Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Производство на аквариуми

Колкото и не скромно да звучи - с гордост можем да заявим, че Aquarium.BG е лидер на българския пазар за производство на аквариуми по поръчка. Разбира се за това има конкретни причини, които бих искал да споделя с Вас.

 

  • Ниски цени – ние предлагаме едни от най-достъпните цени на пазара като причината за това е голямото количество аквариуми, които произвеждаме всеки месец. Разполагаме със собствена база за производство на аквариуми, както и екип от специалисти, които работят за нас.

  • Високо качество – всички произведени от нас аквариуми се предлагат с 10 годишна гаранция против протичане. Винаги използваме само висококачествени специализирани силикони, а параметрите на аквариумите се пресмятат по добре изпитани формули.

  • Нашия екип – фирмата ни разполага с екип от специалисти, чиято основна дейност е изграждането на аквариуми по поръчка. От момчето, което ще ви посети да вземе точните размери на аквариума (най-често това е нашият управител, който при всяка възможност желае лично да се запознае с предстоящия проект), през проектанта ни, хората от производството и монтажниците – всеки добре знае своите отговорности и задължения за да може да бъде изпълнен съответния проект по поетия от нас ангажимент.

  • Цялостното реализиране на проект – благодарение на нашия квалифициран екип и налични ресурси, с които разполага фирмата, можем да предложим цялостно изграждане на проект за аквариум по поръчка – от взимането на размера до неговата доставка, монтаж, аранжиране и последващо поддържане.

  • Голям асортимент от материали и продукти – освен с производство на аквариуми, наша друга основна дейност е търговията с техника и аксесоари за аквариуми. Повярвайте ми – това е нещо много важно, защото много често се оказва, че ние сме единствената фирма, която има достатъчно мощна помпа или достатъчно голям чилър в България при това на цена, която никой друг не може да предложи. Също така за нас е нещо нормално да организираме внос на живи риби, растения, корали и мекотели от цял свят за да можем да задоволим и най-взискателните ни клиенти.

  • И не на последно място – за нас е въпрос на чест да изпълним поетите от нас ангажименти, да реализираме проекта по изграждане на аквариум по начина по който сме обещали и да направим нашите клиенти щастливи. Защото именно това е предназначението на аквариумите – да пренасят късче природа близо до нас, доставяйки ни радост и удоволствие.