Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати за езера

Препарати за езера
Показване:
Подреждане по:

Tropical Algin Pond

Този препарат ограничава развитието на зелените алги в градинските езера. Водораслите намаляват и спират растежа на висшите растения и с течение на вр..

13.20лв.

Tropical Bactosan Pond препарат за езеро

Tropical Bactosan Pond спомага за премахването на мътността в езерната вода, причина за която могат да бъдат лошата филтрация или прехранването на риб..

13.20лв.

Широкоспектърен препарат за езера- Tropical CMF Pond

Препаратът CMF POND на Tropical е с широкоспектърно действие и е специално разработен за градински езера. Той е изключително ефикасен и помага на риби..

13.20лв.

Eheim Pond Base

Този препарат пречиства езерото от хлор и неутрализира тежките метали. Добавя витамин B1 и създава естествена среда на живот за езерните риби. Техн..

15.20лв.

Eheim Pond Save

Този препарат нормализира стойностите на PH и KH в езерото. Той добавя витамини и микроелементи. Технически характеристики : Подходя..

15.20лв.

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Този препарат е ефикасен продукт срещу повечето зелени водорасли. Балансът на биологични и химични съставки осигурява бърз и траен ефект, като негатив..

20.00лв.

Dajana Pet Pond Natural Balance 500 мл

Продуктът е от съществено значение за поддържане на биологичното равновесие в градинското езерце. Той съдържа витамин B1 и активен йод. Подпомага обра..

22.00лв.

Dajana Pet POND Doctor 500ml

Този широкоспектърен препарат може да се използва за лечение на всички видове езерни риби. Той има универсален лечебен и дезинфектантен ефект. Комбина..

22.20лв.

EHEIM pond bacteriaSTART стартираща бактерия

EHEIM pond bacteriaSTART е предназначен за езерни филтърни системи и представлява жива бактерия за бърз старт на филтъра. Той осигурява чиста и здраво..

24.90лв.

Tropical Bactinin Pond 500 мл. - препарат за езера

Това е препарат с бактерии за градински езерца. Той ускорява съзряването на градинските езерца и премахването на органичните замърсявания. Съдържа жив..

27.40лв.

EHEIM algoSTOP direct против нишковидни алги

EHEIM algoSTOP унищожава специално нишковидните алги. Както подсказва и самото им название, те представляват дълги нишки, които са разгънати във водат..

28.20лв.

Seachem POND Health Guard

Pond Health Guard е превантивно дезинфекционно средство за езера. Не съдържа мелахитово зелено или други пенообразуващи вещества. Използван според ука..

32.90лв.

EHEIM pond bioCLEAN препарат за езеро

EHEIM pond bioCLEAN e препарат за езеро, който надеждно премахва утайката, загнили органични отпадъци и миризми, като обогатява водата с кислород. Tой..

34.40лв.

Seachem POND Clarigen

Seachem Pond Clarigen™ е най-доброто средство за почистване на езера. Активната съставка, която прави препарата така ефективен, е усъвършенстван..

34.90лв.

Seachem Pond Stability®

SeaChem Stability® бързо и безопасно ще изгради естествен биофилтър в езерото, като по този начин ще помогне да избегнете причина №1 за смърт..

34.90лв.

SeaChem Pond Prime

SeaChem Pond Prime™ е концентриран подобрител за вода, който е подходящ за употреба в езера. Той премахва (неутрализира) хлор, хлорамин и амоняк...

35.90лв.

EHEIM oxyPOND препарат за езеро

EHEIM oxyPOND регулира нивото и обогатява с кислород езерната вода. Този химичен елемент е важен за всички обитатели на езерото, както и за бактериите..

43.90лв.

EHEIM pond phospateOUT препарат за езеро

EHEIM pond phospateOUT е препарат за езеро, който премахва фосфатите, като така предотвратява развитието на алги. Фосфатът, заедно с азота, е основнат..

46.90лв.

Tropical Blue Guard Pond препарат за езеро 2л

Tropical Blue Guard Pond е изключително ефикасен продукт, който предпазва градинските езера от масовото развитие на водорасли. Той е безопасен за риби..

125.00лв.
Aquili Water Conditioner за езера Изчерпан

Aquili Water Conditioner за езера

Продуктът представлява подобрител за езерна вода, който е специално проектиран за ниски температури. Той работи веднага, превръщайки чешмяната вода в ..

8.90лв.
Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs Изчерпан

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Това са таблетки за стартиране и поддръжка на биологичния филтър. Те са висококачествени и са съставени от изсушени полезни бактерии и ензими. Те ще с..

9.80лв.
Aquili Light Water за езера Изчерпан

Aquili Light Water за езера

Този продукт прави водата кристално чиста, избистря я и контролира фосфатите. Той свързва механичните и органичните частици в суспензия, която се улав..

11.90лв.
Eheim Pond Bind Изчерпан

Eheim Pond Bind

Основен хранителен елемент за алгите са фосфатите. BIND намалява значително нивата им в езерото, подобрява качествата на водата и я прави кристално би..

16.90лв.
EHEIM algenFREI - препарат против алги Изчерпан

EHEIM algenFREI - препарат против алги

EHEIM algenFREI е алгицид, който бързо и надеждно се бори с всички видове алги в градинските езера. Той е много ефективен срещу зелените, плуващите (з..

18.90лв.