Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Родилки

Родилки
Показване:
Подреждане по:

Wave малка родилка

Продуктът представлява родилка за рибки на производителя Wave. Размерите ѝ са : 12 x 6 x 6 см. Технически характеристики : Подх..

6.00лв.

Съд за Бета RS

Моделът представлява съд за бета 3 в 1, който може да се използва за родилка или изолатор за рибки. Размери : 20,5 x 8,5 x 9 см. Технически характе..

8.60лв.

Родилка Marina 2 in 1

Родилката Marina 2 в 1 плува на повърхността на водата. Тя може да бъде използвана за размножаване на живородки, бети, отделяне на болни или агресивни..

9.40лв.

Родилка Марина 5 in 1

Родилката е напълно оборудвана с всички необходими аксесоари за развъждане на живородни риби. Тя осигурява пълна безопасност на възрастните и техните ..

13.80лв.

Конус за размножаване на дискуси Tropical KEGEL

Конусът за размножаване на дискуси е изработен от безопасна и удобна пластмаса. KEGEL осигурява изключителна стабилност, дори по време на най-интензив..

16.60лв.
Родилка Marina 3 in 1 Изчерпан

Родилка Marina 3 in 1

Родилката е напълно оборудвана с всички необходими аксесоари за развъждане на живородни риби. Тя осигурява пълна безопасност на възрастните и техните ..

5.60лв.
Родилка мрежа Marina Изчерпан

Родилка мрежа Marina

Това е родилка с фина текстилна мрежа, която е подходяща за изолиране на новородените рибки от възрастните. Тя може да се използва и като пространство..

6.60лв.
Родилка Wave 3 in 1 Изчерпан

Родилка Wave 3 in 1

Родилката Wave 3 в 1 плува на повърхността на водата. Тя може да бъде използвана за размножаване на живородки, бети, отделяне на болни или агресивни р..

8.60лв.
JBL Родилка NBox Изчерпан

JBL Родилка NBox

Този продукт на производителя JBL има следните характеристики : - обем : два литра - оптимална циркулация на вода - вакууми за фиксация - размери ..

11.90лв.