Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Aquili Ammonium Minus

Зеолит - Ammonium Minus

Премахва амоняка от прясна и морска вода.

Гранулиран материал, съставен от първо качество , силно пореста хабазитна скала, силно търсена, заради своите подчертано селективни катионни абсорбиращи свойства.

Този продукт е особено гъвкав и може да изпълнява следните задачи в аквариума :

-          Механично филтриране - външната структура благоприятства отлагането на суспендирани частици .

-          Биологично филтриране - вътрешната микропореста структура, с голяма повърхностна площ и еднакви пори с един или повече размери , помага на разпространението на нитрифициращи бактерии и намаляване на нивото на азотни съединения .

Абсорбираща филтриция - неговия химичен характер облагодетелства избирателното усвояване на всички токсични вещества като амоняк , сулфати, както и тежки метали, пестициди, афлатоксини, газ и неприятни миризми.

Може да се използва в аквариуми, както с морска, така и с прясна вода, тя може да бъде разположена или като допълнение към филтър медията или като основна маса (субстрат) , идеална за външни филтри също .

Благодарение на своята универсалност като филтриращ материал, той е особено подходящ за басейни със златни рибки и в присъствието на силно замърсяващи водни животни, като костенурки.

1 литър AMMONIUM PLUS е достатъчно за езерца до 200 литра.

Той е активен в продължение на около 4 месеца в прясна вода и 2 месеца в морски аквариуми.

Aquili Ammonium Minus

  • Производител: Aquili
  • Модел:
  • Наличност: В наличност
  • 9.20лв.

Опции

Етикети: aquili, ammonium, minus, подобрители, за, вода препарати, тестове