Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Родилки

Родилки
Показване:
Подреждане по:

Родилка Marina 3 in 1

Родилката е напълно ободудвана с всички необходими аксесоари за развъждане на живородни риби. Осигурявя пълна безопасност  на живороднките и техните н..

5.60лв.

Wave малка родилка

Родилка за рибки. Размери: 12x6x6cm..

6.00лв.

Родилка мрежа Marina

Родилка с финна текстилна мрежа. Подходяща за изолиране на новородени рибки от големите. Може да се използва и като пространство за отделяне на агр..

6.60лв.
Съд за Бета RS Нов

Съд за Бета RS

Съд за бета 3 в 1, може да се използва за родилка или изолатор за рибки. Размери: 20.5x8.5x9cm   Производител : RS Electrical, Китай ..

6.70лв.
Родилка Wave 3 in 1 Нов

Родилка Wave 3 in 1

Родилката Wave 3 в 1  плува на повърхността на водата. Родилката може да бъде използвана за размножаване на живородки, бети, отделяне на болни ил..

8.60лв.

Родилка Marina 2 in 1

Родилката Marina 2 в 1  плува на повърхността на водата. Родилката може да бъде използвана за размножаване на живородки, бети, отделяне на болни ..

9.40лв.

JBL Родилка NBox

Описание: ·         Обем – 2 литра. ·         Оптимална циркулация на вода. ·         Вакууми за фиксация. ·         Размери: 17.0х12.5х13..

11.90лв.

Родилка Марина 5 in 1

Родилката е напълно ободудвана с всички необходими аксесоари за развъждане на живородни риби. Осигурявя пълна безопасност  на живороднките и техните н..

13.80лв.

Конус за размножаване на дискуси Tropical KEGEL

Конусът за размножаване на дискуси е изработен от безопасна и удобна пластмаса. KEGEL осигурява изключителна стабилност, дори по време на най-интензив..

16.60лв.