Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".
SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity™

SeaChem Clarity ™ е идеалното пречистващо средство,  както за сладководни, така и за морски аквариуми. Като допълнение към това, освен тези му свойства, в препарата е съчетан и усъвършенстван полимерен флокулиращият агент, което го прави безопасен за употреба както за рифовите камъни, така и за аквариумтите растенията. Clarity ™ е единственият продукт на пазара, който може всичко това! Clarity ™ ще премахне всички видове на помътняване, включително, но не само получени вследствие на химическа реакция или твърди частици (напр. образувано при размърдване на дънната настилка). Подходящ за употреба както за сладководни, така и за морски аквариуми. Напълно безопасен за аквариумни растения и рифови камъни.

Защо Clarity е различен?

Много производители предлагат многобройни продукти за избистряне за различните видове аквариуми (например сладководни, морски, рифови, и т.н.). Някои компании са разработили продукти, с помощта на които ще отстраните повечето видове помътняване, но тяхното прилагане изисква използването и смесването на различни съставки. Clarity ™ съдържа в себе си съединения, които ще избистрят всички видове помътняване във всеки вид среда. Clarity ™ включва в състава си както утаяващи, така и флокулиращи агенти, събрани в едно шишенце, което позволява всички видове помътняване да бъдат отстранени посредством един единствен продукт.

Как работи Clarity?

При добавяне на Clarity ™ към водата, ще се забележи процес на помътняване. Това е нормално и означава, че Clarity ™ започва да работи.

 Нормално водата е изпълнена с малки парченца плаващи материи, които не са видими с невъоръжено око. Clarity ™ действа като кара тези микроскопични материи да се слепват заедно. При слепването си те ​​образуват по-големи частици материя, които вече са видими, а оттам идва и първоначалния ефект на помътняване. След като тези частици са се слепили и образували по-големи струпвания, е просто въпрос на механична филтрация за отстраняването им. Крайният резултат е, че малките частици, които до сега са били твърде малки, за да се хванат от филтриращата медия, сега са образували достатъчно големи струпвания и лесно биват уловени от филтъра.

Инструкции за употреба

Използвайте една пълна мерителна капачка (5 мл) за всеки 80 L аквариумна вода. В някои случаи е възможно помътняването да се увеличава леко след добавянето Clarity ™, но това е нормално и е знак, че Clarity ™ работи активно. Ще последва бързо избистряне. В случай на потъмняване поради химическа причина или поради наличието на твърди частици е необходимо почистването на филтъра след избистрянето на водата.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Магазин Количество
гр. Пазарджик 0 броя
гр. София Оборище 0 броя
гр. София Младост 2 0 броя
гр. София Южен парк 0 броя
гр. София Mall of Sofia 0 броя
гр. София Люлин 3 0 броя

SeaChem Clarity™

  • Производител: Seachem
  • Код:
  • Наличност: 103
  • 12.60лв.

Опции

на 4 вноски по 3.29 лв.

Етикети: seachem, clarity™, подобрители, за, вода препарати, тестове

Морската скарида богат източник на протеини и каротин. Изключително полезна за храносмилателната сис..
3.80лв.
Вътрешен Филтър JT JP-012F Изчерпан
Артикулен номер JP012F Мощност 3W..
9.40лв.
Aquili Multivitamin & Amino acids Този подобрител за вода съдържа витамини и аминокиселини необхо..
4.90лв.
Aquili Water Conditioner Aquili Water Conditioner е препарат, който веднага след неговата употреб..
4.90лв.
Естествен грунд за дъно на аквариуми. Модел: Ice White Размери и разфасовки: 4-6 мм (2кг) / 6-..
3.80лв.