоводните рибки. GarlicGuard ™ ще спомогне за усилването на интереса към х..

9.90лв.
Минерали за ракообразни Dennerle NANO CRUSTA MINERALS Продука не е наличен

Минерали за ракообразни Dennerle NANO CRUSTA MINERALS

Мултивитамини и минерали за скариди, мини лобстери и раци. Изцяло натурален произход. Обогатен с био-активен калции и магнезии за подпомагане смяната ..

11.50лв.
Мултивитамини EHEIM life ESSENTIALS Health Tonic Продука не е наличен

Мултивитамини EHEIM life ESSENTIALS Health Tonic

EHEIM Грижа за водатаСъс своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

12.00лв.

SeaChem Stress Guard

StressGuard ™ e премиум продукт, който ще намали стреса и амонячната токсичност  при манипулиране или транспортиране на рибите. StressGuard ™ се свърз..

12.40лв.

SeaChem Nourish™

SeaChem Nourish™ съдържа богато разнообразие на витамини, аминокиселини и микроелементи, създаден да отговори на нуждата от продукт, който да подхранв..

12.90лв.

Seachem Entice™

SeaChem Entice™ съдържа напълно натурални аромати и вкусове, които провокират злоядите рибки. Просто накиснете каквато и да е храна в Seachem Entice™ ..

19.50лв.