Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Препарати за морски аквариум

Препарати за морски аквариум
Показване:
Подреждане по:
Dajana Pet KH+ 100ml Продука не е наличен

Dajana Pet KH+ 100ml

Препарат за подобряване на водатаПродуктът увеличава твърдостта (и алкалността) на водата в аквариума.Дозировка:5мл на 50 литра аквариума ..

3.80лв.
Aquili Multivitamin & Amino acids Продука не е наличен

Aquili Multivitamin & Amino acids

Aquili Multivitamin & Amino acidsТози подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини необходими за живота на рибките, растенията и морските м..

4.90лв.

Aquili Bacterium E

Bacterium E – 24 capsules• Осигурява бързо активиране на биологичния филтър • Активира и ускорява разграждането на азотни съединения - амоняк, ни..

6.00лв.

Aquili Enzymes 12 капсули

Enzymes – 12 capsulesЕнзимите са биологични катализатори, които ускоряват химичните реакции между молекулите. Enzymes е концентрирана комбинация ..

6.30лв.
Easy Life Catappa-X 100ml Продука не е наличен

Easy Life Catappa-X 100ml

Екстракт от листа на индийски бадемЛистата от индийски бадем се добавят към аквариумната вода, заради лечебните им ефект върху рибите и скаридите...

7.30лв.

EHEIM Water Conditioner

EHEIM Грижа за водатаСъс своята нова серия продукти за грижа за водата, EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за ..

7.30лв.
Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах) Продука не е наличен

Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах)

Повишава KH за постигане на идеални стойности на pH.     5гр/100л -  + 0,6dKH..

7.50лв.

Easy Life EasyStart 100ml

EasyStartДа направим водата подходяща за нашите рибки!EasyStart има за цел бързо да пречисти и стабилизира водата, при стартиране на нов сладк..

7.70лв.
Easy Life Filtre Liquide Продука не е наличен

Easy Life Filtre Liquide

Съвършеното средство за третиране на водата, което не съдържа химикали.Easy-Life Filtre Liquide е най-комплексният продукт за третиране на водата ..

7.70лв.

SeaChem Replenish

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични минерали, които се отстраняват при обратната осмо..

7.70лв.
SERA marin COMPONENT 7 iodine Продука не е наличен

SERA marin COMPONENT 7 iodine

Съръджа важният микроелемент йод.Йодът не може да остане стабилен за дълго време в аквариума. Той бързо се превръща в йодид, който е нее..

8.90лв.

Aquili Ammonium Minus

Зеолит - Ammonium MinusПремахва амоняка от прясна и морска вода.Гранулиран материал, съставен от първо качество , силно пореста хабазитна скал..

9.20лв.

Aquili NO3 - PO4 Removal - sea water

Премахва фосфати и нитрати от морска вода; 1 литър около 25,000 мг . на нитрати и фосфати  Фосфатите ( нитратите ) са много важни елементи за ..

9.90лв.

SeaChem Garlic Guard ™

SeaChem GarlicGuard ™ е препарат, повишаващ апетита на  сладководните и соленоводните рибки. GarlicGuard ™ ще спомогне за усилването на интереса към х..

9.90лв.

SeaChem Prime™

SeaChem Prime™ е пълен и концентриран подобрител за вода, подходящ за употреба както в соленоводни, така и в сладководни аквариуми. Prime премахва/неу..

9.90лв.