Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

RUTO

Показване:
Подреждане:

Замразена храна Ruto Artemia 100 g / 24 дози

Морската скарида е богат източник на протеини и каротин. Изключително полезна е за храносмилателната система на рибите. Малкият им размер ги прави под..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Bloodworm 1кг

Червената ларва на комар е една от основните замразени храни, с която се хранят аквариумните рибки. Тя е богата на витамини и протеини. Състав на прод..

54.00 лв.

Замразена храна Ruto Discusfood 100 g

Това е пълноценна храна, която съдържа говеждо сърце и спанак. Богата е на протеини и подобрява цветовете на рибите. Високото съдържание на фибри осиг..

4.80 лв.

Tubifex 100 g / 24 blisters

Продуктът представлява много популярна храна, която е подходяща за всички видове сладководни рибки. Тубифекс червеи се използват като временно яс..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Krill Pacifica 100 g / 24 blisters

Pacific Krill са малки скариди, подобни на безгръбначни, които са уловени в по-студените части на Тихия океан. Те са относително големи и с отлични хр..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Daphnia 100 g

Дафнията е подходяща за ежедневно хранене на декоративните рибки. Балансираното съотношение между протеини и мазнини осигурява добро здраве и силни цв..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Cyclops 100 g

Продуктът представлява храна, която е подходяща за новородени и малки сладководни и морски риби. Тя осигурява всички витамини и протеини, които са нео..

4.80 лв.

Замразена храна Black mosquito larvaes 100 g

Това е пълноценна храна, която е с високо съдържание на витамини и протеини. Има положително влияние върху хвърлянето на хайвера. Подходяща е за всичк..

5.90 лв.

Замразен храна Ruto Rotifer 100 gr

Ротифер (wheel animacules) е идеална храна за много видове дребни и новородени риби, тъй като е малък вид планктон. Естествен източник е на мастни кис..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Cichlid Mix 100 g

Продуктът представлява пълна тропическа смес за цихлиди, която е подходяща за ежедневно хранене. Съдържа съставки, които са богати на протеини и витам..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Special mix 100 g

Тази храна е пълноценно меню за ежедневно хранене на декоративни рибки. Тя има високо съдържание на протеини и ниско на мазнини. Увеличава цвета на ри..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Tropical Quintet 100 g

Продуктът е разнообразно меню за тропически рибки. Пакетът съдържа пет отделни вида храна. Това осигурява богато разнообразие в ежедневното хранене. П..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Mysis 100 g

Mysis са дребни скариди, които са богати на витамини и протеини. Те осигуряват мастни и аминокиселини, необходими за бързия растеж на рибките и за под..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Red Plankton 100 g

Това е храна, която е с високо съдържание на протеини. Тя осигурява всички необходими амино и мастни киселини, които са необходими за отличното здраве..

4.80 лв.

Krill superba 100 g blister

Скаридите са надробени на малки парченца, подходящи за всички видове риби. Крилът е богат източник на каротиноиди, включително астаксантин, които подс..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Gammarus 100 g

Gammarus са вид дребни ракообразни. Използват се за храна на месоядни риби, влечуги и костенурки. Те са богати на протеини и мастни киселини. Осигуряв..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Turtle food 100 g

Този продукт съдържа най-важните съставки, осигуряващи отлично здравето и добрия имунитет. Богата е на витамини и минерали, които са с ниско наличие н..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Marine Mix 100 g

Тази храна представлява балансирано меню за ежедневно хранене на всички видове морски риби. Тя е изключително полезна за храносмилателната система. По..

4.80 лв.

Замразена Храна Ruto Vegetarian Diet 100 g

Продуктът представлява изцяло растителна храна, която е богата на протеини и витамини. Тя предоставя всичко необходимо, за да осигури ярки цветове и о..

4.80 лв.

Замразена храна Nano Mix

Нано миксът е комбинация от ротифер, циклопс, босмиден, рибена хайвер, яйца от омар и астаксантин. Специално разработен за по-малки риби и скариди в н..

4.80 лв.

Замразена храна Discus Color Profimenue

Продуктът съдържа крехко пуешко сърце, съчетано с жизненоважни хранителни вещества, които са неустоими за рибките във вашия аквариум. Discus Color Pro..

11.80 лв.

Замразена храна Discus Profimenue

Продуктът съдържа крехко пуешко сърце, съчетано с жизненоважни хранителни вещества, които са неустоими за рибките във вашия аквариум. Discus Profimenu..

9.50 лв.

Micro Plankton 100 g blister

Това е храна за безгръбначни, като гъби, корали и анемонии. Гарантиран анализ : - протеини : минимум 0,61% - мазнини : минимум 0,47% - сурови фибри : ..

4.80 лв.

Замразена храна Ruto Malawi Mix 100 g

Продуктът представлява балансирано меню за цихлиди. Той е богат на протеини и аминокиселини. Подсилва цвета и имунитета на рибите. Състав : - протеин..

4.80 лв.