Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
Безплатна експресна доставка до адрес за всички поръчки над 30 лв.!

Seachem

Показване:
Подреждане:

SeaChem AMGuard

Seachem AmGuard безопасно, бързо и ефективно премахва свободния, токсичен амоняк от аквариума. Прилагайте го по време на стартиране на цикъла в аквари..

13.20лв.

SeaChem Reef Iodide™

Reef Iodide™ е концентриран и стабилизиран източник на калиев йодид за рифовите аквариуми, който ще възстанови и поддържа йодните нива, като тез..

18.20лв.

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer™ е нефосфатен буфер, който цели понижаване на нивата на PН и противодейства с Alkaline Buffer™. Той е предназначен за ..

22.90лв.

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer™ е нефосфатен буфер, целящ повишаване на PН и алкалност (KH) и противодейства с Acid Buffer™. Той е предназначен з..

22.90лв.

SeaChem American Cichlid Salt™

Seachem American Cichlid Salt™ е химически стабилна смес от соли, предназначени да възпроизведат естествената среда на американските цихлиди. Пр..

19.80лв.

SeaChem AquaZole

Aquazole™ е ефективен агент за паразитен контрол. Той се понася добре от рибките, има минимална опасност от предозиране и не уврежда филтриращат..

14.80лв.

Seachem Beetle дифузер 27mm

Tова е стъклен дифузер, тип "чашка", който се свързва със системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растителни аквариум..

37.80лв.

Seachem Beetle дифузер 30mm

Това е стъклен дифузер, тип "чашка", който се свързва със системи за инжектиране на CO2, за по-лесното му разпръскване в растителни аквариум..

49.80лв.

SeaChem Betta Basics™

Betta Basics™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда, както за бети, така и за растенията в аквариума. Той премахва хлор, хлорамин и а..

7.50лв.

SeaChem Calcium™

Sea Chem Reef Calcium™ е концентриран (50 000 мг./л.) и комплексен продукт, който е предназначен да поддържа калция в рифови аквариуми, без да п..

18.30лв.

SeaChem Cichlid Lake Salt ™

SeaChem Cichlid Lake Salt™ е химически стабилна смес от соли, предназначени да възпроизведат естествената среда на цихлидите. Препаратът съдържа..

19.80лв.

Seachem Cichlid Trace

Seachem Cichlid Trace комбинира широк спектър от микроелементи, които са важни за здравето и растежа на рибите. За разлика от сухоземните животни, риб..

18.70лв.

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity™ е идеалното почистващо средство, както за сладководни, така и за морски аквариуми. В него е съчетан и усъвършенстван полим..

12.60лв.

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и ..

15.70лв.

SeaChem CupriSorb ™

SeaChem CupriSorb™ е тясно специализиран, синтетичен адсорбент, представляващ филтърен материал за отстраняване на мед и тежки метали, както от ..

32.00лв.

SeaChem De*nitrate ™

SeaChem De*nitrate™ е порест материал с разпределение на порите и геометрия, които едновременно улесняват, както аеробната нитрификация в рамкит..

7.70лв.

SeaChem Discus Buffer ™

SeaChem Discus Buffer™ създава идеалната среда за дискуси - ниско PН и ниска GH (обща твърдост). Той ще намали и задържи PН в оптимални граници...

21.00лв.

SeaChem Discus Trace™

SeaChem Discus Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, които са нужни за здравословния растеж на вашите дискуси. За ..

21.60лв.

Seachem Entice™

Някои риби са трудни за отглеждане, защото просто не искат да се хранят. SeaChem Entice™ съдържа напълно натурални аромати и вкусове, които са п..

19.50лв.

Seachem Equilibrium

Equilibrium™ е специално разработен да установява идеалното съдържание на минерали в растителния аквариум. Той не съдържа натрий или хлорид, кои..

24.90лв.

SeaChem Flourish Excel™

SeaChem Flourish Excel™ е източник на биоорганичен въглерод. Всички растения имат нужда от този химичен елемент. Те нормално го добиват от CO2 (..

10.30лв.

Seachem Flourish Glue

Flourish Glue е изключителен цианоакрилатен гел, който служи за закрепване на мъхове и растения към скали, дървета и грунд. Особено полезен е при заса..

18.30лв.

SeaChem Flourish Iron™

SeaChem Flourish Iron™ е добавка с висока концентрация (10,000 мг./литър) на железен глюконат (Fe+2). Трябва да се прилага, когато растенията им..

10.30лв.

SeaChem Flourish Nitrogen™

SeaChem Flourish Nitrogen™ е концентрирана (15 000 мг./литър) комбинация от източници на азот. Той осигурява този химичен елемент в предпочитани..

14.60лв.