Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 49 лв.!

Съдове за вода и храна

Съдове за вода и храна
Показване:
Подреждане по:

Купичка за вода Exo Terra

Стъпките предотвратяват удавянето на щурците и терариумните животни, а непорестата и гладка повърхност няма да абсорбира вредните бактерии. Изработена..

11.40 лв.

Декорация JBL Cocos Cava 1/2 L

Tерариумните и аквариумните обитатели се нуждаят от място, където да се чувстват комфортно и сигурно. В естествената си среда те избират корени и..

6.80 лв.

Купичка за храна Exo Terra Mealworm Feeder

Купичката за храна Exo Terra Mealworm Feeder позволява на влечугите да виждат храната си (брашнени червеи), а специално проектираният пръстен за ръбов..

21.50 лв.

Купичка за вода Coconut Exo Terra

Съдът за вода на Exo Terra е лесен за почистване, а непорестата и гладка повърхност няма да абсорбира вредни бактерии. Реалистичната визия на продукта..

11.60 лв.

Exo Terra декорация кокос с купичка за вода

Exo Terra декорация кокос с купичка за вода осигурява добро убежище и хидратация на вашето влечуго. Тя е лесна за почистване благодарение на глад..

22.10 лв.

Декорация Exo Terra Coconut Cave

Правилното скривалище е съществена характеристика на естествения терариум. Без безопасно място за скриване и сън, влечугите и земноводните лесно ще се..

22.60 лв.