Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Резервни пълнители

Резервни пълнители

За гарантиране на качеството на работата на Вашия филтър е необходимо през известен период от време да се подменя неговата вата или гъба. При нас ще намерите голямо разнообразие от висококачествени и оригинални резервни пълнители.

Ако не можете да намерите търсения от Вас продукт, моля да се свържете с нас на телефон 0700 200 13 или +359 888 830 301

Показване:
Подреждане по:

Резервна вата 302

Тази резервна вата е подходяща за външен филтър Sun Sun 302. Технически характеристики : Съвместим с : външен филтър SunSun 302 ..

1.50лв.

Резервна вата 303B

Тази резервна вата е подходяща за външен филтър SunSun 303B. Технически характеристики : Съвместим с : външен филтър SunSun 303B..

2.00лв.

Резервна вата 304В

Тази резервна вата е подходяща за външен филтър SunSun 304В. Технически характеристики : Съвместим с : външен филтър SunSun ..

2.00лв.

Резервен Филтър Hailea За BT-200 (3бр)

Резервният филтър Hailea за BT-200 (3бр) е биохимична филтрираща гъба, която е подходяща среда за полезните бактерии. Специалната конструкция на кутия..

2.60лв.

Филтърна вата за Fluval U серия

Този модел биовата е предназначена за употреба във вътрешни филтри. Тя осигурява едновременно механична и биологична филтрация. Съвместима е с вътрешн..

3.00лв.

Резервна вата за вътрешен филтър AquaEL FAN FILTER

Ватата е изработена от качествени материали без наличието на токсини. Осигурява перфектната механична филтрация. Изплаквайте веднъж на една-две седмиц..

3.60лв.

Филтърна вата Fluval

Продуктът представлява напълно синтетична висококачествена филтърна вата. Тя гарантира кристално чиста вода и е подходяща, както за основна, така и ка..

3.60лв.

Резервен Филтър Hailea За BT-400 (3бр)

Продуктът представлява биохимична филтрираща гъба, която е подходяща среда за полезните бактерии. Специалната конструкция на кутията с активен въглен ..

4.20лв.

Вата Fluval за филтри Power Filter C

Моделът представлява изключително пореста вата с голяма повърхност за улавяне на едри отпадъци и замърсявания в аквариума. Тя осигурява отлична механи..

4.50лв.

Резервен Филтър Hailea За BT-700 (2бр)

Този резервен филтър Hailea за BT-700 е биохимична филтрираща гъба, която е подходяща среда за полезните бактерии. Специалната конструкция на кутията ..

4.50лв.

Резервна вата за вътрешен филтър AquaEL АSAP

Ватата е изработена от качествени материали без наличието на токсини. Тя осигурява перфектната механична филтрация, като трябва да се изплаква веднъж ..

4.70лв.

Резервен Филтър Hailea За BT-1000 (2бр)

Този продукт представлява биохимична филтрираща гъба, която е подходяща среда за полезните бактерии. Специалната конструкция на кутията с активен въгл..

4.90лв.

Резервна вата за вътрешен филтър AquaEL UNIFILTER

Ватата е изработена от качествени материали без наличието на токсини. Тя сигурява перфектната механична филтрация, като трябва да се изплаква веднъж н..

4.90лв.

Резервени гъби за предфилтър EHEIM 4004620 (2бр)

Тези резервни гъби за предфилтър EHEIM 4004620 са важна съставна част от механичната филтрация на вашия аквариум. Технически характеристики : ..

5.90лв.

Резервна вата за EHEIM Aquaball (порести)

Този продукт представлява порести филтри за вътрешен филтър EHEIM Aquaball и EHEIM Biopower. Технически характеристики : Съвместим с..

6.60лв.

Резервни вати EHEIM Aquaball (фини)

Продуктът представлява резервни вати за филтър EHEIM Aquaball, които са важна част от механичната филтрация на вашия аквариум. Технически характери..

6.60лв.

Резервен филтър за EHEIM Micro Surface Skim350

Порестата структура действа като механичен филтър, задържа малките частици и предоставя отлични условия за развитие на полезни бактерии. Фил..

7.10лв.

Резервни филтри за EHEIM Pickup 45

Гъбата осигурява не само механично почистване на водата, но и перфектна среда за развитие на добри бактерии, дори след кратък период на работа. Ф..

7.50лв.

Резервен Филтър Hailea За RP-200 (2бр)

Резервният филтър Hailea за RP-200 е филтрираща гъба, която е подходяща среда за полезните бактерии. Специалната конструкция на кутията с активен въгл..

7.90лв.

Резервни вати за EHEIM MiniUP и MiniFlat

Порестата структура на този продукт действа като механичен филтър и задържа малките частици, предоставяйки отлични условия за развитие на полезните ба..

7.90лв.

Резервен пълнител Basic за окачен филтър AquaEL Versa Max Mini

Тези продукти на производителя AQUAEL служат като заместител в мини филтъра Versamax. Предлагат се в две различни вариации. Стандартният вариант се съ..

8.20лв.

Резервен филтър за EHEIM Aquaball и Biopower

Филтърната гъба осигурява не само механично почистване на водата, но и перфектна среда за развитие на добри бактерии, дори след кратък ..

8.50лв.

Dennerle BioCirculator filter sponge

Резервният дунапрен Dennerle BioCirculator е важна част от механичната филтрация на вашия аквариум. Предлага се в два размера - S и L. Технически х..

8.90лв.

Резервна вата за външен филтър Fluval FX5

Ватата е изработена от качествени материали без наличието на токсини. Тя осигурява перфектната механична филтрация, като се изплаква веднъж на една-дв..

9.90лв.