Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати за езера

Препарати за езера
Показване:
Подреждане по:

Dajana Pet Biofilter Tabs 50tabs

Това са таблетки за стартиране и поддръжка на биологичния филтър. Те са висококачествени и са съставени от изсушени полезни бактерии и ензими. Те ще с..

9.80 лв.

Dajana Pet POND Algae Stop 500ml

Този препарат е ефикасен продукт срещу повечето зелени водорасли. Балансът на биологични и химични съставки осигурява бърз и траен ефект, като негатив..

22.90 лв.

Dajana Pet Pond Natural Balance 500 мл

Продуктът е от съществено значение за поддържане на биологичното равновесие в градинското езерце. Той съдържа витамин B1 и активен йод. Подпомага обра..

22.90 лв.

Tropical Bactosan Pond препарат за езеро

Tropical Bactosan Pond спомага за премахването на мътността в езерната вода, причина за която могат да бъдат лошата филтрация или прехранването на риб..

16.80 лв.

Tropical Algin Pond

Този препарат ограничава развитието на зелените алги в градинските езера. Водораслите намаляват и спират растежа на висшите растения и с течение на вр..

16.80 лв.

Seachem POND Clarigen

Seachem Pond Clarigen™ е най-доброто средство за почистване на езера. Активната съставка, която прави препарата така ефективен, е усъвършенстван флоку..

34.90 лв.

Eheim Pond Base

Този препарат пречиства езерото от хлор и неутрализира тежките метали. Добавя витамин B1 и създава естествена среда на живот за езерните риби. Технич..

15.20 лв.

Seachem Pond Stability®

SeaChem Stability® бързо и безопасно ще изгради естествен биофилтър в езерото, като по този начин ще помогне да избегнете причина №1 за смъртта н..

34.90 лв.

Широкоспектърен препарат за езера- Tropical CMF Pond

Препаратът CMF POND на Tropical е с широкоспектърно действие и е специално разработен за градински езера. Той е изключително ефикасен и помага на риби..

16.80 лв.

Eheim Pond Save

Този препарат нормализира стойностите на PH и KH в езерото. Той добавя витамини и микроелементи. Технически характеристики : Подходящ за : ..

15.20 лв.

SeaChem Pond Prime

SeaChem Pond Prime™ е концентриран подобрител за вода, който е подходящ за употреба в езера. Той премахва (неутрализира) хлор, хлорамин и амоняк...

35.90 лв.
EHEIM oxyPOND препарат за езеро -15%

EHEIM oxyPOND препарат за езеро

EHEIM oxyPOND регулира нивото и обогатява с кислород езерната вода. Този химичен елемент е важен за всички обитатели на езерото, както и за бактериите..

45.60 лв. 38.76 лв.
EHEIM pond phospateOUT препарат за езеро -15%

EHEIM pond phospateOUT препарат за езеро

EHEIM pond phospateOUT е препарат за езеро, който премахва фосфатите, като така предотвратява развитието на алги. Фосфатът, заедно с азота, е основнат..

48.90 лв. 41.57 лв.

Tropical Bactinin Pond 500 мл. - препарат за езера

Това е препарат с бактерии за градински езерца. Той ускорява съзряването на градинските езерца и премахването на органичните замърсявания. Съдържа жив..

35.00 лв.

Препарат за езеро Tropical Blue Gard Pond

Tropical Blue Guard Pond е препарат, който е предназначен за ограничаване на растежа на езерните водорасли. Той улеснява създаването и поддръжката на ..

23.90 лв.

Препарат за езера Tropical Ichtio Pond

Ichtio Pond е препарат за езера, който осигурява безопасното и правилно развитие на рибите. Той е източник на микроелементи, които са необходими за фу..

16.80 лв.

Seachem POND Health Guard

Pond Health Guard е превантивно дезинфекционно средство за езера. Не съдържа мелахитово зелено или други пенообразуващи вещества. Използван според ука..

32.90 лв.
Dajana Pet POND Doctor 500ml Изчерпан

Dajana Pet POND Doctor 500ml

Този широкоспектърен препарат може да се използва за лечение на всички видове езерни риби. Той има универсален лечебен и дезинфектантен ефект. Комбина..

22.90 лв.
Aquili Light Water за езера Изчерпан

Aquili Light Water за езера

Този продукт прави водата кристално чиста, избистря я и контролира фосфатите. Той свързва механичните и органичните частици в суспензия, която се улав..

11.90 лв.
Eheim Pond Fade Изчерпан

Eheim Pond Fade

Продуктът има продължително действие срещу най-срещаните алги в езерата. Силен и ефективен е и срещу упоритите водорасли. Формулата му позволява ..

27.20 лв.
EHEIM pondACTIVE подобрител за вода Изчерпан

EHEIM pondACTIVE подобрител за вода

EHEIM pondACTIVE е подобрител за вода, който мигновено трансформира чешмяната и дъждовната вода в биоактивна езерна вода, подходяща за риби. Продуктът..

35.90 лв.
EHEIM pond bacteriaSTART стартираща бактерия -15% Изчерпан

EHEIM pond bacteriaSTART стартираща бактерия

EHEIM pond bacteriaSTART е предназначен за езерни филтърни системи и представлява жива бактерия за бърз старт на филтъра. Той осигурява чиста и здраво..

26.10 лв. 22.19 лв.
Aquili Water Conditioner за езера Изчерпан

Aquili Water Conditioner за езера

Продуктът представлява подобрител за езерна вода, който е специално проектиран за ниски температури. Той работи веднага, превръщайки чешмяната вода в ..

8.90 лв.
Aquili Anti Algae за езера Изчерпан

Aquili Anti Algae за езера

Благодарение на уникалния си състав AntiAlgae елиминира алгите бързо и ефективно. Той подтиска растежа на всеки вид от тези неприятели, без да навреди..

19.50 лв.