Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Seachem Pristine™

Seachem Pristine™

   Pristine™ използва биологичен, лишен от химикали, метод за подобряване качествата на водата. Продуктът съдържа бактерия, която разгражда остатъчната храна, органиката и детрита в сладководната и соленоводната система. Друго полезно действие е намаляването на амоняка, нитритите и нитратите, които могат да подхранят нежелани микроорганизми. Pristine™ спомага за избистрянето на аквариума и по-доброто състояние на водната среда.

   Бактериите в Pristine™ виреят в сладка и солена вода и могат да преработят голям диапазон от органични съединения, включително мазнини, които могат да образуват филм по повърхността на водата. За разлика от нитрифициращите бактерии, тези в Pristine™ могат да живеят и в среда с ниски нива на кислород, продължавайки да филтрират водата. Биополимерите, произведени от развитите бактерии, могат да улавят частици и да избистрят водата. Бактериите в Pristine™ са специално подбрани, за развитие в неблагоприятна среда и са лесно адаптивни.

Инструкции:

   Разклатете добре преди употреба. Изключете UV лампата и озонатора. Използвайте 1 капачка (5мл) на 40 литра вода. За поддръжка ползвайте 1 капачка (5мл) на 80 литра вода в случай на внасяне на нови риби, замърсяване на филтъра или след лечение. Преди да добавите препарата филтрирайте с активен въглен. Оставете бактериите да се развият за 2-3 дни и след това включете UV лампата и озонатора. Ако се появят отново проблеми с детрит или органика може аквариумът да е пренаселен, да се прехранват рибите или филтрацията да не е подходяща.

Срок на годност: 4 години от датата на производство.

Разфасовки: 100мл, 250мл и 500мл

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Mall of Sofia 0 броя

Seachem Pristine™

  • Производител: Seachem
  • Модел:
  • Наличност: В наличност
  • 11.50лв.

Опции

на 4 вноски по 2.99 лв.

Етикети: seachem, pristine™, препарати, за, морски, аквариум препарати, тестове