Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Резервни пълнители

Резервни пълнители

За гарантиране на качеството на работата на вашия филтър е необходимо през известен период от време да се подменя неговата вата или гъба. При нас ще намерите голямо разнообразие от висококачествени и оригинални резервни пълнители.

Ако не можете да намерите търсения от Вас продукт, моля да се свържете с нас на телефон 0700 200 13 или +359 888 382 362

Показване:
Подреждане по:

Резервна вата 303B

Тази резервна вата е подходяща за външен филтър SunSun 303B. Технически характеристики : Съвместим с : външен филтър SunSun 303B..

2.50 лв.

Резервна вата 302

Тази резервна вата е подходяща за външен филтър SunSun 302. Технически характеристики : Съвместим с : външен филтър SunSun 302 ..

2.00 лв.

Резервна вата 304В

Тази резервна вата е подходяща за външен филтър SunSun 304В. Технически характеристики : Съвместим с : външен филтър SunSun ..

2.50 лв.

Резервен Филтър Hailea За BT-400 (3бр)

Продуктът представлява биохимична филтрираща гъба, която е подходяща среда за полезните бактерии. Специалната конструкция на кутията с активен въглен ..

4.40 лв.

Филтърна вата за Fluval U серия

Този модел биовата е предназначена за употреба във вътрешни филтри. Тя осигурява едновременно механична и биологична филтрация. Съвместима е с вътрешн..

3.20 лв.

Резервна вата за вътрешен филтър AquaEL FAN FILTER

Ватата е изработена от качествени материали без наличието на токсини. Осигурява перфектната механична филтрация. Изплаквайте веднъж на една-две седмиц..

5.20 лв.

Резервна вата за вътрешен филтър AquaEL АSAP

Ватата е изработена от качествени материали без наличието на токсини. Тя осигурява перфектната механична филтрация, като трябва да се изплаква веднъж ..

6.60 лв.

Резервна гъба за въздушни биофилтри RS280K

Продуктът представлява резервна гъба за въздушни биофилтри RS280K. Технически характеристики : Подходящ за : сладк..

3.50 лв.

Резервни гъби за Eheim Aquaball/Biopower 2 бр.

Продуктът представлява резервни филтри за aquaball, biopower и prefilter (2 бр.). Филтърните гъби осигуряват не само механично почистване на вода..

15.30 лв.

Филтърна вата за Fluval Pro Vac

Този модел е двуслойна филтърна вата за осигуряване на максимално почистване на отпадъците в аквариума. Инструкция за употреба : изтеглете филтърната ..

11.40 лв.

Резервни вати за външен филтър EHEIM Professional 4+

Продуктът представлява резервни вати за външен филтър EHEIM Professional 4+. Порестият материал се напоява равномерно с вода и улавя големи и малки за..

28.40 лв.

Вата Fluval за филтри Power Filter C - 2бр.

Моделът представлява изключително пореста вата с голяма повърхност за улавяне на едри отпадъци и замърсявания в аквариума. Тя осигурява отлична механи..

4.80 лв.

Резервна гъба за въздушни биофилтри RS430K

Продуктът представлява резервна гъба за въздушни биофилтри RS430K. Технически характеристики : Подходящ за : сладк..

4.50 лв.
Филтър за EHEIM Pickup 60 -15%

Филтър за EHEIM Pickup 60

Гъбата осигурява не само механично почистване на водата, но и перфектна среда за развитие на полезни бактерии, дори след кратък период на работа...

18.90 лв. 16.07 лв.

Комплект за Upgrade на EHEIM Aquaball 60/130/180

Комплектът за Upgrade на вътрешните филтри EHEIM Aquaball съдържа филтърна кошница, пълнител за филтъра и филтърна кутия с филтърн..

23.50 лв.

Резервна вата за вътрешен филтър AquaEL TURBO FILTER

Ватата е изработена от качествени материали и не съдържа токсини. Тя осигурява перфектната механична филтрация, като се изплаква веднъж на една-две се..

15.20 лв.

Резервни гъби за EHEIM Aquaball/Biopower

Филтърната гъба осигурява не само механично почистване на водата, но и перфектна среда за развитие на добри бактерии, дори след кратък ..

9.80 лв.

Резервна вата за вътрешен филтър AquaEL UNIFILTER

Ватата е изработена от качествени материали без наличието на токсини. Тя сигурява перфектната механична филтрация, като трябва да се изплаква веднъж н..

4.90 лв.

Резервна вата за EHEIM Aquaball (порести)

Този продукт представлява порести филтри за вътрешен филтър EHEIM Aquaball и EHEIM Biopower. Технически характеристики : Съвместим с..

7.80 лв.

Резервна вата за Eheim Ecco Pro Prefilter 1

Този продукт представлява дунапрен за префилтър на външен филтър EHEIM Ecco Pro. При него порестият материал се напоява равномерно с вода и улавя голе..

23.50 лв.

Филтърна вата за Fluval U серия

Поливъглеродният патрон Fluval® има две части, които се комбинират, за да осигурят задълбочена и ефективна химическа филтрация и са втори етап в проце..

7.40 лв.

Резервна филтър вата за EHEIM Classic 150

Филтърната вата за филтри Classic 150/2211 има фина структура и отстранява дори най-дребните частици. Препоръчителна е смяната на ватат..

15.00 лв.

Резервни вати за EHEIM eXperience 150/250

Белите вати са с фина структура, която спомага при филтрацията на фината мръсотия. Голямата площ осигурява благоприятни условия за развитие на полезни..

18.90 лв.

Резервни вати EHEIM Aquaball (фини)

Продуктът представлява резервни вати за филтър EHEIM Aquaball, които са важна част от механичната филтрация на вашия аквариум. Технически характери..

7.80 лв.