Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Родилки

Родилки
Показване:
Подреждане по:

Родилка Marina 3 in 1

Родилката е напълно оборудвана с всички необходими аксесоари за развъждане на живородни риби. Тя осигурява пълна безопасност на възрастните и техните ..

5.90 лв.

Родилка Marina 2 in 1

Родилката Marina 2 в 1 плува на повърхността на водата. Тя може да бъде използвана за размножаване на живородки, бети, отделяне на болни или агресивни..

9.90 лв.

Mалка родилка Wave

Продуктът представлява родилка за рибки на производителя Wave. Размерите ѝ са : 12 x 6 x 6 см. Технически характеристики : Подходящ за..

9.00 лв.

Родилка мрежа Marina

Това е родилка с фина текстилна мрежа, която е подходяща за изолиране на новородените рибки от възрастните. Тя може да се използва и като пространство..

6.90 лв.

Родилка Marina 5in1

Родилката е напълно оборудвана с всички необходими аксесоари за развъждане на живородни риби. Тя осигурява пълна безопасност на възрастните и техните ..

14.90 лв.

JBL Родилка NBox

Този продукт на производителя JBL има следните характеристики : - обем : два литра - оптимална циркулация на вода - вакууми за фиксация - размери : 17..

11.90 лв.

Конус за размножаване на дискуси Tropical KEGEL

Конусът за размножаване на дискуси е изработен от безопасна и удобна пластмаса. KEGEL осигурява изключителна стабилност, дори по време на най-интензив..

19.50 лв.

Родилка Wave 3 in 1

Родилката Wave 3 в 1 плува на повърхността на водата. Тя може да бъде използвана за размножаване на живородки, бети, отделяне на болни или агресивни р..

12.90 лв.

Родилка Ferplast

Тази плаваща родилка на марката Ferplast е идеална за отглеждане на новородени рибки. Приспособена е с разделителен панел, който можете да използвате ..

18.80 лв.

Изолираща кутия Isolation Box BM

Тази изолираща кутия е с три отделения и има много дупки, за да позволи много добра циркулация на водата за обитателите му. Предназначена е за отделян..

107.40 лв.
Съд за Бета RS Изчерпан

Съд за Бета RS

Моделът представлява съд за бета 3 в 1, който може да се използва за родилка или изолатор за рибки. Размери : 20,5 x 8,5 x 9 см. Технически характери..

8.60 лв.