Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Seachem

Показване:
Подреждане:

SeaChem AMGuard

Seachem AmGuard безопасно, бързо и ефективно премахва свободния токсичен амоняк от аквариума. Безопасно е да го използвате по време на стартиране на ц..

13.20лв.

SeaChem Reef Iodide™

Reef Iodide ™ е концентриран (8,000 мг / л), стабилизиран източник на калиев йодид за рифови аквариуми, който ще възстанови и поддържа йодните нива ка..

18.20лв.

SeaChem Acid Buffer™

SeaChem Acid Buffer™ е нефосфатен буфер целящ понижаване на нивата на рН и противодейства с Alkaline Buffer ™. Тези буфери са предназначени за използв..

22.90лв.

SeaChem Alkaline Buffer ™

SeaChem Alkaline Buffer ™ е нефосфатен буфер целящ повишаване на рН и алкалност (KH) и противодейства с Acid Buffer ™. Тези буфери са предназначени за..

22.90лв.

SeaChem American Cichlid Salt™

Seachem American Cichlid Salt™ е химически стабилна смес от соли, предназначени да възпроизведат естествената среда на американските цихлиди. Seachem ..

19.80лв.
SeaChem Ammonia Alert™ Изчерпан

SeaChem Ammonia Alert™

Аmmonia Alert ™ е иновативен цветен тест за непрекъснато откриване и наблюдение на токсичнния свободен амоняк. Сензорът на Аmmonia Alert променя обрат..

23.50лв.

SeaChem AquaZole

Aquazole ™ е ефективен агент за паразитен контрол. Aquazole ™ се понася добре от рибките с минимална опасност от предозиране. Aquazole ™ не уврежда фи..

14.80лв.

Seachem Beetle дифузер 27mm

Seachem Beetle дифузер 27mm  Стъклен дифузер, тип чашка, който се свързва със системи за инжектиране на CO2 за по-лесното му разпръскване в растите..

37.80лв.
SeaChem Betta Basics™ -15%

SeaChem Betta Basics™

Betta Basics ™ е предназначен за осигуряване на оптимална среда както за бети, така и за растенията в аквариума. Betta Basics ™ премахва хлор, хлорами..

7.50лв. 6.38лв.

SeaChem Calcium™

Sea Chem Reef Calcium ™ е концентриран (50 000 мг / л) бионаличен комплексен полиглюконат калций, предназначен  да поддържа калция в рифови аквариум б..

18.30лв.
SeaChem Cichlid Lake Salt ™ Изчерпан

SeaChem Cichlid Lake Salt ™

SeaChem Cichlid Lake Salt ™ е химически стабилна смес от соли, предназначени да възпроизведат естествената среда на цихлидите. Cichlid Lake Salt ™ съд..

19.80лв.

Seachem Cichlid Trace

 Seachem Cichlid Trace комбинира широк спектър от микроелементи, които са от основна важност за здравето и растежа на рибите. За разлика от сухоземнит..

18.70лв.

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity ™ е идеалното пречистващо средство,  както за сладководни, така и за морски аквариуми. Като допълнение към това, освен тези му свойств..

12.60лв.

SeaChem Cupramine ™

SeaChem Cupramine ™ ефективно премахва Oodinium, Cryptocaryon, Amyloodinium, Ichthyophthirius и други ектопаразити, както от сладководни, така и от мо..

15.70лв.

SeaChem CupriSorb ™

SeaChem CupriSorb ™ е тясно специализиран, синтетичен адсорбент представляващ филтърен материал за отстраняване на мед и тежки метали, както от сладко..

32.00лв.

SeaChem De*nitrate ™

SeaChem De*nitrate ™ е порест материал с разпределение на порите и геометрия, която едновременно улеснява аеробната нитрификация в рамките на първите ..

7.70лв.

SeaChem Discus Buffer ™

SeaChem Discus Buffer ™ създава идеалната  среда за дискуси (ниско рН и ниска GH (обща твърдост)). Discus Buffer ™ ще намали и задържи рН в оптимални ..

21.00лв.

SeaChem Discus Trace™

SeaChem Discus Trace™ предоставя богато разнообразие от подхранващи елементи, нужни за здравословния растеж и здравето на Вашите дискуси. За разлика о..

21.60лв.

Seachem Entice™

SeaChem Entice™ съдържа напълно натурални аромати и вкусове, които провокират злоядите рибки. Просто накиснете каквато и да е храна в Seachem Entice™ ..

19.50лв.
Seachem Equilibrium Изчерпан

Seachem Equilibrium

Equilibrium ™ е специално разработен да установява идеалното съдържание на минерали в растителния аквариум. Equilibrium ™ не съдържа натрий или хлорид..

24.90лв.

SeaChem Flourish Excel™

SeaChem Flourish Excel™ е източник на био органичен въглерод. Всички растения имат нужда от източник на въглерод. Те нормално си го добиват от CO2 (въ..

10.30лв.
Seachem Flourish Glue Изчерпан

Seachem Flourish Glue

Flourish Glue е изключителен цианоакрилатен гел за закрепване на мъхове и растения на скали, дървета и дори грунд. Особено полезно е при засаждане на ..

18.30лв.

SeaChem Flourish Iron™

SeaChem Flourish Iron™  е добавка с висока концентрация (10,000 mg/L) на железен глюконат(Fe+2). Трябва да се използва в случаи, когато нуждата от жел..

10.30лв.

SeaChem Flourish Nitrogen™

   SeaChem  Flourish Nitrogen™ е концентрирана (15 000 мг /л) комбинация от източници на азот. Осигурява азот в предпочитаните от растенията форми - н..

14.60лв.