Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
SeaChem Garlic Guard ™

SeaChem GarlicGuard ™ е препарат, повишаващ апетита на  сладководните и соленоводните рибки. GarlicGuard ™ ще спомогне за усилването на интереса към хранатана на слабите или дребни аквариумни обитатели. GarlicGuard ™ съдържа получено по естествен начин масло от чесън. GarlicGuard ™ съдържа също и витамин C.

Подходящ е за използване, както в сладководни, така и в морски аквариуми. GarlicGuard ™ е напълно безопасен за рифовите камъни.

Защо GarlicGuard ™ е различен?

 SeaChem предлага същия екстракт от чесън (с добавен витамин C) в разфасовка от 250 мл за по-малко от половината от цената отколкото предлаганите от  други производители. Чесънът е безопасен за всички рибки и не съществува опасност от предозиране.

Инструкции за употреба

Разклатете добре преди употреба. Накиснете обичайното количество храна в GarlicGuard ™ преди храненето. За засилена ефективност срещу ихтио и други паразити използвайте комбинация от Focus ™ и Metronidazole ™, както следва: Добавя се една доза Metronidazole ™ към една доза Focus ™ на всяка супена лъжица замразена храна. Получената смес се накисва в GarlicGuard ™ и съхранява в хладилник, като рибките се хранят веднъж или два пъти дневно в продължение на 1-2 седмици.

 

SeaChem Garlic Guard ™

  • Производител: Seachem
  • Модел:
  • Наличност: В наличност
  • 9.90лв.

Опции

Етикети: seachem, garlic, guard, , витамини, елементи витамини витамини