Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!
Система против замръзване Schego Frost guard

Система против замръзване Schego Frost guard

Знаете ли, че докато отсъствате може да настъпи внезапно застудяване или да има продължителни минусови температури? Това често означава загуба на рибки в градинските езера или на растения в оранжериите. Това може дори да ви коства много и скъпи разноски за вода и тръби за отопление. Предпазителят от замръзване на Schego предотвратява всякакви щети от замръзване. На около 0 ° С се превключва към свързаното устройство, което може да е нагревател за езера, водна помпа или нагревател и т.н. След като температурата се повиши, предпазителят се изключва от устройството. По този начин се избягва всеки ненужен разход на енергия.
Приложение :

Може да се използва на открито, например в градинските езера. Сензорът не трябва да се поставя вътре във водата, тъй като температурата на водата е по-висока от температурата на околната среда. Поставете щепсела на терминалното устройство (нагревателя за езера, водната помпа или компресора) в адаптера и поставете сензора за температура в близост до езерото. Може да се използва и на закрито, например в оранжерия или градинскa къща. Поставете приставката - адаптер в контакта и сензора за температура или в свободна позиция или го затворете. Поставете щепсела на нагревателя в адаптера. В случай, че температурите паднат до критично ниво, предпазителят от замръзване надеждно ще включи нагревателя.

Технически характеристики :

Мощност : 300W
Стандартно захранване : EUR
Дължина : 19,5 см.
Производител : Shego
Произход : Германия
Вносител : Ай Шоп ЕООД
Гаранция : 24 Месеца
Нагреватели спецификации
Мощност (Watts) 300W

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

Система против замръзване Schego Frost guard

  • Производител: Schego
  • Код:
  • Наличност: 1
  • 129.60лв.
на 4 вноски по 33.86 лв.

Етикети: система, против, замръзване, schego, frost, guard,

Езерен нагревател Schego 300W Изчерпан
Дори и през зимата животът в градинското езерце продължава да тече. Когато езерото е изцяло покрито ..
128.00лв.