Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Seachem

Показване:
Подреждане:

SeaChem AMGuard

Seachem AmGuard безопасно, бързо и ефективно премахва свободния токсичен амоняк от аквариума. Безопасно е да го използвате по време на стартиране на ц..

13.20лв.

SeaChem Reef Iodide™

Reef Iodide ™ е концентриран (8,000 мг / л), стабилизиран източник на калиев йодид за рифови аквариуми, който ще възстанови и поддържа йодните нива ка..

18.20лв.

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer™ е нефосфатен буфер целящ понижаване на нивата на рН и противодейства с Alkaline Buffer ™. Тези буфери са предназначени за използв..

22.90лв.

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ е нефосфатен буфер целящ повишаване на рН и алкалност (KH) и противодейства с Acid Buffer ™. Тези буфери са предназначени за..

22.90лв.

SeaChem American Cichlid Salt™

Seachem American Cichlid Salt™ е химически стабилна смес от соли, предназначени да възпроизведат естествената среда на американските цихлиди. Se..

19.80лв.

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert ™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичнния свободен амоняк. Сензорът на Аmmonia Alert променя обрат..

23.50лв.

SeaChem AquaZole

Aquazole ™ е ефективен агент за паразитен контрол. Aquazole ™ се понася добре от рибките с минимална опасност от предозиране. Aquazole ™ не уврежда фи..

14.80лв.

Seachem Beetle дифузер 27mm

Seachem Beetle дифузер 27mm  Стъклен дифузер, тип чашка, който се свързва със системи за инжектиране на CO2 за по-лесното му разпръскване..

37.80лв.

Seachem Beetle дифузер 27mm

Seachem Beetle дифузер 30mm  Стъклен дифузер, тип чашка, който се свързва със системи за инжектиране на CO2 за по-лесното му разпръскване..

49.80лв.

SeaChem Betta Basics™

Betta Basics ™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда както за бети, така и за растенията в аквариума. Betta Basics ™ премахва хлор, хлорами..

7.50лв.

SeaChem Calcium™

Sea Chem Reef Calcium ™ е концентриран (50 000 мг / л) бионаличен комплексен полиглюконат калций, предназначен  да поддържа калция в рифови аквариум б..

18.30лв.

SeaChem Cichlid Lake Salt ™

SeaChem Cichlid Lake Salt ™ е химически стабилна смес от соли, предназначени да възпроизведат естествената среда на цихлидите. Cichlid Lake Salt ™ съд..

19.80лв.

Seachem Cichlid Trace

 Seachem Cichlid Trace комбинира широк спектър от микроелементи, които са от основна важност за здравето и растежа на рибите. За разлика от сухоземнит..

18.70лв.

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity ™ е идеалното пречистващо средство,  както за сладководни, така и за морски аквариуми. Като допълнение към това, освен..

12.60лв.

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine ™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и от мо..

15.70лв.

SeaChem CupriSorb ™

SeaChem CupriSorb ™ е тясно специализиран, синтетичен адсорбент представляващ филтърен материал за отстраняване на мед и тежки метали, както от сладко..

32.00лв.

SeaChem De*nitrate ™

SeaChem De*nitrate ™ е порест материал с разпределение на порите и геометрия, която едновременно улеснява аеробната нитрификация в рамките на първите ..

7.70лв.

SeaChem Discus Buffer ™

SeaChem Discus Buffer ™ създава идеалната  среда за дискуси (ниско рН и ниска GH (обща твърдост)). Discus Buffer ™ ще намали и задържи рН в оптимални ..

21.00лв.

SeaChem Discus Trace™

SeaChem Discus Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, нужни за здравословния растеж и здравето на Вашите дискуси. З..

21.60лв.

Seachem Entice™

SeaChem Entice™ съдържа напълно натурални аромати и вкусове, които провокират злоядите рибки. Просто накиснете каквато и да е храна в Seachem En..

19.50лв.

Seachem Equilibrium

Equilibrium ™ е специално разработен да установява идеалното съдържание на минерали в растителния аквариум. Equilibrium ™ не съдържа натрий или хлорид..

24.90лв.

SeaChem Flourish Excel™

SeaChem Flourish Excel™ е източник на био органичен въглерод. Всички растения имат нужда от източник на въглерод. Те нормално си го добиват от CO2 (въ..

10.30лв.

Seachem Flourish Glue

Flourish Glue е изключителен цианоакрилатен гел за закрепване на мъхове и растения на скали, дървета и дори грунд. Особено полезно е при засаждане на ..

18.30лв.

SeaChem Flourish Iron™

SeaChem Flourish Iron™  е добавка с висока концентрация (10,000 mg/L) на железен глюконат(Fe+2). Трябва да се използва в случаи, когато нуждата от жел..

10.30лв.