Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Препарати за езера

Препарати за езера
Показване:
Подреждане по:

Aquili Water Conditioner за езера

Подобрител на водата за басейни, специално проектиран за ниски температури, работи веднага, превръщайки чешмяната вода във вода, подходяща за живот на..

8.90лв.

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Таблетки за стартиране и поддръжка на биологичния филтър Висококачествени таблетки с изсушени полезни бактерии и ензими за стартиране и поддръжка н..

9.80лв.
Aquili Light Water за езера Продука не е наличен

Aquili Light Water за езера

Light Water Pond - Прави водата кристално чиста Избистря водата и контролира фосфатите Прави езерната вода искрящо бистра. Свързва механичните ..

11.90лв.

EHEIM POND BASE

Пречиства езерото мигновено от хлор и неутрализира тежките метали. Добавя витамин B1. Създава естествена среда на живот за езерните риби. Дозировка..

15.20лв.

EHEIM POND SAVE

Нормализира стойностите на pH и KH в езерото. Добавя витамини и микро елементи. Дозировка: 50мл на 500 литра...

15.20лв.
EHEIM POND BIND Продука не е наличен

EHEIM POND BIND

Основен хранителен елемент за алгите са фосфатите. BIND намалява значително нивата им в езерото, подобрява качествата на водата и я прави кристално би..

16.90лв.
Aquili Anti Algae за езера Продука не е наличен

Aquili Anti Algae за езера

AntiAlgae Pond ( Премахва водораслите) 500 мл   Благодарение на уникалния си състав AntiAlgae елиминира алгите бързо и ефективно. Той подтиск..

19.50лв.

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Препарат за премахване на алгите в езерата. Ефикасен продукт срещу повечето зелени водорасли. Баланса на биологични и химични съставки осигуряват б..

20.00лв.

Dajana Pet Pond Natural Balance 500 мл

От съществено значение за поддържане на биологичното равновесие в градинското езерце. Съдържа важен витамин B1 и активен йод. Подпомага създаването н..

22.00лв.

Dajana Pet POND Doctor 500ml

Универсален лечебен и дезинфектантен продукт за градински езера. Този широкоспектърен препарат може да се използва за лечение на всички видове езер..

22.20лв.

EHEIM POND FADE

Продуктът има продължително действие срещу най-срещаните алги в езерата. Силен и ефективен е и срещу най-упоритите водорасли. Формулата му позволява д..

27.20лв.

EHEIM POND STOP

Пречиства от алги и предпазва от цъфтеж на водата от ранна пролет. Преди да третирате премахнете активния въглен и изключете UV лампата. Дозировка: 25..

27.20лв.
EHEIM POND KICK Продука не е наличен

EHEIM POND KICK

Натурални бактерии за стартиране и поддръжка на езера. Намалява нивата на органика. Дозировка: 2 капачки (60мл) за 1000л на 4 седмици...

30.60лв.

EHEIM POND LOW

Биологично пречиства езерото от органика (храна, мъртви листа, екскременти). Прави водата кристална. Дозировка: 1 капачка (30мл) за 1000л на 4 седмици..

34.00лв.