Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Препарати за морски аквариум

Препарати за морски аквариум
Показване:
Подреждане по:

Aquili Multivitamin & Amino acids

Този подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини, които са необходими за живота на рибките, растенията и морските мекотели в аквариума. Често ..

4.90лв.

Aquili Coral Vitamins Amino Acids 125ml

Aquili Coral Vitamins Amino Acids гарантира балансирано и правилно снабдяване с витамини и аминокиселини, специално проектирани за морски аквариуми. ..

5.10лв.

Aquili Enzymes 12 капсули

Ензимите са биологични катализатори, които ускоряват химичните реакции между молекулите. Този продукт е концентрирана комбинация от избрани ензими, ко..

6.30лв.

Aquili Bacterium E

Този продукт осигурява бързо активиране на биологичния филтър и ускорява разграждането на азотните съединения - амоняк, нитрити и нитрати. Чрез своите..

6.90лв.

EHEIM Water Conditioner

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да затворим кръга за здравословна водна среда. Определено се ..

7.30лв.

Aquili Minerals Ph/KH+ (минерали на прах)

Повишава KH за постигане на идеални стойности на PH в аквариума. Дозировка : 5 гр. за 100 литра вода - +0,6dKH. Технически характеристики : ..

7.50лв.

SeaChem Replenish

Seachem Replenish е патентована смес от соли, предназначена за попълване на съответните физиологични минерали, които се отстраняват при обратната осмо..

7.70лв.

Aquili Bacterium E Plus

Aquili Bacterium E Plus е първият биологичен активатор, който ефективно се справя с фосфатите (PO4), както в сладководна, така и в морска вода. Всяка ..

8.90лв.

Aquili Ammonium Minus

Зеолитът Ammonium Minus премахва амоняка от прясна и морска вода. Той представлява гранулиран материал, който е съставен от първо качество силно порес..

9.20лв.

Aquili NO3 - PO4 Removal - sea water

Този препарат премахва фосфати и нитрати от морска вода - 1 литър около 25,000 мг. от тях. Тези елементи са много важни за храненето на растенията, но..

9.90лв.

SeaChem Garlic Guard ™

SeaChem GarlicGuard™ е препарат, повишаващ апетита на сладководните и соленоводните рибки. Продуктът ще спомогне за усилването на интереса към х..

9.90лв.

SeaChem Prime™

SeaChem Prime™ е концентриран подобрител за вода, който е подходящ за употреба, както в соленоводни, така и в сладководни аквариуми. Препаратът ..

9.90лв.

SeaChem Stability ®

SeaChem Stability ® бързо и безопасно ще изгради естествен биофилтър, както в сладководни, така и в морски аквариуми, като по този начин ще спомог..

9.90лв.

Биофилтър Fluval Biological Enhancer

Този продукт представлява бактерии за стартиране на аквариум, които имат изключително висока концентрация. Веднага след поставянето им те осигуряват б..

10.70лв.

Seachem Pristine™

Pristine™ използва биологичен метод за подобряване на качествата на водата. Продуктът съдържа бактерия, която разгражда остатъчната храна, орган..

11.50лв.

SeaChem Reef Carbonate

Reef Carbonate™ е концентриранo и оптимизирано съчетание на карбонат и бикарбонатни соли, които са предназначени за възстановяване и поддържане ..

11.70лв.

EHEIM bio CLEAN Препарат за стартиране

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да се затвори кръга за здравословна водна среда. Определено т..

12.00лв.

SeaChem Stress Guard

StressGuard™ e премиум продукт, който ще намали стреса и амонячната токсичност при манипулиране или транспортиране на рибите. Този препарат се с..

12.40лв.

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity™ е идеалното почистващо средство, както за сладководни, така и за морски аквариуми. В него е съчетан и усъвършенстван полим..

12.60лв.

SeaChem Nourish™

SeaChem Nourish™ съдържа богато разнообразие от витамини, аминокиселини и микроелементи и е създаден да подхранва водата с тези хранителни ..

12.90лв.

SeaChem Vitality

Seachem Vitality съдържа богато разнообразие от витамини, аминокиселини и микроелементи. Той подхранва водата с тези хранителни вещества в морски аква..

12.90лв.

SeaChem AMGuard

Seachem AmGuard безопасно, бързо и ефективно премахва свободния, токсичен амоняк от аквариума. Прилагайте го по време на стартиране на цикъла в аквари..

13.20лв.

Стартираща бактерия за морски аквариуми EHEIM

Производителят EHEIM ви предлага едно логично допълнение към техническото оборудване, за да се затвори кръга за здравословна водна среда. Определено с..

14.20лв.

SeaChem AquaZole

Aquazole™ е ефективен агент за паразитен контрол. Той се понася добре от рибките, има минимална опасност от предозиране и не уврежда филтриращат..

14.80лв.